>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niejasności

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
w sumie to mnie tez to sie tyczy... czyli jak wplaci sie 100zl to wystarcza to nawet na nagrode w konkursie rzedu 300zl ?
Jesli wygrales 300zl, to jesli wplacisz 100zl to dostaniesz 100zl bonusu czyli masz 200zl. Musisz wplacic 300zl aby miec 600zl
pozdrawiam

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Ja mam taką propozycję. Skoro jest sporo zwrotów, to można by jutro zrobić dodatkową kolejkę. Są przecież 3 półfinały eliminacji do GP więc jakieś 8,9 typów można by oddać. Co na to opiekunowie konkursu?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Mnie zastanawia jedno...
Czy w regulaminie konkursu jest napisane ile minimum trzeba oddać typów? NIE.
Czy w przypadku anulowania/zwrotów jakiś typów dochodzi do nierównego traktowania uczestników konkursu? NIE.
Zasady są takie same dla wszystkich. Więc w czym problem?

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Ja mam taką propozycję. Skoro jest sporo zwrotów, to można by jutro zrobić dodatkową kolejkę. Są przecież 3 półfinały eliminacji do GP więc jakieś 8,9 typów można by oddać. Co na to opiekunowie konkursu?
Nie, nie będzie dodatkowej kolejki.
Ewentualnie więcej typów wrzuci się na finiszu do DPŚ, ale to melodia przyszłości ...
E/ Poza tym jutro jest normalnie kolejka w terminarzu ????

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Komunikat GKSŻ:
1. Za zgodnym porozumieniem zainteresowanych stron, przełożone zostają mecze:
XII runda DM I Ligi:
Start Gniezno - SK Lokomotive Daugavpils, nowa data: 10 lipca 2011 r.
KS ROW Rybnik - Lechma Poznań, nowa data: 10 lipca 2011 r.
XI runda DM II Ligi:
Lubelski Węgiel KMŻ - RKS Kolejarz RAWAG Rawicz, nowa data: 31 lipca 2011 r.

wg mnie można było sprawdzićczy te spotkania się odbędą przed wystawieniem kolejki typerów, bo już wczoraj informacja ta była pewna, a tak 2 ostatnie typy idą do kasacji..

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Dla zainteresowanych podliczyłem punkty po 35 kolejkach(jestem humanistą więc mogą i pewnie są pomyłki).Oto czołówka&quot;
1.Bosky 175pkt
2.Kartonik 171pkt
- 46&#39;CKM 171pkt
4.radomiak1910 170pkt
5.levy42 169pkt
6.gesio 167pkt
- navent 167pkt
- nbd 167pkt
9.conti73 166pkt
10.zwycięstwo1960 166pkt
11.Feekus 163pkt
12. nicollo7 161pkt
13. robson_26 160pkt
14. orchol 159pkt
15. RADULA 157pkt
16. dawid400 156pkt
NMZC;)

Otrzymane punkty reputacji: +11
R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Dla zainteresowanych podliczyłem punkty po 35 kolejkach(jestem humanistą więc mogą i pewnie są pomyłki).Oto czołówka&quot;
1.Bosky 175pkt
2.Kartonik 171pkt
- 46&#39;CKM 171pkt
4.radomiak1910 170pkt
5.levy42 169pkt
6.gesio 167pkt
- navent 167pkt
- nbd 167pkt
9.conti73 166pkt
10.zwycięstwo1960 166pkt
11.Feekus 163pkt
12. nicollo7 161pkt
13. robson_26 160pkt
14. orchol 159pkt
15. RADULA 157pkt
16. dawid400 156pkt
NMZC;)
navent,Ty i Kartonik chyba -1 z powodu ze najprawdopodobniej para Pedersen-Zeterstrem bedzie anulowana gdyz Zeterstrem nie dojechal 3 regulaminowych wyscigow. Chyba. Sorry za zle nazwisko jednego z zawodnikow ;p

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
navent,Ty i Kartonik chyba -1 z powodu ze najprawdopodobniej para Pedersen-Zeterstrem bedzie anulowana gdyz Zeterstrem nie dojechal 3 regulaminowych wyscigow. Chyba. Sorry za zle nazwisko jednego z zawodnikow ;p
Zorro ma (0,0,d,d) więc wystąpił w 4 biegach,a że nie ukończył to mniej ważne ????

