w sobote bo jutro gra druga część drabinki. Lepiej sprawdzać takie rzeczy na oficjalnej stronie RG bo na flashscore pojawiają się błędy.Swiatek gra jutro czy w sobote?? bo na Lvbet mowia ze w sobote a na flashscore ze jutro
Pokaż załącznik 18885
w sobote bo jutro gra druga część drabinki. Lepiej sprawdzać takie rzeczy na oficjalnej stronie RG bo na flashscore pojawiają się błędy.Swiatek gra jutro czy w sobote?? bo na Lvbet mowia ze w sobote a na flashscore ze jutro
Pokaż załącznik 18885
Z tym zdaniem się nie mogę zgodzić. Muchova z Sakkari 32 winnery, z Monnet 29. Gra agresywny tenis podobny właśnie do Sakkari i w życiu bym jej nie zakwalifikował do grona przebijaczek. Dysponuje mocnym forehandem i gra kombinacyjny tenis. Typu nie neguję bo Anisimova wygląda solidnie tylko chodziło mi o wyrażenie że czeszka nie ma uderzenia kończącego.Muchova to przebijaczka, nie ma kończącego
uderzenia. Siła ognia po stronie Amandy i myślę ze potwierdzi swoją wysoką ostatnio formę.
Normą w damskim tenisioglądam sobie w tle i przyznam ze tpowanie damskiego tenisa to jakiś rollercoaster nie wiem jak grała wcześniej Trevisan, ale przy niej Linette wygląda jak juniorka. Sinusoida w damskim tenisie to norma ale zeby az tak , niby ma coś na udzie ( nie wiem na ile ma to wpływ) ale przyznam szczerze ze typowanie damskiego tenisa na ten moment widzę jako granie na live, bo kurs na seta Linette( sam bym to grał) po kursie 1,37 a tu wychodzi ze zaraz będzie w czapkę i to w mniej niż półtorej godziny... ale to niech wypowiedzą się mądrzejsi![]()
To WTA, jednego dnia kobieta gra tak, a nastepnego robi 45 UE. Mecz meczowi nierówny i te kursy co zaproponowales to z czapy.Alize Cornet - Jelena Ostapenko
Jelena Ostapenko 1.49
Nie oglądałem Jeleny tutaj, ale patrzę w statystyki jej meczu z Bronzetti, która ostatnio trzymała solidny
poziom i widzę 38 winners/23 errors, i tylko w 4 gemach z pośród 17 była równowaga. Wszystko było
zatem na łasce Łotyszki. Czy Cornet odbiłaby znacząco więcej piłek lecących na winnera niż Bronzetti?
Śmiem wątpić. Owszem powalczy, ale zdziwię się jeśli ugra tutaj seta. Wiadomo, gra "u siebie", publika,
no ale trochę za dużo tych "faworytek" odpada, więc jakoś tak nie widzę w tym gronie Łotyszki.
Amanda Anisimova - Karolina Muchova
Amanda Anisimova 1.46
Amerykanka bije mocno, przegrała na ziemi tylko z Sabalenką, Jabeur i Aleksandrovą, którą notabene oglądałem
dzisiaj i której tenis wyglądał bardzo przyzwoicie (Begu przyfarciła). Muchova to przebijaczka, nie ma kończącego
uderzenia. Siła ognia po stronie Amandy i myślę ze potwierdzi swoją wysoką ostatnio formę.
Martina Trevisan - Saville, Daria
Martina Trevisan 1.62
Czapki z głów przed Włoszką. W ostatnich 7 spotkaniach straciła tylko 1 seta (Muguruza), a pokonała także
Linette, Liu, Bronzetti, które wyglądały solidnie. Czym może się pochwalić Daria? Pokonaniem na ziemi Kvitovej
bez formy? No sorry. Włoszka jest na fali, jest pewność uderzeń, wychodzi na kort bardzo nakręcona, świetnie
motorycznie, no nie wierzę że zakończy swoją przygodę na Saville.
