>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Puchar Króla 2016/17

Status
Zamknięty.
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Real Sociedad – Barcelona
Sociedad: Martinez 10/0d, Gonzalez 7/0d, Bergara 4/0m, Vela 17/4f
Barcelona: Ter Stegen 16/0gk, Mathieu 5/1d Vidal 2/1m, Rafinha 11/5m
Skoryguje nieco, bo trzeba.

Carlos Vela jest wśród powołanych zawodników na to spotkanie. A przy okazji warto sprecyzować, którego Martineza nie ma, bo jest dwóch i zabraknie Carlosa. Dodatkowo jeszcze nie ma Joseby Zalduy.

Generalnie te wszystkie strony z kontuzjami itd. nie zawsze mają dobre info, więc polecam bazować na kadrach, które są ogłaszane dzień przed meczem. Wszystko znajdziecie na Twitterach klubowych.

Otrzymane punkty reputacji: +11
C 92,1K

cybul100

Forum VIP
Patrząc na to spotkanie to jakoś nie chce mi się wierzyć, zeby tutaj nie mogłoby paść sporo bramek. Real u siebie regularnie strzela i traci bramki. Strzelali w dzieiweciu z dziesięciu ostatnich spotkań (jedynie ostatnio Sevili) nie udało się strzelić bramki, gdzie to stracili aż 4-0. Grają tutaj u siebie tym bardziej wiec przewagę na pewno będa chcieli wypracować przed rewanżem. Tym bardziej, że ter Stegen nie wystąpi. Barcelona owszem nie wygyrwa na obiekcie w Sociedad, ale tutaj zagrają w ofensywie najmocniejszym składem Messi, Suarez (dwie bramki w ostatnim meczu), Neymar, który odpoczywał oraz Rakitić. Spokojnie stać ich tutaj na strzelenie z dwóch bramek. Według mnie zapowiada się to dosyć otwarte spotkanie, gdzie jedni jak i drudzy za wszelką cenne będą chcieli strzelić bramkę.A możliwości ku temu na pewno mają.
over 2.5 @ 1.50

T 70

twister1992

Użytkownik
Składy:
Sociedad: Rulli; Elustondo, Raúl Navas, IĂąigo Martínez, Yuri; Illarramendi;Xabi Prieto, Zurutuza; Vela, Willian José, Oyarzabal.
Barcelona: Cillessen; Sergi Roberto, Umtiti, Piqué, Digne; Sergio, Rakitić, Iniesta; Neymar, Suárez, Messi.
Rezerwowi: Masip; Jordi Alba, Mascherano, Andre Gomes, Arda, Denis Suárez, Paco Alcácer.

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
No panowie, takiej padliny jak dziś to chyba nie uświadczymy długo w wykonaniu FCB. Szczerze to nie pamiętam, żeby Barca grała na czas od 60 minuty w pierwszym spotkaniu dwumeczu, kiedy spokojnie mogli tu zrobić ze 3-0. Sociedad jak widać, nie będzie płakał za tym pucharem, skoro w końcówce woleli kłaść się na murawie i płakać u sędziego, zamiast szybko wznawiać grę i dążyć do wyrównania. Każdy ma swój wynik, gospodarze nie przegrali zbyt wysoko, a Barca ma już awans. W rewanżu moim zdaniem będzie srogie lanie i każdy handicap do gry, włącznie z over 2,5 gola na gospodarzy. Widać, jaka jest różnica między Realem i Barcą a miejscami 5 i poniżej. Nawet grająca na 50% FCB to jest kosmos w porównaniu z 5 drużyną ligi.

pietras7 572

pietras7

Użytkownik
Oglądałem mecz w Sociedad. Obstawka poszła na kartki. Dla mnie Gonzalez Gonzalez zapomniał, że ma kartki w kieszeni. Kilka naprawdę ostrych fauli, spięcia między zawodnikami, utarczki słowne i tylko 3 kartki. Dla mnie najsłabsze ogniwo meczu między Baskami, a Barcą. Miejmy nadzieję, że weekend będzie bardziej udany. Pozdro!

