>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Tenis by Maders

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
ATP &amp; WTA - Eastbourne, S-Hertogenbosch​

Podsumowanie turnieju:

Liczba podanych typów: 16
Wygranych: 7
Przegranych: 9
Zysk: ⛔ 9,96

Wimbledon, Qualification​

Podsumowanie turnieju:

Liczba podanych typów: 3
Wygranych: 1
Przegranych: 2
Zysk: ⛔ 5,5​

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Wimbledon 2013

???? Isner J. v Donskoy E. 5/10 ✅ +1,65j
1,33 Betfair
Pierwsza runda Wimbledonu i mamy powtórkę z Hertogenbosch, gdzie obaj Panowie w zeszłym tygodniu się spotkali. W tamtym spotkaniu lepszym okazał się Rosjanin, jednak nie można zupełnie poważnie do tego meczu podchodzić. Może tak, drugi raz nie powinno się to wydarzyć. Potwierdzeniem może być fakt, iż Donskoy szybko został sprowadzony na ziemię przez Francuza, Mahuta, który poradził sobie z Donskoy&#39;em w dwóch setach. Isner na trawie osiąga niezłe wyniki, Donskoy na grassie gra bardzo rzadko, sześć spotkań w karierze, z czego trzy w tym sezonie rozegranych. Jutrzejsze spotkanie będzie o wiele ważniejsze i Isner nie może sobie pozwolić na porażkę, dodatkowo zobaczymy minimum trzy sety więc każdy błąd można naprawić. Według mnie John Isner powinien sobie szybko poradzić z Rosyjskim rywalem.
???? Reister J. v Rosol L. 3/10 ⛔ -3j
1,49 Betfair
Typuję w tym meczu czyste zwycięstwo Czech, po bardzo przyzwoitym kursie. Myślę, że Lukas powinien sobie poradzić z niżej notowanym Niemcem. Przypomnijmy, że to Rosol w tamtym roku wyeliminował samego Rafaela Nadala. Reister na trawie grać zbyt często nie grał. W tym roku przechodził przez kwalifikacje do Wimbledonu, jednak trzeba przyznać, że zadanie miał wyjątkowo łatwo. Statystyki Rosola również nie utwierdzą Nas w przekonaniu, że Czech wygra to spotkanie, jednak trzeba zauważyć, że jeszcze sezon temu Rosol nie był tak wysoko w rankingu i musiał przechodzić przez kwalifikacje do turniejów głównych, więc te wyniki były gorsze. Lukas na trawie potrafi grać, zalicza duży progres umiejętności, więc gra na grassie będzie jeszcze lepsza. Bilans pojedynków bezpośrednich na korzyść Czecha, 2-1. Myślę, że warto się nad tym meczem głęboko zastanowić bo szykuje się bardzo dobry bet na Czeskiego zawodnika.

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Wimbledon 2013

???? Duque-Marino M. v Goerges J. 5/10 ⛔ -5j
1,48 Betfair
Pierwszy typ z jutrzejszego dnia leci na Niemkę, Julię Goerges, która zmierzy się z Kolumbijską tenisistką, Duque-Marino. Mariana na grassie bilans ma fatalny - 4/10 (przed tym dwoma tygodniami było jeszcze 1/10). Przez kwalifikację przeszła dość pewnie, chociaż gdyby Rezai utrzymała dobrą grę przez cały mecz to teraz Georges podejmowałaby inną rywalkę. Następnie Mariana pokonała Van Uytvanck i Mestach. Goerges w poprzednim tygodniu nie występowała na żadnym turnieju, więc można się domyśleć, że trenowała na trawie. Sama za cel stawia sobie powrót do Top 20, więc w Londynie musi wygrać kilka meczy bo broni punktów z zeszłorocznej trzeciej rundy. Julia na trawie nie gra dużo, jednak w zeszłym sezonie osiągnęła wspomnianą trzecią rundę Wimbledonu i R16 na Igrzyskach Olimpijskich. Goerges to lepsza zawodniczka, która swoim doświadczeniem zrobi sobie przewagę, nawet jeśli grass to nie jest jej wymarzona nawierzchnia, nie wspominając o lubowaniu Duque-Marino. Jedynym faktem, który może nas smucić to forma Julii. W Nurymberdze wszystko wyglądało dobrze, aż do momentu gdy trafiła na Petković. Kulisów tego meczu nie znam, jednak było widać, że coś jest nie tak - nie wnikajmy. Ten mecz przypomina mi Cadantu v Goerges sprzed dwóch tygodni, gdzie bukmacherzy również jeszcze nie zaufali Niemce. Jutro wynik powinien być podobny, nie wierzę, że Mariana może być groźną zawodniczką na zielonej trawce. Kurs raczej satysfakcjonujący.
???? Mattek B. v Kerber A. 5/10 ✅ +2,55j
1,51 Pinnacle Sports
???? Nishikori K. v Ebden M. 4/10 ✅ +0,88j
1,22 Betfair

