>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, propozycje, niejasności

B 41,5K

bosky

Użytkownik
1. Piotr Protasiewicz - Grzegorz Walasek (+2.5) 2
2. Rafał Okoniewski - Tomasz Gapiński (+0.5) - anulowane
3. Sebastian Ułamek - Krzysztof Kasprzak - anulowane
4. Piotr Świderski - Tomasz Jędrzejak (+0.5) 1
5. Greg Hancock (suma punktów) - anulowane
6. Lee Richardson - Jonas Davidsson - anulowane
7. Andreas Jonsson - Jason Crump - anulowane
8. Kenneth Bjerre (+0.5) - Fredrik Lindgren 1
9. Mads Korneliussen - Tai Woffinden 2
10. Darcy Ward (suma punktów) over 12.5
: )

4 96

46ckm

Użytkownik
no właśnie a według mnie Ułamek-Kasprzak 2
Ułamek 9 (1,1,1,0,3,3)
Kasprzak 9 (3,0,3,1,2,0)
przy równej ilości ptk decyduje ilość miejsc 1, ilość miejsc 2 itd.
Mieli tyle samo miejsc 1 ale Kasprzak miał jedno 2 miejsce a seba nie miał.
Może niech któryś z Moderatorów wrzuci wyniki tak jak to było do tej pory robione.

B 41,5K

bosky

Użytkownik
przy równej ilości ptk decyduje ilość miejsc 1, ilość miejsc 2 itd. Mieli tyle samo miejsc 1 ale Kasprzak miał jedno 2 miejsce a seba nie miał.
masz gdzieś taką informację w regulaminie? bo ja jej za bardzo nie widzę. Mało tego, kojarzę że już raz taka sytuacja była i zakład został anulowany.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Kilka razy jak podczas ligowych były H2H bez połówek to były przypadki, że jak było po równo to anulowany był ten bet i tyle. Nie inaczej będzie tutaj więc nie wiem nad czym tutaj dywagować.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Nie były to zawody indywidualne, także będzie to traktowane jak w przypadku zawodów drużynowych, czyli zwroty za parę Ułamek - Kasprzak.
PS. Uprzedzam pytania co do tabeli. Zrobię ją w poniedziałek/wtorek po weekendowych kolejkach.

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
czytalem na innym forum ze Tobet w tym roku przyznaje tylko jedną nagrodę na jednego uzytkownika w takich konkursach. Moglby ktos z modeatorow/administratorow dowiedziec sie jak to z nimi dokladnie jest jeszcze przed koncem konkursu?
pozdrawiam
podbijam

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Post został usunięty przez moda ale zacytuję jedno zdanie.
I gdy jest okazja,żeby nadgonić ilość typów(bo chyba o to idzie w takim długim konkursie)
Co to znaczy nadgonić? Ilość typów w całym konkursie jest ogromna. Co najważniejsze - ilość typów jest taka sama dla wszystkich.
Anulowane typy się zdarzają. Nawet w naszej Ekstralidze (mecze Gorzowa, ZG itd.).
Niech każdy skupi się na typowaniu. Bo wydaje mi się, że w samej końcówce konkursu osoby będące &quot;pod kreską&quot; szukają jak tylko mogą okazji do &quot;załapania&quot; się nad kreskę, podobnie z tymi co chcą zająć wyższe miejsce.

czilout 38

czilout

Użytkownik
Prosze o poprawienie mojego posta z dzisiejszej kolejki #43 na ponizszy ????
Dzieki!

1. Artem Łaguta (suma punktów) under/over 10.5
2. Daniel Nermark - Chris Harris (+0.5)
3. Davey Watt - Sebastian Ułamek (+0.5)
4. Jason Crump (suma punktów) under/over 11.5
5. Andreas Jonsson - Fredrik Lindgren
6. Thomas H. Jonasson (+1.5) - Hans Andersen
7. Greg Hancock - Tomasz Gollob (+1.5)
8. Grzegorz Walasek (+0.5) - Jonas Davidsson
9. Maciej Janowski (suma punktów) under/over 10.5
10. Nicki Pedersen (suma punktów) under/over 12.5
11. Adrian Miedziński (+0.5) - Troy Batchelor
12. Darcy Ward (+0.5) - Kenneth Bjerre

4 96

46ckm

Użytkownik
wkradł wam się błąd w wynikach w 29 kolejce zaznaczyliście to tak
Hancock - Holta(+2.5) - anulowany czyli dwie opcje i widzę że braliście pod uwagę jako typ anulowany a tam była wygrana Hancocka! i stąd jest błędna tabelka powinniście dodać każdemu kto stawiał na Hancocka 1 punkt w tym między innymi i mnie. Miałem 5 trafień

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Wszelkie poprawki do tabeli naniosę jutro i podliczę 33 kolejkę.
E/ Dzisiaj jednak nie podołam temu :/ Obiecuję poprawę, jutro.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
czytalem na innym forum ze Tobet w tym roku przyznaje tylko jedną nagrodę na jednego uzytkownika w takich konkursach. Moglby ktos z modeatorow/administratorow dowiedziec sie jak to z nimi dokladnie jest jeszcze przed koncem konkursu?
pozdrawiam
Gracz może otrzymać tylko jedną nagrodę. Jeżeli system już raz dodał nagrodę/bonus z jakiegoś konkursu, następne bonusy są automatycznie blokowane. W celu uwolnienia bonusu należy wpłacić równowartość nagrody.

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Gracz może otrzymać tylko jedną nagrodę. Jeżeli system już raz dodał nagrodę/bonus z jakiegoś konkursu, następne bonusy są automatycznie blokowane. W celu uwolnienia bonusu należy wpłacić równowartość nagrody.
a gdybym wplacil mniej np. powiedzmy wygralem 300zl ale niemam tyle na wplate tylko wplacam 100zl to czy drugie 100zl mi sie odblokuje?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
a gdybym wplacil mniej
2. i każda kolejna nagroda w Tobet jest traktowana jako bonus do określonej kwoty... Wygrywasz 300, to przysługuje Ci bonus 100 % do 300zł, więc możesz wpłacić mniej...(zaraz PW)

Otrzymane punkty reputacji: +5
G 35

gesio

Użytkownik
w sumie to mnie tez to sie tyczy... czyli jak wplaci sie 100zl to wystarcza to nawet na nagrode w konkursie rzedu 300zl ?

Do góry Bottom