Nie było problemu 3 razy z rzędu wrzucić niedzieli w piątek . Miedzy innymi psotnik tak robił na moja prośbę. To w zasadzie mogłoby byc standardem przy weekendzie bo wiadomo że ludzie się rozjeżdżają i nie mają dodtepu do neta np. Tak akurat jest w moim wypadku. Nie sądze by to był problem bo niby jaki?Witam....Mogę jak to tradycyjnie w piątek prosić o wrzucenie niedzieli?..Dzk
tematy są zaplanowane z góry
karciarz
Napisz do psotnick to możliwe, że przyspieszy założenie tematu na niedziele.Nie było problemu 3 razy z rzędu wrzucić niedzieli w piątek . Miedzy innymi psotnik tak robił na moja prośbę. To w zasadzie mogłoby byc standardem przy weekendzie bo wiadomo że ludzie się rozjeżdżają i nie mają dodtepu do neta np. Tak akurat jest w moim wypadku. Nie sądze by to był problem bo niby jaki?
Niedziela już odpalona, na przyszłość można spokojnie wcześniej odpalać tematy na dni weekendowe. W sensie np w piątek jednocześnie odpalać tematy na sobote i niedzielę. Jesli nie będzie tak ustawione z automatu, bo nie zawsze o tym pamiętam.Napisz do psotnick to możliwe, że przyspieszy założenie tematu na niedziele.
Tak, możesz podać nowy typ.Witam w moim meczu https://forum.bukmacherskie.com/threads/typy-dnia-29-08-2020-sobota.160169/#post-6951985
Jest walkover, czy mogę dodać inny typ a ten usuniecie?