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Wimbledon 2013​

???? Isner J. v Mannarino A. 5/10 ZWROT
1,24 Pinnacle Sports
???? Troicki V. v Kuznetsov A. 5/10 ✅ +2,25j
1,45 Expekt
???? Robert S. v Paire B. 4/10 ✅ +1,28j
1,32 Betsson
???? Melzer J. v Reister J. 4/10 ✅ +2,4j
1,60 Expekt

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Wimbledon 2013​

???? Lacko L. / Polasek F. v Benneteau J. / Zimonjic N. 3/10 ✅ +0,78j
1,26 Expekt
???? Tomic B. v Blake J. 4/10 ✅ +2,4j
1,60 Sportingbet

???? Dodig I. v Kudla D. 4/10 ✅ +1,92j
1,48 Pinnacle Sports

???? Radwańska U. v Riske A. 2/10 ⛔ -2j ekhem, normalka..
1,80 Betfair

Otrzymane punkty reputacji: +8
mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Wimbledon 2013​

???? Mannarino A. v Brown D. 3/10 ✅ +4,5j
2,50 Bet365

O tym meczu wiele zostało napisane, praktycznie najciekawsze jutrzejsze spotkanie. Mannarino na pewno na trawie gra lepiej. Brown swą grę opiera na serwisie, którego jeśli jutro nie będzie, nie będzie żadnej walki. Bilans pojedynków bezpośrednich na korzyść Francuza, 2-1 jednak mecz gdy wygrał Brown został rozegrany w 2007 roku. Mecz z serii 50/50 z kilku względów. Za Mannarino przemawiają umiejętności bo bez wątpienia jest on lepszym zawodnikiem. Po stronie Browna są znów wyniki, jednak to może działać w dwie strony. Brown jest zawodnikiem nie przewidywalnym, jeden słabszy set na początku meczu może wszystko zniszczyć. Na dodatek Brown rozegrał tutaj w Londynie już dużo meczy, młodym zawodnikiem nie jest więc zmęczenie powoli musi o sobie dawać znać. Jak dla mnie Mannarino nie powinien być w tym meczu skreślany, szanse oceniam na 50/50.
???? Kubot Ł. v Paire B. 4/10 ⛔ -4j
1,30 Pinnacle Sports
Gram tutaj przeciwko naszemu rodakowi, dla którego nie widzę tutaj zbyt dużo szans. Paire gra życiowy sezon, widziałem jego wczorajszy mecz z rodakiem Robertem, trzy szybkie sety, bardzo dobra gra. A Kubot? Kubot miał duże szczęścia w Londynie, najpierw bardzo mało wymagający rywal, potem walkower Darcisa i tak znalazł się w trzeciej rundzie Wimbledonu. Bilans pojedynków bezpośrednich na korzyść Benoita, cztery zwycięstwa, żadnej porażki, mecze bardzo aktualne, mamy nawet jeden mecz na trawie z ubiegłego roku. Kubot nigdy na trawie dobrze nie grał, może poza 2011 rokiem i dobrym wynikiem na Wimbledonie. Tak jak pisałem wyżej Paire jest w gazie i nie widzę tutaj żadnych argumentów po stronie Polaka, który nadal jest wielką niewiadomą. Jedyne co może zawieść Francuza to nadmierna pewność siebie, jednak jeśli podejdzie do meczu na maksa skoncentrowany to po Polaku nie będzie co zbierać.

Otrzymane punkty reputacji: +5
mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Wimbledon 2013​

???? Mirnyi M./Tecau H. - Groth S./Guccione C. 4/10 ✅ +1,4j
1,35 Betclic

???? Gonzalez S./Lipsky S. - Levine J./Pospisil V. 4/10 ⛔ -4j
1,42 Bwin

???? Li N. - Zakopalova K. 4/10 ✅ +1,04j
1,26 Pinnacle Sports
???? Dodig I. - Sijsling I. 4/10 ✅ +3,88j
1,97 Marathonbet

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Wimbledon 2013​

???? Kubot Ł. v Mannarino A. 3/10 ⛔ -3j
2,25 Unibet
???? Ferrer D. v Dodig I. (+2,5 sets) 3/10 ✅ +1,41j
1,47 Unibet

