I kto tu się boi rywalizacji co doberman ??? zachwałeś się jak bohater twojego nicku na forum, sam nie obliże kości ale drugiemu nie da, wyrażajac to w prosty sposób sami przegraliście przez własną głupotę m.in bezpotrzeby zawyżajac kurs na werder ( być moze przez pomyłkę ale jednak ) a teraz odegrałeś się na tedim blokując go na forum a Więc z całym szacunkiem pytam jeszcze raz kto tu się boi zdrowej rywalizacji ???? Nieraz tak jest , że jak większość userów a nawet twój kolega marcin-odra mówi, ze nie masz racji to moze tak jest ? warto się zastanowić nad tym ?? Wiem, że cieżko się przyznać do porażki, bo w grupie pzregraliście z nami w stosunku 7-2, na coż taka jest zdrowa rywalziacja raz sie wygrywa a raz sie przegrywa ale trzbea umeić przegrywać !!! Powtórzę jezcze teraz przegraliście na własne życzenie i słusznie zostaliście zdyskwalifikowani !A co do ciebie Tedi ???? Powiem ci tyle jesteś śmieszny boisz się rywalizacji i to jest twoja wada jesteś człowiekiem bez honoru i dumy, to mi wystraczyCytacik z pewnego wypasionego filmy "Godfather give me justice..." Dzięki Marcin za rozwiązanie sprawy, a co do ciebie Doberman to nie zależy mi na tym abyś wypełnił warunki naszego zakładu ????
Napisałeś, że tedi jest czlowiekeim bez honoru, ale jeżeli nie przemyślisz swojej decyzji o zablokwani tediego a tym samym to nie bedę maił o tobie wyskiego mniemania jak również podejrzewam reszta userow a nawet moderatorów. Twoja decyzja była poprostu niesprawiedliwa!
P.S Przemyśl to bo taka cenzurka rzuca złe światło na forum, a t co myślą użytkownmicy forum jest najważniejsze !