Bardziej bym się obawiał testów na Covid, bo na nie nie ma mocnych.bo jeśli ma z kims przegrać to chyba tylko ze sobą
Nie wydaję mi się, że zawodniczki są testowane codziennie, tylko przed początkiem rywalizacji singlowej czy deblowej. Możliwe, że sama Krejcikova poprosiła o test, bo poczuła się źle i nie chciała ryzykować. Jeśli się mylę, to proszę o sprostowanie.Bardziej bym się obawiał testów na Covid, bo na nie nie ma mocnych.
To jak w takim razie ocenić pozytywny test Bouzkovej, która wygrała 1r, a drugą oddała walkowerem z racji pozytywnego wyniku na covid? Nie do końca wierzę w dobrowolne poddanie się testowi w przypadku gorszego samopoczucia - zawodniczka i jej sztab mają zwyczajnie pieniądze, a co za tym idzie mogą sobie pozwolić na wykonanie testu prywatnie żeby mieć pewność. No i nie widzę w tym przypadku, że pozytywny test miała Krejcikova, a po chwili Bouzkova, zdziwiony byłem, że do tego grona nie dołączyła Siniakova, bo raczej przebywała w otoczeniu Krejcikovej.Nie wydaję mi się, że zawodniczki są testowane codziennie, tylko przed początkiem rywalizacji singlowej czy deblowej. Możliwe, że sama Krejcikova poprosiła o test, bo poczuła się źle i nie chciała ryzykować. Jeśli się mylę, to proszę o sprostowanie.
" Bardzo chciałam wystąpić w deblu, ale niestety moja przygoda we French Open kończy się w tym roku bardzo wcześnie. W nocy zaczęłam źle się czuć i rano obudziłam się z gorączką. Postanowiłam zrobić test na COVID-19 i dał on wynik pozytywny" – napisała. "
Sciema, nie udźwignęła porażki z Parry i wymyśliła sobie CovidNie wydaję mi się, że zawodniczki są testowane codziennie, tylko przed początkiem rywalizacji singlowej czy deblowej. Możliwe, że sama Krejcikova poprosiła o test, bo poczuła się źle i nie chciała ryzykować. Jeśli się mylę, to proszę o sprostowanie.
" Bardzo chciałam wystąpić w deblu, ale niestety moja przygoda we French Open kończy się w tym roku bardzo wcześnie. W nocy zaczęłam źle się czuć i rano obudziłam się z gorączką. Postanowiłam zrobić test na COVID-19 i dał on wynik pozytywny" – napisała. "
To w jakiś sposób mogłoby się trzymać kupy gdyby nie pozytywny wynik Bouzkovej. Dwie Czeszki, więc można zakładać, że miały ze sobą kontakt i jedna złapała to od drugiej.Sciema, nie udźwignęła porażki z Parry i wymyśliła sobie Covid
Gauff robi 10 dfów i 30 ue w jednym secie jak jej się łeb zgrzeje. Pisanie, że to pewniak to spora przesada, ona taki sam pewniak jak Sabalenka czy Ostapenko, do jednego worka takie parodystki, jeszcze 1.50 kurs.Gauff 1,50
Typ prawie tak pewny jak dziś na Sonego. Gauff to wielki talent, a Kanepi jest dobrym rzemieślnikiem dorabiającym do emerytury. Kolejna runda, coraz mniej siły, a młodej chce się grać. Rok temu w Parmie było na styk, ale jednak na korzyść Amerykanki. Gauff cały czas się rozwija. Powinna być jeszcze mocniejsza. Zabiega dzielną Estonkę.
Fernandez wygląda dobrze, ale Świątkowa wyleczy ją z pewności siebie.Panowie jak widzicie drabinke i mecze Igi , według was postawi sie jej ktoś w najblizszych meczachbo już 30 meczy bez porażki, tak wiem gra świetnie i seria trwa ale musi sie kiedys skonczyc
![]()