>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania/propozycje/niezgodności/sugestie

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
czy mógłbym sie dowiedzieć dlaczego Barcelona przeciwko Mafi JWP , Barcelona przekrała ten mecz 1:4??? i prosze mi powiedzieć co dzieje sie z meczami które zostały przełożone tak jak Austria Lustenau - Hartberg, czy one poprostu sobie przepadają i one sie nie liczą czy może można dać jakiś mecz zastępczy???
Prosze o odpowiedz.

barcaR (c) :spokodfhgfh:
Kolego poczytaj dokładnie regulamin tam jest napisane ! o meczach przełożonych

homer1982 0

homer1982

Użytkownik
W 6 kolejce 3ligi zespół Viking umieścił w poscie nieuprawniony typ:
1.El. ME
24.03.07r. 20:05 Norwegia - Bosnia Typ: 1 (handicap azjatycki - 1,5) , Kurs: 2,15

zgodnie z regulaminem niemożna podawać typów z handicapem, w związku z tym jako kapitan drużyny KaMiKaDzEE TeAm domagam się walkowera-rozumiem,że mogą zdarzać sie pomyłki ale to juz 6 kolejka!!!! i do tego czasu drużyny rzeczwiwiście powinny zapoznać się z regulaminem, niemożna pobałażać w takich wypadkach bo prawie co kolejke mamy naruszenie rewgulaminu a przeciż podobno wszyscy się z nim zapoznali-proszę o szybkie rozpoznanie sprawy.

fisher77 0

fisher77

Użytkownik
W tym samym poście jest jeszcze jeden błąd, a mianowicie mecz D.T. &quot;GRYF&quot; - Vikings TC już się odbył w V kolejce III ligi (4:0)

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Jeżeli wszystkie błędy nie zostaną poprawione do 15:00 (mowa o typach) oraz inne rzeczy do momentu podliczania typów, wówczas podejmę decyzję o ukaraniu drużyny ujemnymi punktami itp.

K 0

karoleks85

Forum VIP
W 6 kolejce 3ligi zespół Viking umieścił w poscie nieuprawniony typ:
1.El. ME
24.03.07r. 20:05 Norwegia - Bosnia Typ: 1 (handicap azjatycki - 1,5) , Kurs: 2,15

zgodnie z regulaminem niemożna podawać typów z handicapem, w związku z tym jako kapitan drużyny KaMiKaDzEE TeAm domagam się walkowera-rozumiem,że mogą zdarzać sie pomyłki ale to juz 6 kolejka!!!! i do tego czasu drużyny rzeczwiwiście powinny zapoznać się z regulaminem, niemożna pobałażać w takich wypadkach bo prawie co kolejke mamy naruszenie rewgulaminu a przeciż podobno wszyscy się z nim zapoznali-proszę o szybkie rozpoznanie sprawy.

Dobry cwaniak z ciebie, poprostu byscie po dupie dostali i tyle. Gdyby ci tak zalezalo na przestrzeganiu regulaminu to bys nas o tym poinformowal, ale wiadomo ze latwiej postarac sie o walkowera jak sie nie potrafi typowac to trzeba inaczej pkt zdobywac..
Typ zostal poprawiony na czysta 1.

ps poprawilem jeszcze nazwe druzyny

psII poprawilem numer kolejki

homer1982 0

homer1982

Użytkownik
Cwaniak-wypraszam sobie to mój biznes żeby pilnować wam poprawności postu-moim zadaniem jako kapitana jest dbać o swoją drużynę a nie o waszą. Co to za tekst wogóle-6 kolejka a Ty nieumiesz nawet właściwych typów podać-mieliście szanse zmienić do 15(moderator i tak poszedł wam na rękę) niezdążyliście więc przykro mi. Regulamin jest po to żeby go przestrzegąc a nie po to żeby się z niego śmiać.

barcar 0

barcar

Użytkownik
Chciałbym się dowiedzieć jak będzie z tym walkowerem dla Barcelony ponieważ nasi rywale Spider KOKSY dali złe typy niezgodne z regulaminem i nie zmienili ich do godz. 15.00 więc powinien być przyznany nam walkower. Pozdrawiam Serdecznie

K 0

karoleks85

Forum VIP
iezdążyliście więc przykro mi
a kto powiedzial ze nie zdazylismy zmienic typow ? masz screena z godziny 15:00 ? ????

