>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania/propozycje/niezgodności/sugestie

lube81 0

lube81

Użytkownik
Myslę że powinniście zrobić tak jak mówicie lesowanie i tyle jak ktoś jest dobry to mu jest to bez różnicy czy będzie w 1 czy 4 lidze bo jak wszytsko wytypuje dobrze to i tak wygra ;) Np. Ja jestem począdkującym tu na forum ale typuję juz od 6 lat więc myślę że wcale nie będziemy tacy słabi pozdrawiam REAL MADRYT CASTILLA

fisher77 0

fisher77

Użytkownik
A ja myślę, że dobieranie się samemu jest dużo bardziej sprawiedliwe, bo co mają powiedzieć zespoły które poskładane są z kumpli, np z jednego podwórka, czy z jednej pracy? Chyba lepiej tworzyć zgrany team niż szukać się po internecie...

3bynio 0

3bynio

Użytkownik
fcbialas, OK dzięki
jeszcze jedno pytanko:
jak edytować posta żeby wstawić logo??? bo nie widzę zadnej opcji edytuj

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
fcbialas, OK dzięki
jeszcze jedno pytanko:
jak edytować posta żeby wstawić logo??? bo nie widzę zadnej opcji edytuj
Tutaj niema opcji edytuj ???? poczytaj dokładnie Regulamin tam wszystko jest napisane

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Edycja w tym dziale została włączona. Proszę o poprawienie swoich postów, ewentualne dopisanie informacji czy też wyedytowanie postów w temacie ze zgłoszeniami indywidualnymi.

erka 1

erka

Użytkownik
12. Konkurs odbywa się na zasadzie lig piłkarskich. Przed rozpoczeciem turnieju moderator losuje podział drużyn na ligi
*Ten punkt może uleć zmianie w zależności od ilości drużyn i podziału na ligo

Wydaje mi sie ze to nie bylo losowanie tylko kto pierwszy ten lepszy..
Pewnie dostane odpowiedz:Ten punkt może ulec zmianie w zależności od ilości drużyn i podziału na ligi. Mysle ze ten kto trafi do III-IV ligi to raczej ciezko bedzie mial zeby sie dostac do I... W tygodniu sa 2 kolejki, czyli 9 kolejek podzielic na 2 w tygodniu to wychodzi ponad miesiac... A do czerwca sa 3 miesiace czyli zeby trafic z tych nizszych lig do I trzeba miec wiele szczescia. Jesli sie myle to sorry... :spokodfhgfh:

lube81 0

lube81

Użytkownik
chciałem się panowie spytać czy już mogę typy dawac i gdzie ;) i kiedy odbędzie się ta pierwsza kolejka w sobotę .? POWODZENIA !!

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Temat do podawania typów już jest założony.
Typy w temacie podaje tylko kapitan.
1 kolejka odbywa się w dniach 10-11 marca.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Więc co trzeba zrobić żeby awansować do wyższej ligi?Ile drużyn awansuje?Ile spada?Można było zrobić I lige i dwie grupy.Noo ale można można teraz gdybać.

pzdr :spokodfhgfh:

laki_suwalki 0

laki_suwalki

Użytkownik
Mam takie małe pytanie czy tylko 3 najlepsze zespoły 1 ligi wygrywają pienądze do podziału czy mozę też 3 najlepsze 2 ligi?? prosze o opdowiedz pozdro ;-)

Do góry Bottom