>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania/propozycje/niezgodności/sugestie

al_capone 29K

al_capone

Gangster
A co z III ligą? Istnieje jakaś szansa czy plan, który pozwoli nadgonić stracone kolejki?
Jeżeli dzisiaj jeszcze jedna drużyna się zgłosi to 3 liga ruszy.

Laki
Może w przyszłej edycji będą takie nagrody. Ze względu, iż to pierwszy tego typu konkurs na naszym forum, wynegocjowaliśmy sumę 500zł na konkurs. Wiadomo, że w takim konkursie trzeba podzielić sumę na większą ilość graczy (obecnie na 9), jeżeli jeszcze mieliśmy nagradzać z II czy III lig, to te nagrody będą jeszcze skromniejsze.

Pozdro

3bynio 0

3bynio

Użytkownik
trochę lipa wyszła z tymi ligami (nie wszyscy mają równe szanse) :zoltakartka:
moja propozycja (rozgrywki ligi mistrzów):
- 6 grup po 5 drużyn (każdy z każdym, może nawet dwumecze o ile czas pozwoli), awansują 2 pierwsze;
- później parowanie drużyn (drużyn, które uzyskały awans) i gramy dwumecze, przegrany odpada itd. itd. aż zostaną wyłonieni zwycięzcy. ????
pozdrawiam

lucek 250

lucek

Użytkownik
All-Star Team - FC Typer - dwa razy podali swoje typy na I kolejke - wiec jak to jest - ile razy my tu typujemy?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
3bynio

A co to ma wspólnego z piłkarską ligą? :roll:

Moja propozycja... nie podoba się Wam, nikt Was nie zmusza do brania udziału w konkursie ;)

sawyer 0

sawyer

Użytkownik
qrcze no FC Szczyle sie nie załapały do trzeciej ligi :? ja proponuje utworzyć 4 lige :p wtedy zwycięscy każdej z lig mogli by grać ze sobą i wyłoniona by była najlebsza drużyna z pośród wszystkich lig. Pozdrawiam.

W 2

wislak

Forum VIP
ludzie nie marudzcie jaki byscie chcieli regulamin... jest ustalony i zmian nie bedzie... wg mnie pomysl zaje**** jest i te ligi to bedzie wypas - awanse , spadki itd. a jak kazdy by chcial cos zmodyfikowac to by sie niezly balagan narobil

W 2

wislak

Forum VIP
ALe to jest odpowiedz na moje pytanie??
częsciowo tez... kazdy chce cos zmieniac... zauważ ze to są LIGI a nie grupy. wiec 1 ligowcy - najslabsi w danym okresie spadaja do II ligi a najlepsi II ligowcy wchodzą wyżej

al_capone 29K

al_capone

Gangster
4 liga może zostanie utworzona, jeżeli zgłosi się 9 drużyn, albo przynajmniej 5.
Może pod koniec maja zostanie utworzona specjalna liga o nazwie Champions League, w który będą brać udział najlepsze drużyny

lucek 250

lucek

Użytkownik
Do kiedy wogole trwa ten konkurs...jakas data konkretna itp.......czy to jeden sezon czy 100? ile trzeba grac o nagrode? miesiac czy cale zycie? daty panowie....kazdy konkurs trwa od...do....a ten?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
A Ty czytałeś w ogóle regulamin? :wowsdf:

Powoli Wasze pytanie mnie irytują :roll: Macie urazy do czytania?

Konkurs trwa do końca rozgrywek ligowych, czyli do połowy czerwca.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
12. Konkurs odbywa się na zasadzie lig piłkarskich. Przed rozpoczeciem turnieju moderator losuje podział drużyn na ligi
Wszystko pięknie tyle że dziwna sprawa że wszystkie zespoły z modami wylosowały się w jednej pierwszej lidze.I jeszcze do tego niektórzy nie mają 18 lat co sami wpisali w swoim profilu,czyli ten konkurs nie jest dla nich przeznaczony

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Szkoda, że cytowana treść nie jest cała... poniżej masz napisane (*Ten punkt może uleć zmianie w zależności od ilości drużyn i podziału na ligo)
Jeżeli chodzi o tą 2 sprawę to jest to wymógł sponsora do wypłaty ewentualnej wygranej. Czyli osoba zarejestrowana w Betsson musi mieć 18 lat.

Pozdro

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Raczej jest to nie możliwe. 9 osobą za jeden konkurs nie mogę dać rangi typer. drużyna, która wygra konkurs otrzyma rangę Typer. Natomiast z II i III ligi to mogą otrzymać tylko po jednej osobie, ale to raczej nie ma sensu. Poza tym drużyny będą bardzo często wędrować z jednej do drugiej ligi, więc również się to wyklucza.

sutek 79

sutek

Forum VIP
MAzaq dał fajny pomysł,ale popieram Marcina trudno będzie go wprowadzić w życie jest sporo druzyn w III ligach i sporo osób dostało by rangę typera.Chociaż fajnie by było gdyby zwycięska drużyna znaczy Jej członkowie dostali rangę Typera

pzdr :spokodfhgfh:

3bynio 0

3bynio

Użytkownik
jeżeli nas zprzeciwnik nie złożył typów do godziny 15:00 11 marca czyli dzisiaj to wygraliśmy walkowerem tak??? ???? ???? ????

Do góry Bottom