lukascash
Forum VIP
PortmonetkaNie wiem, może Ty mi powiesz, bo w tekście napisałem PORPONETKA...
PortmonetkaNie wiem, może Ty mi powiesz, bo w tekście napisałem PORPONETKA...
A co za różnica w jaki sposób prowadzę zarejestrowaną działalność gospodarczą? Podatki i ZUS płace realny i realnie mierzę się z opieszałością urzedników a Ty?O ironiooooo, napisał to przedsiębiorca przez internet, który chce zagłosować na partię człowieka znanego jedynie z wymachiwania sztucznym penisem i lewych interesów porejestrowanych w bananowych republikach.
Pytam się co ten człowiek zrobił jak działał w czubie PO i był bliskim kolesiem Tuska na, którym, teraz dla poklasku wiesza psy, do wprowadzenia jakich ustaw się przyczynił, bo nie zauważyłem żeby jego przyjazne państwo było przyjazne.Ciekawe czy jego wierzyciele też uważają, że jest taki szczery i krystalicznie czysty.
Szczególnie do głosowania na RP przekonują mnie osoby na listach takie jak Biedroń, czyli pomiot SLD czy jakiś transwestyta.
Sorry za styl tej wypowiedzi, ale jak inaczej mogłem odpowiedzieć na post dojrzałego i odpowiedzialnego kolegi wyżej.
Ok dzięki za poprawienie mnie. Ale z całego tekstu wyłapałeś, jedną jedyną literówkę? To ma być rzeczowa dyskusja?Portmonetka
Ja też tylko, że nie widzę w Palikocie leku na tę chorobę.Podatki i ZUS płace realny i realnie mierzę się z opieszałością urzedników a Ty?
Napisałem, to w odniesieniu do braku efektów jego działania w komisji przyjazne państwo i sejmie.Pamiętasz z jakiego powodu Palikot wymachiwał w telewizji wibratorem, czy tylko jak 90% katolickiego społeczeństwa oburzyłeś się i pobiegłeś do kościoła?
To co ma moja matka to też nie Twoja sprawa, a jego działanie miło na celu zwrócenie uwagi na niego i odwrócenie od niewygodnych spraw dla rządu.Już pomijam fakt, że większość Waszych matek i sióstr ma takie urządzenie w swoich pokojach, więc skąd te oburzenie?
Przypomne ze KNP nie dostało się i nie bedzie kandydowala partia Korwina.Wybór jest prosty: Kongres Nowej Prawicy
dlaczego?
Każdy kto by przeczytał wszystkie programy partii (albo chociaż się z nimi wybiórczo zapoznał) i zrozumiał ich sens, będzie wiedział, że żeby Polska się zmieniła (przez zmiane uważam typowe argumenty przeciętnego Kowalskiego "żeby więcej zarabiać a mniej płacić) trzeba właśnie oddać głos na partię Janusza Korwin Mikkego. Dużo osób ma poglądy takie jak JKM ale o tym nie wie "to ten co z kobiet się śmieje", "to ten w ogóle go nie ma w telewizji, 20lat próbuje się dostać, jak taki dobry to czemu go nie wybierają". Szkoda, że coraz więcej w Polsce lewaków, nierobów, osób którzy nie myślą swoim rozumem tylko są ogłupieni przez TV/radio.
KNP będzie zajmowało się PIENIĘDZMI czyli tym najważniejszym wyznacznikiem naszego statusu życia i o tym otwarcie mówi. Lewacy i inne partie typu PIS, PO (lewacki program gospodarczy) o tym nie mówią, mówi się o kościele, gejach, aborcji i innych rzeczy drugo planowych a o najważniejszym NIE!
gdzie sie nie dostało? chyba do korytaPrzypomne ze KNP nie dostało się i nie bedzie kandydowala partia Korwina.
Wylosowano numery list do Sejmu: 1 - PiS, 2 - PJN, 3 - SLD, 4 - Ruch Palikota, 5 - PSL, 6 - Polska Partia Pracy Sierpień '80, 7- PO, 8 - Nasz Dom Samoobrona Andrzeja Leppera, 9 - Nowa Prawica Janusza Korwin-Mikke, 10 - Prawica.
smieszny jestes....kryzys dosiega Polske przez PO...HEHEHHEHKraj się wali, wielki kryzys gospodarczy w naszym kraju tuż, tuż, to niech Platforma się z tym zmaga, skoro sama do tego doprowadziła.