Zmienilismy o 14:59 pozniej byly jeszcze dwie zmiany kosmetyczne, ktore wedlug zalecenia administracji zmienilismy przed podliczeniem typow - zmienilismy numer kolejki i druga pogrubilismy zeby ladnie wygladalo.

Wszystko jest wporzadku, dziekujemy administracji ze pozwolila nam poprawic post

cinekzs 1K

cinekzs

Użytkownik
To jakis absurd co ten karoleks85 wyprawia.... 3 razy edytowany post ostatnio o godzinie 16:22 wiec po 15:00 do ktorej to trzeba bylo podac swoje typy w tej kolejce, a to ze zmieniliscie minute przed 15 wasze typy jest malo wiarygodne i chcialbym zobaczyc jakis dowod na to ze to prawda bo jak narazie wszystko świadczy o tym ze walkower powinien zostac przyznany na nasza korzysc i nie potrzebujemy screena bo to nie przeciwko nam zostala skierowana skarga.
Mam nadzieje ze panowie administratorzy dokladnie zajma sie ta sprawa i podejma uczciwa i sprawiedliwa decycje bo wkoncu po to jest ten regulamin zeby go przestrzegac i zeby wszyscy mieli jednakowe szanse, a jesli ktos lamie zasady to powinien byc ukarany

bodzio1972 0

bodzio1972

Użytkownik
W spotkaniu CIASTECZKOWE POTFORY - FC BOBASY dopuszczono się złamania regulaminu.
CIASTECZKOWE POTFORY zagrały to samo spotkanie co FC BOBASY &quot;Czechy - Niemcy&quot;. Został złamany punkt 16 regulaminu. Zgodnie z punktem 21 regulaminu domagamy się Walkowera.

Ludzie to już 6 kolejka!!! Trochę powagi.

3bynio 0

3bynio

Użytkownik
W spotkaniu CIASTECZKOWE POTFORY - FC BOBASY dopuszczono się złamania regulaminu.
CIASTECZKOWE POTFORY zagrały to samo spotkanie co FC BOBASY &quot;Czechy - Niemcy&quot;. Został złamany punkt 16 regulaminu. Zgodnie z punktem 21 regulaminu domagamy się Walkowera.

Ludzie to już 6 kolejka!!! Trochę powagi.
no właśnie :spokodfhgfh: ile Wy macie lat??? już chyba pora nauczyć sie czytać ????

K 0

karoleks85

Forum VIP
hcialbym zobaczyc jakis dowod
po pierwsze i najwazniejsze to wasza druzyny probuje udowodnic, ze moja zlamala regulamin. Skoro wy cos nam zarzucacie to tez wy musicie to udowodnic a nie odwrotnie. Ciekawy jestem co by bylo gdyby w prawie zastosowano twoj pomysl. Ktos by mnie oskarzyl i ja musialbym udowadniac ze jestem niewinny bo inaczej poszedlbym do wiezienia brawo za pomysl ! ???? ???? Jesli cos komus zarzucasz to musisz miec na to dowod ;) przykro mi oskarzenie oddalone ????

sutek 79

sutek

Forum VIP
Wszyscy domagają się walkowerów,rozumiem was po częsci ale ludzie pokażcie w meczach ze jesteście lepsi a nie co chwila teksty typu :Domagamy się walkowera itd.Ludzie to jest zabawa a nie walka o śmierc czy życie.Wydoroślijcie troche.Naprawde posty typu Domagamy sie walkowera mnie dobijają,wygrajcię dzięki sobie a nie chcecie to rostrzygac poprzec administracje.Drobne błędy można poprawic grajcie fair-play wobec drugiej drużyny dajcie im szanse,a nie placzecie ze chcecie walkowera.Takie jest moje zdanie

Pozdrawiam sutek

Jeszcze coś
chcialbym zobaczyc jakis dowod
Weź troszkę pomyśl Wasza drużyna ma jakies zarzuty wobec Nas i my mamy dawać wam dowody.Ziomuuuuus dobry jesteś. :jezora:

