29K al_capone Gangster Czerwiec 12, 2007 #602 I dalej nie ma :jezora: Kliknij aby rozwinąć... Wasze pieniądze przejął komornik Przed sekundami wysłałem listę do Betsson. Jeżeli e-mail dojdzie bez problemu to kasa na waszych konta już niebawem się pojawi Pozdrawiam
I dalej nie ma :jezora: Kliknij aby rozwinąć... Wasze pieniądze przejął komornik Przed sekundami wysłałem listę do Betsson. Jeżeli e-mail dojdzie bez problemu to kasa na waszych konta już niebawem się pojawi Pozdrawiam
M 15 maja81szn Użytkownik Czerwiec 12, 2007 #603 Wasze pieniądze przejął komornik Kliknij aby rozwinąć... ???? :mrgreen:
G 0 gofermarcin Użytkownik Czerwiec 12, 2007 #605 ja także dziękuje !! mi też już zaksięgowali ..... dobry buk !
0 rafalre Użytkownik Czerwiec 12, 2007 #606 U mnie także kasa jest juz na koncie...dziękuje całej administracji za organizacje tego konkursu. Pozdro all ????
U mnie także kasa jest juz na koncie...dziękuje całej administracji za organizacje tego konkursu. Pozdro all ????
1 peja Użytkownik Czerwiec 13, 2007 #607 mam jeszcze jedno pytanko... nie wiem czy już o ty było coś wspominane ale ile razy trzeba obrócić tą kase i po jakim kursie :?:
mam jeszcze jedno pytanko... nie wiem czy już o ty było coś wspominane ale ile razy trzeba obrócić tą kase i po jakim kursie :?:
4,8K doberman Forum VIP Czerwiec 13, 2007 #608 mam jeszcze jedno pytanko... nie wiem czy już o ty było coś wspominane ale ile razy trzeba obrócić tą kase i po jakim kursie :?: Kliknij aby rozwinąć... Zalecam czytać regulamin tam wszystko jest napisane ! :jezora:
mam jeszcze jedno pytanko... nie wiem czy już o ty było coś wspominane ale ile razy trzeba obrócić tą kase i po jakim kursie :?: Kliknij aby rozwinąć... Zalecam czytać regulamin tam wszystko jest napisane ! :jezora: