mad3rs
Użytkownik
Wczorajszy dzień troszkę słabszy, po pierwszym tryumfie, zagrałem trochę na wyrost na Paire i głupio skończyłem bardzo dobrą passę, mam nadzieję, że poprzez dzisiejsze typy rozpocznie się nowa, jeszcze dłuższa, pozdrawiam!
???? Cilic M. v Dodig I. 4/10 +1,6j
1,40 Betfair
Druga runda turnieju w Londynie, Cilic, zwycięzca z poprzedniego sezonu zmierzy się z rodakiem Dodigiem i prywatnie najlepszym kolegą z touru. Dodig w poniedziałek powinien już zakończyć swój udział w turnieju jednak Brytyjczyk nie wytrzymał i oddał wygrany mecz. Dla Marina będzie to pierwszy mecz w tym sezonie na grassie, w tamtym roku ta część sezonu była dla Niego fantastyczna, bilans 12/2. Przegrywał tylko z Hewittem na IO i z Murrayem na Wimbledonie. Kursy pewnie byłyby niższe na zwycięstwo Cilicia, jednak w tym roku Dodig pokonał młodszego kolegę. To spotkanie odbywało się na mączce a sami wiemy, że Marin nie jest stworzony do gry na tej nawierzchni. Dodig na grassie gra średnio, bilans 14/11. Dzisiaj Cilic pewnie będzie chciał dobrze zadebiutować i wygrać pierwsze spotkanie na trawie.
???? Cirstea S. v Pironkova T. 3/10 -3j
1,61 Betsson
Co by tutaj dużo pisać, Pironkova jest zdecydowanie lepszą zawodniczką na trawie, Cirstea nie powinna zagrozić Bułgarce w tym meczu, bilans pojedynków bezpośrednich na korzyść Tsvetany, wygrana na korcie ziemnym. Rumunka jeszcze na trawie w tym roku nie grała, oprócz pokazówki. Tsvetana już nam zdążyła udowodnić, że lubi i przede wszystkim potrafi grać na tej nawierzchni. Pokonała młodą Amerykankę, Lauren Davis oddając jej jedyne trzy gemy! Cirstea na trawie może mieć duże problemy aby osiągać przewagę w wymianach. Kurs bardzo dobry na Tsvetanę, więc trzeba skorzystać, Bułgarka w poniedziałek zagrała dobrze i zapewne dziś utrzyma dobrą formę.
???? Hewitt L. v Dimitrov G. 3/10 -3j
1,47 Betfair