????
Isner J. v Donskoy E. 5/10
+1,65j
1,33
Betfair
Pierwsza runda Wimbledonu i mamy powtórkę z Hertogenbosch, gdzie obaj Panowie w zeszłym tygodniu się spotkali. W tamtym spotkaniu lepszym okazał się Rosjanin, jednak nie można zupełnie poważnie do tego meczu podchodzić. Może tak, drugi raz nie powinno się to wydarzyć. Potwierdzeniem może być fakt, iż Donskoy szybko został sprowadzony na ziemię przez Francuza, Mahuta, który poradził sobie z Donskoy'em w dwóch setach. Isner na trawie osiąga niezłe wyniki, Donskoy na grassie gra bardzo rzadko, sześć spotkań w karierze, z czego trzy w tym sezonie rozegranych. Jutrzejsze spotkanie będzie o wiele ważniejsze i Isner nie może sobie pozwolić na porażkę, dodatkowo zobaczymy minimum trzy sety więc każdy błąd można naprawić. Według mnie John Isner powinien sobie szybko poradzić z Rosyjskim rywalem.
????
Reister J. v Rosol L. 3/10
-3j
1,49
Betfair
Typuję w tym meczu czyste zwycięstwo Czech, po bardzo przyzwoitym kursie. Myślę, że Lukas powinien sobie poradzić z niżej notowanym Niemcem. Przypomnijmy, że to Rosol w tamtym roku wyeliminował samego Rafaela Nadala. Reister na trawie grać zbyt często nie grał. W tym roku przechodził przez kwalifikacje do Wimbledonu, jednak trzeba przyznać, że zadanie miał wyjątkowo łatwo. Statystyki Rosola również nie utwierdzą Nas w przekonaniu, że Czech wygra to spotkanie, jednak trzeba zauważyć, że jeszcze sezon temu Rosol nie był tak wysoko w rankingu i musiał przechodzić przez kwalifikacje do turniejów głównych, więc te wyniki były gorsze. Lukas na trawie potrafi grać, zalicza duży progres umiejętności, więc gra na grassie będzie jeszcze lepsza. Bilans pojedynków bezpośrednich na korzyść Czecha, 2-1. Myślę, że warto się nad tym meczem głęboko zastanowić bo szykuje się bardzo dobry bet na Czeskiego zawodnika.