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Wimbledon 2013​

???? Lisicki S. v Radwańska A. (-3,5 games) 5/10 ⛔ -5j
3,55 Unibet
Pomiędzy tymi dwoma zawodniczkami jest jedna, ogromna różnica. Lisicka gdy jest pod formą nie może nic wskórać. Jej gra opiera się na mocnych atakach. Jest to styl podobny do gry Kubota s&amp;v. Jeśli nie będzie piłeczka wchodzić w kort, Agnieszka znokautuje Sabinkę. Gra Radwańskiej opiera się na długim przebijaniu piłki, więc tutaj mało będzie zależeć od dyspozycji dnia. Wczoraj w kilku akcjach Polka pokazała, że atakować potrafi, bardzo podobał mi się ten lekki rotowany atak, na kucaka. Przytoczmy może jak obie Panie awansowały do półfinału Łymbledonu. Sabina Lisicki drogę miała wyjątkowo ciężką. Trzeba tak to ocenić skoro trafia się na Schiavone, Vesninę, Stosur, Williams i Kanepi. Każdy mecz był dobry w wykonaniu przybranej Niemki. U Agi wyglądało to trochę gorzej, jednak można to usprawiedliwić brakiem praktyki na kortach trawiastych. Wczorajszy mecz był najlepszy w wykonaniu Agi, zagrania, które były mankamentami w poprzednich meczach tutaj były atutami, myślę o serwisie. Ciężko było dojść do półfinału a paradoksalnie myślę o łatwym półfinale. Lisicki od początku turnieju gra na wysokim poziomie więc kryzys jest tuż, tuż. Jeśli serwis Sabiny nie będzie funkcjonował to posypie się cała gra, bo czym innym ustawi sobie dobrą pozycję do ataku? Teraz wiedza teoretyczna. Obie Panie spotkały się na korcie razy dwa. Remis. Sabina wygrała w 2011 roku, Agnieszka zniszczyła rywalkę w Dubaju, rok temu. Co tutaj więcej pisać, jeśli Aga wygra ten mecz to gładko.

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Wimbledon 2013

???? Djoković N. (-2,5 sets) v Del Potro J. 4/10 ⛔ -4j
2,00 Unibet
Widzę tutaj szybkie zwycięstwo Djokovicia po trzech setach. Djoković nie miał żadnych problemów we wcześniejszych spotkaniach, podobnie było u Argentyńczyka. W sferze sportowej jest wszystko w porządku, jednak Juan ma poważne problemy z kolanem. Jak wiemy, żeby pokonać Djokovicia trzeba być na prawdę fantastycznie przygotowanym. Del Potro walczy z kontuzją, jest na środkach przeciwbólowych i dziś według mnie będzie chciał tylko zagrać. Szanse ma małe, więc po co zagłębiać bardziej kontuzję? Tak patrzę na ten mecz w praktyce, teraz trochę teorii. Obaj tenisiści znają się bardzo dobrze, bardzo często spotykali się na korcie. Bilans pojedynków bezpośrednich na korzyść Serba, osiem zwycięstw i tylko trzy porażki. Dodatkowym smaczkiem jest fakt, że Djoković ma za co się rewanżować. Po pierwsze w tamtym roku przegrał walkę o brązowy medal Igrzysk Olimpijskich właśnie z Del Potro. Po drugie w tym roku Argentyńczyk pokonał Novaka na Indian Wells. Juan zrobił w tym turnieju bardzo dużo, jest już na wykończeniu fizycznym i niestety dziś może doznać upokarzającej porażki.

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Wimbledon 2013
???? Lisicki S. v Bartoli M. 4/10 ⛔ -4j
Typ: Over 95.5
1,75 Unibet
Jak dla mnie nie będzie to przysłowiowy mecz do jednej bramki, chociażby ze względu, że u obu Pań bardzo ciężko z utrzymaniem skupienia do końca. Obie w każdym meczu mają kryzys, nie potrafią zagrać równego spotkania. Wiemy jak to jest w finałach, po wygranym secie u kobiet często występuje rozluźnienie. Na dodatek nie widzę tutaj zdecydowanej faworytki. Na papierze powinna nią być Sabine Lisicki, jednak dla mnie nie jest to takie oczywiste. Bartoli to bardzo doświadczona zawodniczka i według mnie jak ktoś ma sobie poradzić z grą pod presją to jest to tylko ona. Ostatni raz spotkały się bezpośrednio, tutaj w Londynie i po długim meczu wygrała reprezentantka Niemiec. Według mnie linia trochę zaniżona, kurs dobry więc trzeba korzystać.
***********​

