>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania/propozycje/niezgodności/sugestie

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Czytanie ze zrozumieniem sie klania :jezora:
Chodzi o to, ze jak ktos podal typ na spotkanie powiedzmy Wisla-Legia to rywal musi zapomniec o tym meczu i go poprostu ominac w wybieraniu typow ;-)

homer1982 0

homer1982

Użytkownik
Jeżeli dla Ciebie zasady są bezsensu to niebierz udziału w konkursie-oferta piłkarska jest bardzo spora więc jest w czym wybierac-a 3 inne spotkania niż przeciwnik chyba można wybrać. Wogóle dziwi mnie ten harmider skoro niby wszyscy zapoznali się z regulaminem :mrgreen:

W 2

wislak

Forum VIP
to w takim razie:

1. Polska Liga - Orange EkstraKlasa
17.03.07 godz. 16.00
Wisla Plock - Wisla Kraków : Pierwsza połowa 2
Kurs: 2.10

wymieniamy na:

1. Niemiecka Bundesliga
17.03.07 godz. 15.30
Eintracht Frankfurt - Bayern München : Pierwsza połowa 2
Kurs: 2.10

Secret Service
Wiślak (C)

wojtek88-16 18

wojtek88-16

Użytkownik
Witam chciałbym zauważyć, że w Betsson League w 1 lidze w spotkaniu bison&#39;s bonasus - Rodowici Łodzianie druzyna bison&#39;s bonasus podala typ ktory nie jest dopuszczony w regulaminie. Zgodnie z regulaminem ubiegamy sie o przyznanie walkowera na korzysc Rodowitych Łodzian. Powołuje się na pkt.6 regulaminu oraz pkt.21. Podaję jako dowód tresc postu z typami tej druzyny:

&quot;Wysłany: Dzisiaj 13:07
III kolejka

bison&#39;s bonasus - Rodowici Łodzianie

Huelva - Barcelona czy gospodarze strzelą gola Typ:Nie @ 2.05 (Hiszpania 1)
Eintracht - Bayern Monachium Typ:2 @ 1.65 (Niemcy 1)
Slaven Belupo - Cibalia Vinkovci Typ:1 @ 1.50 (Chorwacja 1)

Filip_r2 (c)
&quot;

Pozdrawiam

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Ja proponuje od następnej kolejki odejmowanie punktów za błędne podawanie typów.
Większość graczy nie czytało chyba regulaminu a przynajmniej najbardziej istotnych jej punktów!!!

homer1982 0

homer1982

Użytkownik
Proponuje odejmowanie punktów drużyna,które łamią regulamin po raz drugi za pierwszym razem wystarczy tylko walkower a pozatym jak przeglądam sobie z ciekawości typy w poszczególnych ligach to w każdej jest przynajmniej jeden post z typami,który łamie regulami.

Mam jeszcze pytanie czy w jednej kolejce można wytypować to samo spotkani dwa razy np. jak to miało w 3 kolejce w 3 lidze, gdzue Extreme Team podał mecz arka pogon i dał że będzie under i że drużyna gości nie strzeli gola, jeżeli jest to zgodne to proponowałbym to zmienić, gdyż można by wytypować jedno spotkanie i dać w jednym typie 1 w drugim x a w trzecim 2 i w przypadku wyrównanych drużyn mamy zagwarantowane w kolejce 2 bramki a to już może gwarantować zwycięstwo.

fisher77 0

fisher77

Użytkownik
Proponuje odejmowanie punktów drużyna,które łamią regulamin po raz drugi za pierwszym razem wystarczy tylko walkower... .
Podpisuję się pod powyższym...

Walkower jest nauczką (każdy się może pomylić ;-) ), ale drugie złamanie regulaminu to już recydywa za co powinna być surowa kara, punkty i spadek do ligi niżej (patrz Juventus).

laki_suwalki 0

laki_suwalki

Użytkownik
witam!! zaszła chyba jakaś mała pomyłka dnia 17 marca. Moja drużyna trafiła mecz Sampadoria -Palermo na X gdzie kurs był 2,85 a w regulaminie pisze wyraznie że 3 bramki są liczone od kursu 2.71 i do tego trafiliśmy jeszcze Schalke 04 - Stuttgart gdzie kurs był 1.85 czyli jeden gol..także powinniśmy wygrać 4-3 a tym czasem zaliczono nam remis 3-3

proszę o poprawienie błędu
Pozdrawiam

kaczor44 0

kaczor44

Użytkownik
chcialem zauwazyc tylko ze w ostatnim meczu moja druzyna przegrala z CIASTECZKOWYMI POTFORAMI bo za remis palermo zostalu im policzone 2 bramki zamiast trzech i tym sposobem zamiast remisu 3:3 powinnismy przegrac 4:3

POZDRAWIAM!

wygrali lepsi...

laki_suwalki 0

laki_suwalki

Użytkownik
kolega w wyzej napisanym poście pomylił pomyłił drużyne hehe to znami graliście w ostatniej kolejce z Młodymi Wilkami no i włąsnie to my powinnismy wygrać 4-3 prosze o sprostowanie tej sprawy któregoś z moderatorów :spokodfhgfh:

M 0

morfeusz

Użytkownik
Kur**, uważam, że typy drużyny BBT w 3 kolejce powinny zostać zaliczone; podalem je dokladnie o 15.23 - dopiero o tej godzinie mialem typy od wszystkich członków zespołu. Wczesniej w regulaminie nie było informacji o tym, ze typy moga byc podawane tylko do 15-pojawiła się dopiero poźniej.
Nasi przeciwnicy nie trafili żadnego meczu, a my wszystkie, dlatego uważam że jest to nieuczciwe i, że nasze typy powinny zostać zaliczone.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że sprawa zostanie uczciwie rozpatrzona.

homer1982 0

homer1982

Użytkownik
Jak nie było!! Od samego początku w regulaminie był punkt,że do 15 podaje sie typy a w zgłoszeniu każdej z drużyn pisano,że zapoznano się z regulaminem. Pozatym w założonym temacie 3 kolejki administrator jak byk napisał,że typy podaje się do 15 więc zamiast się pieklić troche skruchy może. Wasz błąd i tyle. Dura lex sed lex!! Czytać regulamin!!

M 0

morfeusz

Użytkownik
Owszem Nasz błąd, ale przez głupie 23 minuty, zamiast 7-0 mamy 0-3 !!! Trudno się z tym pogodzić :/ Tym bardziej uważam, że typy powinny być przyjmowane do np. 19 - dużo spotkań rozpoczyna się o 20 i tym bardziej niezrozumiala dla mnie jest konieczność ich podania do 15 !!

kaczor44 0

kaczor44

Użytkownik
kolega w wyzej napisanym poście pomylił pomyłił drużyne hehe to znami graliście w ostatniej kolejce z Młodymi Wilkami no i włąsnie to my powinnismy wygrać 4-3 prosze o sprostowanie tej sprawy któregoś z moderatorów :spokodfhgfh:
moja pomylka zaspany bylem ;-)

W 2

wislak

Forum VIP
Można jeszcze obstawiać dzisiejsze mecze do 4 koleki jak tak to do której godz.???

Barcelona
barcaR (c)
nie, do 15 byl czas

edit: tak teraz mysle to nie wiem dokladnie bo typy sa na dzis i jutro wiec jednak chyba mozesz... sory za klopoty ;p post do usuniecia

Do góry Bottom