>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania/propozycje/niezgodności/sugestie

tediboyz 0

tediboyz

Użytkownik
Dzięki, że ktoś raczył odpowiedzieć na moje pytanie odnośnie czy te 2 drużyny co są bez przydziału można by gdzieś dorzucić.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Naruszenie 16 punktu przez III PC w meczu 4.kolejki przeciw Jude Hunters

Jeżeli, któraś drużyna poda pierwsza kupon, druga drużyna nie może grać ani jednego takiego samego spotkania jak przeciwnik!
Domagam się wakowera!Poprzednia kolejka miała być przestrogą aby przynajmniej kapitan drużyny przeczytał uważnie regulamin,jak widać tak się nie stało ! Regulamin jest jasny,każdy oświadczył zapoznanie się z zasadami konkursu.Wystarczy przeczytać punkt 15 i 16 żeby wiedzieć jak prawidłowo umieszczać typy swojej drużyny,dla niektórych jest to wiele,niech wkońcu coś ich zmotywuje.

erka 1

erka

Użytkownik
Prosze o wykasowanie mojego pierwszego posta w III lidze IV kolejki. Przez pomylke pojawily sie dwa... sorry za zamieszanie :mrgreen:

laki_suwalki 0

laki_suwalki

Użytkownik
Witam chciałbym zgłościć że druzyna Crazy Typers złamała regulamin gdyż po godzinie 15.00 minął termin składania typów w 4 kolejce a zgodnie z regulaminem możena składać typy meczów do 15.00 drugiego dnia.Crazy Typers złożyli post około 17.15 TROSZKE ZAPóZNO POZDRO DLA NICH ;-)

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Tez to zauwazyłem ale nikt nie lubi konfidentów, kabli, kapusi ???? Ech..... juz bym Cie z forum wywalil za kapowanie :jezora:

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Tez to zauwazyłem ale nikt nie lubi konfidentów, kabli, kapusi ???? Ech..... juz bym Cie z forum wywalil za kapowanie :jezora:
O ja Widzu , wiesz co zastanów się zanim coś napiszesz ???? Tekst normalnie na poziomie 10latka . To jest poważny konkurs na poważnym forum . Jak jest jakiś regulamin to się go trzymajmy a nie ... Laki słusznie zauważył , że ktoś się nie trzyma regulaminu i to po prostu napisał . To nie jest kapowanie . Potem się dziwimy , że w polskiej lidze jest tyle przekrętów i mimo , że wszyscy o tym wiedzą to przecież nie moga być konfidentami :roll: ...

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Ech to co napisalem to w połowie zart a w połowe na serio mówie bo nikt nie lubi konfidentów a ze w polsce jest jak jest to nie przez to ze jest małokonfidentów tylko ze Ci co mają pilnowac....daja się przekupywać! Ale zachowania kolegi chyba nie popieramy?! Admin lub Mod na pewno by sie skapneli ze przekroczyli zapenie nie umyslnie regulamin...

M 15

maja81szn

Użytkownik
Witam chciałbym zgłościć że druzyna Crazy Typers złamała regulamin gdyż po godzinie 15.00 minął termin składania typów w 4 kolejce a zgodnie z regulaminem możena składać typy meczów do 15.00 drugiego dnia.Crazy Typers złożyli post około 17.15 TROSZKE ZAPóZNO POZDRO DLA NICH ;-)
Typy daliśmy po 17 i to fakt a było to spodowane tym, że nasz kapitan nie miał dojścia do komputera z powodu awarii sieci internetowej, dlatego tez wyslał mi smsa w niedziele o godzinie 21:19 ze nie ma dojścia, jednakze miał dać znać rano czy da rade podac typy, dostałem smsa o godzinie 09:45 ze nadal nie ma netu, jednakze ustalilismy ze ja dam jak tylko dojade do Szczecina bo byłem w Niemczech, jednakze odtarłem z powodu głupich korków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o tej o której napisałem posta, dlatego to było najsprawniej i najszybciej jak mogliśmy podac, taki był powód oddania typów a kto mysli ze było inaczej to niech sie zastanowi nie raz a dwa a nawet trzy razy.

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Typy daliśmy po 17 i to fakt a było to spodowane tym, że nasz kapitan nie miał dojścia do komputera z powodu awarii sieci internetowej, dlatego tez wyslał mi smsa w niedziele o godzinie 21:19 ze nie ma dojścia, jednakze miał dać znać rano czy da rade podac typy, dostałem smsa o godzinie 09:45 ze nadal nie ma netu, jednakze ustalilismy ze ja dam jak tylko dojade do Szczecina bo byłem w Niemczech, jednakze odtarłem z powodu głupich korków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o tej o której napisałem posta, dlatego to było najsprawniej i najszybciej jak mogliśmy podac, taki był powód oddania typów a kto mysli ze było inaczej to niech sie zastanowi nie raz a dwa a nawet trzy razy.
Fajna historyjka, tak się fajnie czytało że az nagle się skonczyła. A tak na serio to jest regulamin i tak ma być. Skoro nie miał dostepu już dzień wcześniej to mogłeś to jakoś załatwić. Jak dla mnie nie macie usprawiedliwienia i wygrywamy walkowerem 3:0 :jezora:

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
Bardzo nam przykro że były korki ???? i że kapitan nie miał dostępu do neta :p nie daliście typów do 15:00 ... złamaliście regulamin ... i my wygrywamy 3:0 ????