3bynio 0

3bynio

Użytkownik
Wszyscy domagają się walkowerów,rozumiem was po częsci ale ludzie pokażcie w meczach ze jesteście lepsi a nie co chwila teksty typu :Domagamy się walkowera itd.Ludzie to jest zabawa a nie walka o śmierc czy życie.Wydoroślijcie troche.Naprawde posty typu Domagamy sie walkowera mnie dobijają,wygrajcię dzięki sobie a nie chcecie to rostrzygac poprzec administracje.Drobne błędy można poprawic grajcie fair-play wobec drugiej drużyny dajcie im szanse,a nie placzecie ze chcecie walkowera.Takie jest moje zdanie

Pozdrawiam sutek

Jeszcze coś
chcialbym zobaczyc jakis dowod
Weź troszkę pomyśl Wasza drużyna ma jakies zarzuty wobec Nas i my mamy dawać wam dowody.Ziomuuuuus dobry jesteś. :jezora:
zabawa jest zabawą a regulamin jest po to aby go przestrzegać ????

homer1982 0

homer1982

Użytkownik
Karoleks85 - oskarżenie oddalone a od kiedy to Ty decydujesz. Pozatym co udawadniać - ostatnio post zmieniony o 16.22 więc wszystko czarno na białym. Nie jestęs sędzią w tej sprawie i prosze moderatora o rozstrzygnięcie tej sprawy bo prześciganie się w epitetach jest bezsensu. Wierzę że argumenty są po naszej stronie ale pogodzę się w decyzją. Ale jak tak dalje będzie się traktować regulamin czyli tak jakby nieistaniał to takich jałowych dyskusji będzie coraz więcej.

K 0

karoleks85

Forum VIP
co jest czarno na bialym?! O 11:22 jest zmiana postu, ale zauwaz ze to 4 zmiana wczesniej tez byly zmiany m.in o 14:59 (24 marca) i ja nie musze tego udowadniac, bo to ty twierdzisz ze ja zlamalem regulamin wiec udowodnij kiedy mialy miejsce wszystkie zmiany. Jesli udowodnisz ze po godzinie 15 to wygrales jesli nie wygralem ja ;)

ps o jakiej 16:22 piszesz ? Ja widze ze ostatnia zmiana jest o 11:22 - wstawilem plusy i minusy a godziny wczesniejszych zmian nie ma, chyba ze masz screena? ????

cinekzs 1K

cinekzs

Użytkownik
Naszym dowodem jest to ze daliscie nie regulaminowy typ i kazdy to widzial, a to ze kombinujecie bo jestescie zbyt leniwi zeby przeczytac regulamin to niemoja wina, wiec prosilbym Cie o odrobine honoru i zebys nie klamal ze zmieniliscie postac 14:59 jak mieliscie to zrobic do 15 bo jestes zalosny podejrzewam ze sporo osob widzialo po 15 ze wasz post byl nie ruszony i mam nadzieje ze jedna z tych osob byl jakis admin ktory to potwierdzi i wyda sluszna decyzje w sprawie walkowera bo domaganie sie screena jest jakims absurdem.
P.S. Sutek nie jestem twoim ziomusiem

K 0

karoleks85

Forum VIP
absurdem to jest to ze uwazacie nas za winnych bez dowodow. Ja tez moge twierdzic ze cos mieliscie nie tak i zadac walkowera ! Ty mi pokazesz ludzi ktorzy widzieli ze post byl nie zmieniony ja ci pokaze takich ktorzy widzieli ze byl zmieniony o 14:59.

ps co do waszego dowodu - to nie jest zaden dowod bo wszystkie podane typy sa zgodne z regulaminem..

homer1982 0

homer1982

Użytkownik
Żałosne....jakbyś miał podstawy do żądania walkowera to byś go żądał, a to wymyślenie,że post był zmieniony dokładnie o 14.59 ???? i jeszcze pewnie 59 sekund ???? daj juz spokój admin rozstrzygnie i tyle

Do góry Bottom