wiem, że w tej chwili jestem mendoweszką, ale dodawanie do regulaminu takiego punktu jak :
3. Każdy zawodnik ma obowiązek zrobienia screenu typu z oferty Betsson w celu uniknięcia winy przy ewentualnym podejrzeniu zawyżenia kursu. Taki screen należy 7 dni trzymać na dysku twardym. Po tym czasie można usunąć.
jest jawnym gięciem ośki, gdybym wiedział wcześniej to chyba bym się nie zgłosił, bo jak sygnalizowałem wcześniej kilka razy, nie mam fizycznej możliwości robić printów, bo umiem, wszędzie robię a u siebie nie mogę (system :?: ), bo jednemu koledze z drużyny tłumaczę, piszę, dzwonię, a on nie rozumie i nie wie jak to robić, drugi kolega wie ale nie powie i za nas nie będzie robić bo jest z nami tylko dla kasy i co w takim wypadku :?:
a ogólnie to jest upierdliwe i szkoda życia, no chyba, że np. nieletni będą ścigani w tym konkursie, to wtedy kupię sobie cyfrówkę do zdjęć, a tak po co :?: ale ja jestem karny gość i chcę mieć jasność w temacie
chyba, że punkt owy zapisać, np.moderatorzy, administratorzy i gracze z danej ligi ( gracze z II ligi nie mogą dodawać uwag do kursów I i III ligi i tak reszta ) są zobowiązani do kontroli kursów w podawanych typach przez innych uczestników, swoje uwagi mogą zgłaszać do momentu istnienia oferty na stronie sponsora ....
pozdro