www.mlb.com

www.mlb.com
				Nie było problemu 3 razy z rzędu wrzucić niedzieli w piątek . Miedzy innymi psotnik tak robił na moja prośbę. To w zasadzie mogłoby byc standardem przy weekendzie bo wiadomo że ludzie się rozjeżdżają i nie mają dodtepu do neta np. Tak akurat jest w moim wypadku. Nie sądze by to był problem bo niby jaki?Witam....Mogę jak to tradycyjnie w piątek prosić o wrzucenie niedzieli?..Dzk
tematy są zaplanowane z góry
karciarz
Napisz doNie było problemu 3 razy z rzędu wrzucić niedzieli w piątek . Miedzy innymi psotnik tak robił na moja prośbę. To w zasadzie mogłoby byc standardem przy weekendzie bo wiadomo że ludzie się rozjeżdżają i nie mają dodtepu do neta np. Tak akurat jest w moim wypadku. Nie sądze by to był problem bo niby jaki?
 psotnick to możliwe, że przyspieszy założenie tematu na niedziele.

psotnick to możliwe, że przyspieszy założenie tematu na niedziele.Niedziela już odpalona, na przyszłość można spokojnie wcześniej odpalać tematy na dni weekendowe. W sensie np w piątek jednocześnie odpalać tematy na sobote i niedzielę. Jesli nie będzie tak ustawione z automatu, bo nie zawsze o tym pamiętam.Napisz dopsotnick to możliwe, że przyspieszy założenie tematu na niedziele.
Tak, możesz podać nowy typ.Witam w moim meczu https://forum.bukmacherskie.com/threads/typy-dnia-29-08-2020-sobota.160169/#post-6951985
Jest walkover, czy mogę dodać inny typ a ten usuniecie?