???? Mayer F. v Vesely J. 4/10 ✅ +2,24j
1,56 Unibet

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Wimbledon 2013
???? Djokovic N. v Murray A. 10/10 -10j
1,58 Unibetsq
Podsumowanie turnieju: ⛔ -15,7j

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Challenger - Beijing, Istanbuł, Scheveningen, San Benedetto​

???? Mektić N. v Gabashvili T. 4/10 ✅ +1,40j
1,35 Unibet
Typuję tutaj spokojne zwycięstwo Rosjanina, który ma fantastyczny sezon. Od początku roku w rankingu awansował już o ponad pięćdziesiąt miejsc rankingowych. Turniej w Istambule jest rozgrywany na hardzie, czyli tam gdzie lepiej z tej dwójki czuje się zdecydowanie Rosjanin. Mektić na hardzie bardzo średni, ten sezon kiepściutki - bilans 14/18. Gabashvili w tym sezonie osiągnął już na prawdę dużo. Zacznijmy od ćwierćfinałów - Savannach, Pereira, półfinały - Prostejov. Do finałów dochodził w - Karshi i Samarkand, jednocześnie oba turnieje wygrywając. Nie widzę tutaj żadnych argumentów po stronie młodszego z zawodników. Gabashvili gra całkiem równo, osiąga dobre wyniki w tym sezonie. Na dodatek bilans pojedynków bezpośrednich na korzyść faworyta, w 2011 roku obaj Panowie się spotkali właśnie na twardej nawierzchni i zwyciężył Gabashvili. Nic dodać, nic ująć.

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
ATP - Bastad, Newport, Stuttgart​

???? Mannarino A. v Blake J. 4/10 ⛔ -4j
1,79 Pinnacle
Ja tutaj przeciwko innym znawcom. Myślę, że po bardzo dobrym turnieju w wykonaniu Mannarino, powróci ten stary, który powinien grać w turniejach rangi Challenger a nie ATP. Bez urazy nie te progi. Sam na Wimbledonie pogrywałem na jego zwycięstwa jednak tam grał turniej życia a na dodatek Brown to nie jest poziom Jamesa. Kursy według mnie wystawione prawidłowo, nie widzę tutaj jak inni jakiegoś value po stronie Francuzkiej. Blake jest lepszym zawodnikiem jednak po prostu jest w tej chwili niespodzianką, nikt nie wie czego można się po nim spodziewać w tej chwili. Rację mogę przyznać w tym, że trawa zdecydowanie bardziej pasuje Mannarino, jednak nie zgodzę się znów z stwierdzeniem, że Blake na trawie grał mało. Powiem tak, grał wtedy kiedy miał grać. Nie jest to taki zawodnik jak Hewitt, który gdy pojawiała się okazja grał zawsze na grassie, jednak nie jest to taki zawodnik, który odpuszczał mecze na tejże nawierzchni. Każdy wie jakim showmanem jest Amerykanin, przy własnej publiczności na pewno nie odpuści, nawet jeśli grałby na clayu. Mannarino zagrał turniej życia, więc teraz czas na słabsze wyniki. Jestem pewien, że ten zawodnik nie jest w stanie na stałe utrzymać takiej formy.

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik

???? Ghem A. v Robert S. 3/10 ⛔ -3j
2,65 Unibet
Bukmacherzy widzą tutaj zdecydowanego faworyta w Francuzie Robercie, jednak ja myślę, że nie ma tutaj nic oczywistego, obaj Panowie grają w tym sezonie na podobnym poziomie, więc dziwią mnie tak wysokie kursy na Brazylijskiego tenisistę. Obaj bardzo doświadczeni, lubią grać na clayu. W tym roku lepszymi wynikami może pochwalić się Ghem, który na dwadzieścia sześć rozegranych spotkań, przegrał tylko siedem. Stephane Robert na clayu grał zdecydowanie mniej, jednak jego bilans nie wygląda tak kolorowo. Osiem zwycięstw i aż pięć porażek - nie napawa to optymizmem. Tak jak pisałem na początku jest to dla mnie mecz, który może zakończyć się różnymi scenariuszami, jednak przy obecnym ułożeniu kursów trzeba spróbować gry z Ghemem, który jednak na mączce czuje się nieznacznie lepiej. Oglądałem Brazylijczyka w meczu z Juską i widziałem, dobry, agresywny tenis podparty niezłym tenisem.

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik

???? Huta Galung J. v Robert S. 3/10
1,80 Unibet

Do góry Bottom