No właśnie skoro Hougaard był kontuzjowany to po jaką cholerę taką parę wystawiać. Ja np. się nie interesuję aż tak ligami brytyjskimi i nie wiedziałem, że będzie za niego stosowane ZZ i Schlein pojedzie 6 razy, bo wtedy bym na pewno nie wziął Bjerre z nim w parze. Mam prośbę, byście zaczęli dokładniej śledzić to co podajecie by takich cyrków uniknąć w przyszłości.
Loguję się przed wyjściem rano, kolejka nie wystawiona, więc na szybko musiałem coś wymyślać, bez żadnego patrzenia w składy. Tak z pamięci coś wykminiłem, także mea culpa. Jednak pretensji o to, że źle wytypowałeś nie rozumiem. Chyba po części jest organizowany ten
konkurs, by przybliżyć tematykę speedwaya, zainteresować się. Także jak chcę się coś "osiągnąć" w konkursie, to warto coś dokładnie przeanalizować, przejrzeć, a nie tylko zarzucać wady i nazywać to "cyrkiem" - na co nie mogę pozwolić, bo coś takiego pojawiło się pierwszy raz (w Allvenskan też miało miejsce, ale tam znaleźć potwierdzone składy na 24h przed startem jest nie sposób).
Ja raczej z propozycją. Jak wiemy jedna kolejka nas minęła ze względu na zbyt późne wystawienie par itd. Czy zatem jutro nie jest idealny czas aby tę zaległość nadrobić ? Są mecze w Anglii (Elite i KOC) oraz zaległy w naszej I lidze Łódź - Dauga. Spokojnie da radę z tego zlepić 8 zakładów jak nic
Dzięki za propozycję. Przynajmniej coś odmiennego niż narzekanie, można tu jeszcze znaleźć ????
Podjęliśmy jednak decyzję, że przy nadchodzących kolejkach -
GP i niedzielna E-liga, podamy po prostu więcej typów (po 15 lub po 14). Prosimy więc przygotować się na weekendowy maraton z
Speedway Typerem