>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania/propozycje/niezgodności/sugestie

lube81 0

lube81

Użytkownik
Ludzie jacy wy dziwni jesteście chłopaki się starają robią fajny turniej a wy narzekacie i narzekacie ciekawe czy sami byście cos takiego zorganizowali. Po co się zapisujecie jak nic wam nie pasuje

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Ludzie jacy wy dziwni jesteście chłopaki się starają robią fajny turniej a wy narzekacie i narzekacie ciekawe czy sami byście cos takiego zorganizowali. Po co się zapisujecie jak nic wam nie pasuje
Zauwazyłeś nazwe tego tematu

horoskop 0

horoskop

Użytkownik
proponuję założenie w tym dziale jeszcze jednego tematu Betsson Lague - Off Topic. W grze bierze czynny udział 90 osób, napewno wiele by dzieliło się swoimi luźnymi spotrzeżeniami przed i po meczowymi, np. co do ciekawych wyników, albo &quot;pyskówek&quot; przedmeczowych między drużynami, może dziecinada ale napewno doda to smaczku i posłuży do stworzenia jeszcze bardziej klimatu ligowej rywalizacji ....

P 0

puzon

Użytkownik
proponuję założenie w tym dziale jeszcze jednego tematu Betsson Lague - Off Topic. W grze bierze czynny udział 90 osób, napewno wiele by dzieliło się swoimi luźnymi spotrzeżeniami przed i po meczowymi, np. co do ciekawych wyników, albo &quot;pyskówek&quot; przedmeczowych między drużynami, może dziecinada ale napewno doda to smaczku i posłuży do stworzenia jeszcze bardziej klimatu ligowej rywalizacji ....
agree

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Co do pomysłu Horoskopa moze to tylko własnie prokurować kłutnie albo głupie docinki. Moj team skupia sie na swoich typach i nie zamierza przejmować się opiniami innych :mrgreen:

A tak przy okazji- czy w tygodniu bedzie druga kolejka?!

horoskop 0

horoskop

Użytkownik
wiem, że w tej chwili jestem mendoweszką, ale dodawanie do regulaminu takiego punktu jak :

3. Każdy zawodnik ma obowiązek zrobienia screenu typu z oferty Betsson w celu uniknięcia winy przy ewentualnym podejrzeniu zawyżenia kursu. Taki screen należy 7 dni trzymać na dysku twardym. Po tym czasie można usunąć.

jest jawnym gięciem ośki, gdybym wiedział wcześniej to chyba bym się nie zgłosił, bo jak sygnalizowałem wcześniej kilka razy, nie mam fizycznej możliwości robić printów, bo umiem, wszędzie robię a u siebie nie mogę (system :?: ), bo jednemu koledze z drużyny tłumaczę, piszę, dzwonię, a on nie rozumie i nie wie jak to robić, drugi kolega wie ale nie powie i za nas nie będzie robić bo jest z nami tylko dla kasy i co w takim wypadku :?:
a ogólnie to jest upierdliwe i szkoda życia, no chyba, że np. nieletni będą ścigani w tym konkursie, to wtedy kupię sobie cyfrówkę do zdjęć, a tak po co :?: ale ja jestem karny gość i chcę mieć jasność w temacie

chyba, że punkt owy zapisać, np.moderatorzy, administratorzy i gracze z danej ligi ( gracze z II ligi nie mogą dodawać uwag do kursów I i III ligi i tak reszta ) są zobowiązani do kontroli kursów w podawanych typach przez innych uczestników, swoje uwagi mogą zgłaszać do momentu istnienia oferty na stronie sponsora ....

pozdro

P 0

puzon

Użytkownik
Horoskop, jeśli z jakiegoś powodu print Ci nie dzieła, poszukam lub napisze jakiś program do robienia zrzutów. Pozdro ;).

