>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania/propozycje/niezgodności/sugestie

waszko 0

waszko

Użytkownik
Marcin-Odra,
to co juz nie bed miał mozliwosci wysyłania pw ???? no wiem miałem czestochowski serwis sportowy ale to było tylko tak ???? pozdrawiam
[ Komentarz dodany przez: Marcin-Odra: 2007-03-13, 16:59 ]
Masz zaznaczoną opcję wysyłania prywatnych wiadomości, więc problem leży po twojej stronie.

P 0

patryk111

Użytkownik
;Zgłoszenia użytkowników bez drużyn; nie dziala jest zablokowane
zapoznalem sie z regulaminem i chcialbym przystapic do ligi gg:4540451
z gory dziekuje

homer1982 0

homer1982

Użytkownik
Naruszenie regulaminu :zoltakartka:

Jako kapitan drużyny KaMiKaDzEE TeAm zgłaszam naruszenie regulaminu przez drużynę Extreme Team. Naruszenie polega na umieszczeniu typu z siatkówki co jest niezgodne z pkt. 6 regulaminu i zgodnie z pkt.21 domagam się walkowera na rzecz naszej drużyny. Na potwierdzenie słów wklejam ich post z typami:

Extreme Team - KaMiKaDzEE TeAm
III Liga 2 kolejka

14.03.2007 g.18.15 Puchar UEFA

Bayer Leverkusen : Lens | TYP: X w połowie meczu | 2,05

14.03.2007 18.00 PLS

Jastrzebski Wegiel - Skra Bełchatów | TYP: 2 | 1,75

14.03.2007 21:00 Premiership

Man City - Chelsea: Margines zwycięstwa | TYP ???? rużyna gości, jedną bramką | 3,40

MAzaq(c)

ps. Pomijam,że 2 godziny wcześniej podaliśmy swoje typy, w których również był mecz Beyeru z Lens

wlazly11 0

wlazly11

Użytkownik
jestem capitanem real madryt castilia
czy jak jakaś druga drużyna da ten sam mecz co my (chelsea 2 a oni under 2.5 ) czy to jest naruszenie regulaminu bo my dalismy pierwsi ten typ prosze o odpowiedz

lube81 0

lube81

Użytkownik
W I lidze 2 kolejka jest naruszenie regulaminu pomiędzy real madryt castilla : bisons real dał pierwszy typ chelsea a oni to samo powtórzyli domagamy się walkowera ????

Uprzejmie prosimy o sprawdzenie tego! według punktu 16.00 nie można dawać takich samych meczy co przeciwnik a więc bisons naruszyli regulamin. Dla potwierdzenia wysyłam ich typy:

2 Kolejka
bison&#39;s bonasus - REAL MADRYT CASTILLA

14 mar 21:00 Man City - Chelsea Typ:Under 2.5 @ 1.67
15 mar 19:30 Shakhtar Donezk - Sevilla Typ:2 @ 2.15
15 mar 20:35 AZ Alkmaar - Newcastle Typ:Over 2.5 @ 1.52

Filip_r2 (c)

Dzięki z góry Real Madryt castilla

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Skarga przyjęta... walkoweru nie będzie tym razem, ale od następnego czasu będę w taki sposób karał. Typ drużyny przeciwnej nie zostanie oczywiście zaliczony

d.hantuchova 0

d.hantuchova

Użytkownik
Zmiany wprowadziłem, żeby konkurs był sprawiedliwy, chodzi mi głownie o to, by drużyny z III lig miały również szansę szybko awansować wyżej do lepszej klasy rozgrywkowej. Umożliwi to większe roszady w ligach, a konkurs będzie ciekawszy i atrakcyjny.
popieram. ????

Big Bet Team &quot;BBT&quot; - Salamandra

15-03-07 19:30
Shakhtar Donezk - Sevilla (Puchar UEFA) typ 2, kurs 2,25

15-03-07 19:45
EV Zug - SC Bern ( Hokej, Szwajcaria NLA) typ 2, kurs 2,30

15-03-07 21.30
Espanyol - Maccabi Haifa (Puchar UEFA) typ 1, kurs 1,40
co do &#39;pożyczania&#39; spotkań rywali i dokładnego czytania regulaminu.. :roll:
(2 kolejka III ligi..)

horoskop 0

horoskop

Użytkownik
proponuję w tym dziale założyć nowy temat transfery
zgłaszali by się zawodnicy bez przydziału, drużyny które poszukują kogoś,
zawodnicy którzy nie są zadowoleni z drużyn itp. jak to wlidze ruch musi być, albo chociaż uruchamiać okno transferowe po 9 kolejkach czyli po każdej rundzie ....

pozdro

h.

Z 0

zulw1

Użytkownik
Siema chciałem się zapytać czy Sevlla się liczy jako typ 2 ponieważ była dogrywka a w regulaminowym czase było 2:2 czyli X. Moim zdaniem i na każdych bukmacheskich stronach typ 2 się nie liczy. Powinno się zaliczyć mecz jak ktoś dał X. Proszę nie zapomnieć bssonom odjąć punktów za chelsea za złamanie regulaminu REal Madryt Castilla

W 2

wislak

Forum VIP
Siema chciałem się zapytać czy Sevlla się liczy jako typ 2 ponieważ była dogrywka a w regulaminowym czase było 2:2 czyli X. Moim zdaniem i na każdych bukmacheskich stronach typ 2 się nie liczy. Powinno się zaliczyć mecz jak ktoś dał X. Proszę nie zapomnieć bssonom odjąć punktów za chelsea za złamanie regulaminu REal Madryt Castilla
oczywscie liczy sie X....

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Punkt 15. * regulaminu został naruszony w tej kolejce przez MŁODE WILKI osoby biorące udział w zabawie oświadczyły zapoznanie się z regulaminem i mają obowiązek podać swoje typy w ostatni dzień kolejki do godziny 15 jeżeli drużyna nie stawi się w wyznaczonym terminie to tak jak by nie przyszła na spotkanie dlatego jej typy nie powinny być uzwględnione.Zapoznali się ,to wiedzieli ich strata,regulamin jest jasny.

lube81 0

lube81

Użytkownik
Dlaczego bissons maja 1 gol przecierz mieliście im odjąc bramke bo postawili ten sam typ co Real Madryt Castilla. nie powinni mieć rzadnej bramki proszęo sprawdzić dzięki

wlazly11 0

wlazly11

Użytkownik
powinien być walkower a go nie daliscie to do tego daliscie bissoną 1 bramke Prosze to sprawdzić powinien być wynik 1 0 a nie 1 1 WLAZLY11

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Wszystko poprawione, następnym razem wystarczy, że jedna osoba napisze (najlepiej kapitan)!

@chips- nie dawałem jeszcze w tej kolejce walkowerów z tego typu przewinienie, ale od następnego razu będą poważniejsze kary

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
ja *** ja typ mgł zostac powtórony skoro oni grali na zwyciestwo a my na uder bez sensowne są te zasady !!!!!!

W 2

wislak

Forum VIP
Jeżeli, któraś drużyna poda pierwsza kupon, druga drużyna nie może grać ani jednego takiego samego spotkania jak przeciwnik!
czy jeżeli nasi rywale podali typ na Wisłe Kraków a my typ na Wisłę do połowy to jest dobrze? czy nie można...
Chyba tak jak w innych konkursach (Td, hokejowy itp) ze jak podalismy inny typ to mozna nie?

Do góry Bottom