Podzrawiam :jezora:

laki_suwalki 0

laki_suwalki

Użytkownik
Do szanownego pana Widza!! Tak się składa ze admini maja co robic na tym forum i ich jedynym zajęciem nie jest siedzenie, czekanie i sprawdzanie czy wszystko jest oki maja tez inne zajęcia więc po to jest ten dział zeby zgłośić naruszenie regulaminu wiec uczyniełem to ale ze Ty taki weteran(nie obrażając nikogo oczywiście) tego forum i takie bzdury piszesz o konfidentach..........Moim zdaniem powinieneś dawać młodszym i mowym graczom przykład a tym czasem na takie coś co tam wyeżej pisałeś to szkoda słów....... ????

M 15

maja81szn

Użytkownik
Panowie bo sie chaos robi, po 1 to prawda ze oddalismy typy po czasie dokładnie ja, po 2 napisalem nie jakąś historyję jak twierdzi Pan zaszkins tylko tak było, po 3 czy szefostwo zaakceptuje typy to sie dowiemy, nie bedziemy sie rzucać jak nie, bo po 4 wyszło jak wyszło i jak widzimy to nie było przez to ze przespaliśmy czy nie dopilnowalismy sprawy, co wkleje pod spodem, po 5 rekacja osoby która to zauważyła i napisała jest słuszna, uwazam, że postapiłbym jak ona gdybym coś zauwazył, po 6 kapowanie czy nie kapowanie ? Hmm...mysle ze kolega zrobił dobrze piszac o tym.

A oto dowody ze nie zaspalismy, nie zlekcewazyliśmy, nie olaliśmy, tylko byly to zdarzenia zewnętrzne:

slawek (18-03-2007 22:27)
4 kolejka
4 niedziela-poniedzialek
HONORRR (18-03-2007 22:27)
czemu niepowiedziales wczesneij
dzis dopiero o 17 zobaczyłem
slawek (18-03-2007 22:29)
ale to sdobrze ze nie podalismy dzisiaj gdyz wiemy ze wystarczy jeden gol zdobyc a tak mozna byloby pojsc na 0:0
slawek (18-03-2007 22:29)
a tak skupic sie trafic jeden typ i wygrywamy :0
HONORRR (18-03-2007 22:30)
niema problemu

oraz:
Łysy (18-03-2007 17:42)
nowa kolejka jest juz w betsson league
slawek (18-03-2007 17:47)
wiem
slawek (18-03-2007 17:48)
zarzuce tpy
slawek (18-03-2007 17:48)
typ
slawek (18-03-2007 17:49)
zaczekamy jak sie skonczy hiszpanska i zostawie info

To pokazuje ze to co napisałem było i jest prawdą!!

jaruzel 0

jaruzel

Użytkownik
mam pytanie czemu dostalismy remis skoro chealsy wygrala ? mily adminie ... spojrz okiem na godzine dodania naszego kuponu ... i innej druzyny ktora z nami nie grala w danym czasie ... a podala ten typ 9 minut przed nami ... przez ten czas robilem POSTa tak zeby sensownie wygladal ... wiec jakim kurcze prawem dostajemy tego REMISA za cos co wyniklo ze starannosci i nie wiedzy ?????

jesli mozna prosic o odezwanie sie to prosze o kontakt na gg: 2494898...

PS: w zwiazku z tym mam zazalenie do sformulowania regulaminu ...
PKT 16
&quot;Jeżeli, któraś drużyna poda pierwsza kupon, druga drużyna nie może grać ani jednego takiego samego spotkania jak przeciwnik! &quot;

Nasz przeciwnik podal typ:

3.Ligue One
Niedziela 2007-03-18 godź:21:00
Rennes - Paris SG Typ:2 Kurs:3.75

A my podalismy:

2.Francuska 1. Liga
Niedziela 2007-03-18, godz. 21.00
Rennes - Paris SG TYP: X 2.90

tu wlasnie jest ta nie zgodnosc ... to nie jest ten sam typ ... nasz przeciwnik nie ma takiego &quot;samego&quot; typu.

i tu jest pies pogrzebany ... bo za niescislosci w regulaminie nie mozna karac !! dziekuje za uwage i prosze to rozwazyc jeszcze raz

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
PS: w zwiazku z tym mam zazalenie do sformulowania regulaminu ...
PKT 16
&quot;Jeżeli, któraś drużyna poda pierwsza kupon, druga drużyna nie może grać ani jednego takiego samego spotkania jak przeciwnik! &quot;
Nasz przeciwnik podal typ:
3.Ligue One
Niedziela 2007-03-18 godź:21:00 Rennes - Paris SG Typ:2 Kurs:3.75
A my podalismy:
2.Francuska 1. Liga
Niedziela 2007-03-18, godz. 21.00
Rennes - Paris SG TYP: X 2.90
tu wlasnie jest ta nie zgodnosc ... to nie jest ten sam typ ... nasz przeciwnik nie ma takiego &quot;samego&quot; typu.
i tu jest pies pogrzebany ... bo za niescislosci w regulaminie nie mozna karac !! dziekuje za uwage i prosze to rozwazyc jeszcze raz

Spójrz na to z tej strony:
-Ja jako pierwszy podałem dwa remisy i wygraną gości
-Ty podałeś jeden remis i dwie wygrane gości

Czyli podałeś wszystkie takie same typy !!!

A tak na marginesie czytaj ze zrozumieniem !!

jaruzel 0

jaruzel

Użytkownik
takich samych typow nie podalem wybacz ... !! podalem tylko jedna spotkanie takie jak wy ... ale typ byl inny wiec nie powinno byc nic takiego

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Z regulaminu konkursu
23. Drużyna nie może stawiać na kuponie 2 tych samych spotkań, zmieniając typ np. Odra-Górnik 1 oraz typ na x2. Każde spotkanie musi być inne.

Za chwile dostaniesz ostrzeżenie za brak znajomości regulaminu :zy3ou:

Do góry Bottom