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Zmieniłem trochę ten punkt w regulaminie. Osoby, które podają typ w graniach 2.00-2.20 oraz 2.70-2.90 mają obowiązek robienia screenu. W tych przypadkach nawet małe zawyżenie kursu np. o 0.05 może być na korzyść drużyny. Już w pierwszej kolejce był taki przypadek.
Tak jak puzon wspomniał są różnego rodzaju programu do robienia screenu.

Pozdro

@Waszko

Musisz się z kolegami skontaktować, jeżeli zrezygnowali to zostaną umieszczeni na czarnej liście i wtedy Ty szukasz zmienników. Jeżeli druzyna 2 razy nie poda typów wylatuje z konkursu.

Pozdro

lucek 250

lucek

Użytkownik
Po co zrobiliscie tyle kolejek tego konkursu?? przeciez raz w tygodniu na weekend bylo w sam raz jak dla mnei i kilku mi znajomych, a za niedlugo to na 7 dni w tygodniu bedzie 7 kolejek - Panowie - co to za kpina - kto powazny zmienia reguly gry w jej trakcie? kpina;)

horoskop 0

horoskop

Użytkownik
Zmieniłem trochę ten punkt w regulaminie. Osoby, które podają typ w graniach 2.00-2.20 oraz 2.70-2.90 mają obowiązek robienia screenu. W tych przypadkach nawet małe zawyżenie kursu np. o 0.05 może być na korzyść drużyny. Już w pierwszej kolejce był taki przypadek.
Tak jak puzon wspomniał są różnego rodzaju programu do robienia screenu.
taka zmiana jest ok,
a co do mojej drużyny, że jeden niekumaty drugi chciwy to tylko przykład,
że niektórzy tacy mogą być ,
bo ma się rozumieć i tyczy się mojej ekipy, jesteśmy gośćmi o morderczo-inteligentnych umysłach
i rozniesiemy was wszystkich w pył :!: :twisted:

lube81 0

lube81

Użytkownik
Chiałem się zapytać dlaczego ludzie z 2 ligi typują mecze na wtorek jak wyraźnie pisze że mają być środa czwartek .

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Po co zrobiliscie tyle kolejek tego konkursu?? przeciez raz w tygodniu na weekend bylo w sam raz jak dla mnei i kilku mi znajomych, a za niedlugo to na 7 dni w tygodniu bedzie 7 kolejek - Panowie - co to za kpina - kto powazny zmienia reguly gry w jej trakcie? kpina;)
Najlepiej jest zajrzeć do regulaminu, a dokładnie do 15. punktu. Widać że od początku reguły są takie same i że będą dwie kolejki w tygodniu, więc nie bardzo rozumiem o jakie zmiany reguł ci chodzi??

Mam pytanie co dzieje się z typami, które odbywają się dzień wcześniej, bo widziałem że ktoś napisał chyba typ na wtorek???

al_capone 29K

al_capone

Gangster
@Lucek

Zmiany wprowadziłem, żeby konkurs był sprawiedliwy, chodzi mi głownie o to, by drużyny z III lig miały również szansę szybko awansować wyżej do lepszej klasy rozgrywkowej. Umożliwi to większe roszady w ligach, a konkurs będzie ciekawszy i atrakcyjny. Jeżeli Ci się nie podoba (w cale nie musi) to nie zmuszamy do konkursu? A na końcu jest dokładnie napisane, że zastrzegamy do zmiany regulaminu w trakcie trwania konkursu. Więc dobrze wiedziałeś, że może ulec zmianie. W najbliższej przyszłości raczej nie zapowiada się zmiany w regulaminie, a jak będą to kosmetyczne.

Typy podane na dziś będą kasowane.

waszko 0

waszko

Użytkownik
Głupie pytanie czemu nie moge wysłac prywatnej wiadomosci ???? jakies rady nie wiedziałem gdzie to napisac wiec pisze tutaj pozdrawiam

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Coś naskrobałeś i zablokowałem Ci możliwość wysyłania PW oraz usunąłem sygnaturę. Z tego co pamiętam, to chyba reklamowałeś jakąś stronę.

Do góry Bottom