Domagam się wakowera!Poprzednia kolejka miała być przestrogą aby przynajmniej kapitan drużyny przeczytał uważnie regulamin,jak widać tak się nie stało ! Regulamin jest jasny,każdy oświadczył zapoznanie się z zasadami konkursu.Wystarczy przeczytać punkt 15 i 16 żeby wiedzieć jak prawidłowo umieszczać typy swojej drużyny,dla niektórych jest to wiele,niech wkońcu coś ich zmotywuje.Jeżeli, któraś drużyna poda pierwsza kupon, druga drużyna nie może grać ani jednego takiego samego spotkania jak przeciwnik!
O ja Widzu , wiesz co zastanów się zanim coś napiszesz ???? Tekst normalnie na poziomie 10latka . To jest poważny konkurs na poważnym forum . Jak jest jakiś regulamin to się go trzymajmy a nie ... Laki słusznie zauważył , że ktoś się nie trzyma regulaminu i to po prostu napisał . To nie jest kapowanie . Potem się dziwimy , że w polskiej lidze jest tyle przekrętów i mimo , że wszyscy o tym wiedzą to przecież nie moga być konfidentami :roll: ...Tez to zauwazyłem ale nikt nie lubi konfidentów, kabli, kapusi ???? Ech..... juz bym Cie z forum wywalil za kapowanie :jezora:
Typy daliśmy po 17 i to fakt a było to spodowane tym, że nasz kapitan nie miał dojścia do komputera z powodu awarii sieci internetowej, dlatego tez wyslał mi smsa w niedziele o godzinie 21:19 ze nie ma dojścia, jednakze miał dać znać rano czy da rade podac typy, dostałem smsa o godzinie 09:45 ze nadal nie ma netu, jednakze ustalilismy ze ja dam jak tylko dojade do Szczecina bo byłem w Niemczech, jednakze odtarłem z powodu głupich korków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o tej o której napisałem posta, dlatego to było najsprawniej i najszybciej jak mogliśmy podac, taki był powód oddania typów a kto mysli ze było inaczej to niech sie zastanowi nie raz a dwa a nawet trzy razy.Witam chciałbym zgłościć że druzyna Crazy Typers złamała regulamin gdyż po godzinie 15.00 minął termin składania typów w 4 kolejce a zgodnie z regulaminem możena składać typy meczów do 15.00 drugiego dnia.Crazy Typers złożyli post około 17.15 TROSZKE ZAPóZNO POZDRO DLA NICH ;-)
Fajna historyjka, tak się fajnie czytało że az nagle się skonczyła. A tak na serio to jest regulamin i tak ma być. Skoro nie miał dostepu już dzień wcześniej to mogłeś to jakoś załatwić. Jak dla mnie nie macie usprawiedliwienia i wygrywamy walkowerem 3:0 :jezora:Typy daliśmy po 17 i to fakt a było to spodowane tym, że nasz kapitan nie miał dojścia do komputera z powodu awarii sieci internetowej, dlatego tez wyslał mi smsa w niedziele o godzinie 21:19 ze nie ma dojścia, jednakze miał dać znać rano czy da rade podac typy, dostałem smsa o godzinie 09:45 ze nadal nie ma netu, jednakze ustalilismy ze ja dam jak tylko dojade do Szczecina bo byłem w Niemczech, jednakze odtarłem z powodu głupich korków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o tej o której napisałem posta, dlatego to było najsprawniej i najszybciej jak mogliśmy podac, taki był powód oddania typów a kto mysli ze było inaczej to niech sie zastanowi nie raz a dwa a nawet trzy razy.Witam chciałbym zgłościć że druzyna Crazy Typers złamała regulamin gdyż po godzinie 15.00 minął termin składania typów w 4 kolejce a zgodnie z regulaminem możena składać typy meczów do 15.00 drugiego dnia.Crazy Typers złożyli post około 17.15 TROSZKE ZAPóZNO POZDRO DLA NICH ;-)
Bardzo nam przykro że były korki ???? i że kapitan nie miał dostępu do neta nie daliście typów do 15:00 ... złamaliście regulamin ... i my wygrywamy 3:0 ????Typy daliśmy po 17 i to fakt a było to spodowane tym, że nasz kapitan nie miał dojścia do komputera z powodu awarii sieci internetowej, dlatego tez wyslał mi smsa w niedziele o godzinie 21:19 ze nie ma dojścia, jednakze miał dać znać rano czy da rade podac typy, dostałem smsa o godzinie 09:45 ze nadal nie ma netu, jednakze ustalilismy ze ja dam jak tylko dojade do Szczecina bo byłem w Niemczech, jednakze odtarłem z powodu głupich korków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o tej o której napisałem posta, dlatego to było najsprawniej i najszybciej jak mogliśmy podac, taki był powód oddania typów a kto mysli ze było inaczej to niech sie zastanowi nie raz a dwa a nawet trzy razy.
PS: w zwiazku z tym mam zazalenie do sformulowania regulaminu ...
PKT 16
"Jeżeli, któraś drużyna poda pierwsza kupon, druga drużyna nie może grać ani jednego takiego samego spotkania jak przeciwnik! "
Nasz przeciwnik podal typ:
3.Ligue One
Niedziela 2007-03-18 godź:21:00 Rennes - Paris SG Typ:2 Kurs:3.75
A my podalismy:
2.Francuska 1. Liga
Niedziela 2007-03-18, godz. 21.00
Rennes - Paris SG TYP: X 2.90
tu wlasnie jest ta nie zgodnosc ... to nie jest ten sam typ ... nasz przeciwnik nie ma takiego "samego" typu.
i tu jest pies pogrzebany ... bo za niescislosci w regulaminie nie mozna karac !! dziekuje za uwage i prosze to rozwazyc jeszcze raz