B 41,5K

bosky

Użytkownik
jeśli można, to prosiłbym o zmianę typu nr 1, konkretnie typuję wygraną Indianerny przy handi +2,5, wkradła mi się pomyłka. Z góry dziękuję bardzo serdecznie. Pozdrawiam ????

robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Typów po podaniu nie można zmieniać. Nie edytujemy postów.
Dopisać 1/2 możemy jedynie wtedy, gdy ktoś przeoczy dany typ i zgłosi to przed rozpoczęciem spotkań.

B 41,5K

bosky

Użytkownik
ok, mówi się bulwa ???? nie do końca rozumiem dlaczego, bo w żaden sposób nie chcę oszukać, ani nikogo nie robię w konia, ale przyjmuję do wiadomości, trudno.

robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Podliczyłem tabelę do kolejki nr 37, jednak Verti chce nanieść na nią poprawki, które były wcześniej zgłaszane. Jutro Verti ją opublikuje, bo mnie już nie będzie.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Pousuwałem Wasze posty, bo nic do tematu nie wnosiły.
Panowie poluzujcie trochę, konkurs jest już na ostatnim wirażu, także dajcie nam spokojnie popracować a Wy cieszcie się i bawcie ostatnią kolejką. Bez żadnych spinek.
Proszę o nie drążenie dalej tego tematu, który został poruszony. Ostrzegam, że będą kartki.

Otrzymane punkty reputacji: +5
verti 3,4K

verti

Forum VIP
Dzisiaj będzie zrobiona tabela, w przypadku jakiś nierozstrzygniętych nagród (miejsca ex-equo) zostanie rozegrana dodatkowa kolejka w dniu 19 lipca, czyli przy okazji rozgrywania szwedzkiej Elitserien. Typować będą tylko te osoby, które będą o to proszone.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
19 lipca - dodatkowa kolejka o rozstrzygnięcia z miejsc ex-equo.
Proszeni są następujący użytkownicy o podanie swoich typów (typy nie mogą być jednakowe jak użytkownika z którym rywalizuje się o daną pozycję :!:, w przypadku skopiowania typów, nie zostaną one podliczone)
O 3 miejsce: radomiak1910 vs KARTONIK
O 7 miejsce: Feekus vs levy42
O 9 miejsce: nbd vs navent
Może gdzieś się pomyliłem, to ewentualnie będziemy korygować błędy. Niemniej jednak wyżej wymienionych Panów proszę o psychiczne przygotowanie się na dodatkowy bój ????
PS. Potrzebuję jakąś sierotkę do wylosowania nagród pocieszenia. Proszę się tu wpisać, kto chce pełnić tę niewdzięczną rolę : P

B 41,5K

bosky

Użytkownik
chętnie pomogę ;-) wrogów sobie chyba jeszcze nie zdążyłem narobić pomijając jednego, który mam wrażenie nie typował w ogóle, więc i o stronnicze losowanie nie powinienem być posądzony ????

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Ok, szczęśliwymi &quot;lucky looserami&quot; zostali (nagrody pocieszenia po 30 zł):
- kapszti
- BrooklynBounce
- Borussia
Teraz proszę wszystkich nagrodzonych (z miejsc 1-15 oraz &quot;lucky looser&#39;ów) o przesłanie mi na Prywatną Wiadomość swojego loginu z Tobet celem otrzymania upragnionej kasy ;)

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
A jak były przyznawane nagrody pocieszenia? ???? ja wygrałem kilka kolejek (samodzielnie), jednak kilku kolejek nie typowałem i to mam dobre 29 miejsce. A ja liczyłem, ze mam nawiększą liczbę punktów na typ, nie typowałem aż 5 kolejek i mimo to tak mało brakowało do 10tki ????

Do góry Bottom