PIS JOŁ.
Żebym mógł z Tobą prowadzić rzeczową dyskusję, musiałbyś się najpierw rzeczowo wypowiedzieć. A w Twoim poście nie ma nic rzeczowego. Widzę za to personalne wycieczki do osób uczestniczących w ankiecie. Więc jeżeli się wypowiesz merytorycznie na temat dotyczący programu jakiejś partii, posulatów etc. to się odniosę. Ponieważ tego nie było, odniosłem się do klopsa.Ok dzięki za poprawienie mnie. Ale z całego tekstu wyłapałeś, jedną jedyną literówkę? To ma być rzeczowa dyskusja?
Tak właśnie myślałem, że to kryzys zadłużył Polskę.smieszny jestes....kryzys dosiega Polske przez PO...
Generalnie post bardzo inteligentny HEHEHEHEHEHEHHEH
taka moda teraz, brechtowne to ;pA co do obrony krzyża - jestem ateista.
kolejny oczywiscy przyklad, popierający, że czynne prawo wyborcze powinno być ograniczone.Przypomne ze KNP nie dostało się i nie bedzie kandydowala partia Korwina.
Kazik Staszewski, wywiad dla "Nowej Trybuny Opolskiej"
http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110522/REPORTAZ01/526686740- Lech Kaczyński powinien mieć pomnik w Warszawie?
- Oczywiście, że powinien. Bez względu na opinie o nim – zginął na posterunku, pełniąc obowiązki głowy państwa, a nie u siebie na działce, zabijając się szpadlem. A poza tym – czy nam się to podoba czy nie – był najlepszym prezydentem Polski ostatniego 20-lecia. Bo kto, jeśli nie on? Jaruzelski? Wałęsa? Nie wygłupiajmy się... A może Kwaśniewski, który do Charkowa, na groby polskich żołnierzy pojechał pijany? Długo nie dostrzegałem niestosowności tej sytuacji. Do czasu, aż uświadomiłem sobie taką rzecz: a jakby to prezydent Izraela przyjechał do Auschwitz i się zataczał?
- A Bronisław Komorowski?
- Jaki jest, każdy widzi... (śmiech). Kaczyńskiemu ten pomnik się należy.
- Głosowałeś w ostatnich wyborach na PO.
- Głosowałem, ale z własnej ignorancji i z ulegania baraniej panice - ulegając panice antypisowskiej. Tego żałuję. Daleki jestem od tego, by w czambuł potępiać rządy PiS. Dla mnie i dla mojej kieszeni to był bardzo dobry czas. Znieśli podatek od darowizny, od spadku, zmniejszyli dochodowy. Niestety kompletnie nie umieli sobie poradzić z wizerunkiem w mediach, czego i ja jestem najlepszym dowodem, widząc w nich wcielone zło. Ale ja to głupek jestem.
- A co jest największym błędem obecnego rządu?
- Wszystko. Niedotrzymanie ani jednej obietnicy wyborczej. Obiecywanie gruszek na wierzbie należy oczywiście do emploi zawodu polityka, ale PO zachowała się kompletnie cynicznie. A rząd popełnia gafę za gafą. Ot, choćby ostatnio wyczytałem, że w aferze hazardowej są wprawdzie jakieś dowody, ale nie takie, żeby postawić zarzuty... Czytaj: Miro i Zbycho coś broili, ale się im upiecze, bo ich osłaniają koledzy. Próba kupienia ustawy, bo z tym mieliśmy do czynienia w tej aferze, czyli sytuacja analogiczna do tej, która rozwaliła rząd Millera, teraz ma ujść na sucho. W zamian za to tłuszcza dostaje co raz to nowe elementy igrzysk, jak kastrowanie pedofili, walka z dopalaczami i kibicami. Mówię kibicami, bo nie uznaję dychotomii kibol-kibic.