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Oglądałem mecz w Sociedad. Obstawka poszła na kartki. Dla mnie Gonzalez Gonzalez zapomniał, że ma kartki w kieszeni. Kilka naprawdę ostrych fauli, spięcia między zawodnikami, utarczki słowne i tylko 3 kartki. Dla mnie najsłabsze ogniwo meczu między Baskami, a Barcą. Miejmy nadzieję, że weekend będzie bardziej udany. Pozdro!
szok, dawno nie widziałem by sędzia za takie oczywiste, ostre faule nie dawał kartek, mecz spokojnie był na 6-7 kartek a on dał tylko 3 z czego 2 za grę na czas i symulkę

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
No panowie, takiej padliny jak dziś to chyba nie uświadczymy długo w wykonaniu FCB. Szczerze to nie pamiętam, żeby Barca grała na czas od 60 minuty w pierwszym spotkaniu dwumeczu, kiedy spokojnie mogli tu zrobić ze 3-0. Sociedad jak widać, nie będzie płakał za tym pucharem, skoro w końcówce woleli kłaść się na murawie i płakać u sędziego, zamiast szybko wznawiać grę i dążyć do wyrównania. Każdy ma swój wynik, gospodarze nie przegrali zbyt wysoko, a Barca ma już awans. W rewanżu moim zdaniem będzie srogie lanie i każdy handicap do gry, włącznie z over 2,5 gola na gospodarzy. Widać, jaka jest różnica między Realem i Barcą a miejscami 5 i poniżej. Nawet grająca na 50% FCB to jest kosmos w porównaniu z 5 drużyną ligi.
Oglądałem powtórkę dziś...
Niestety ale alex Ty za każdym razem oglądając mecz robisz to samo piszesz na gorąco podpalasz się.Bukmacherzy sami Tobie dyktują co masz grać w następnym meczu i dlaczego.
Wczoraj nie mogło paść 1X i choćby się waliło i paliło to Barca miała ten mecz wygrać.
Barca gra ostatnio lepiej to prawda ale to nie oznacza że Sociedad stoi na straconej pozycji.Barca swój wynik ma myślisz że przy zniwelowanej stracie do Realu i slabej jego formie oni będą się zabijać w rewanżu pucharu gdzie wyjazd mają 1:0 dla nich? No pomyśl czy to ma sens bo nie ma.
Ja z miłą chęcią wezmę Barca under 2.5 tylko nabij mi kurs pysznie.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Wczoraj nie mogło paść 1X i choćby się waliło i paliło to Barca miała ten mecz wygrać.
Widzę, że każdy mądry jest po spotkaniu.
Jednak Konar nigdzie nie widzę Twojego Typu, że wczoraj dawałeś na Barcę czystą 2. Dlatego pisanie teraz, że 1X nie miało prawa wejść mija się z celem.

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
Co do tego spotkania to, aż coś napisać. Barcelona owszem wygrała, ale co z tego. Gra naprawdę w żadnym wypadku nie powalała na kolana. Przynajmniej osobiście odnoszę wrazenie, że Duma Katalonii kompletnie jest rozbita i nie ma jakiegoś pomysłu na grę. Może mają pojedyncze spotkania całkiem udane, ale jak nie zaczna grać lepiej to bedzie im niezwykle cięzko coś zwojować w tym sezonie.
A na drugi plan pozostawiam sedziowanie, ktore w tak mocnej lidze jest na mizernym poziomie i co tutaj mowić widać to regularnie.

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Oglądałem powtórkę dziś...
Niestety ale alex Ty za każdym razem oglądając mecz robisz to samo piszesz na gorąco podpalasz się.Bukmacherzy sami Tobie dyktują co masz grać w następnym meczu i dlaczego.
Barca gra ostatnio lepiej to prawda ale to nie oznacza że Sociedad stoi na straconej pozycji.Barca swój wynik ma myślisz że przy zniwelowanej stracie do Realu i slabej jego formie oni będą się zabijać w rewanżu pucharu gdzie wyjazd mają 1:0 dla nich? No pomyśl czy to ma sens bo nie ma.
Ja z miłą chęcią wezmę Barca under 2.5 tylko nabij mi kurs pysznie.
Chodzi mi o postawę drużyny z San Sebastian. Barca zagrała piach, ewidentnie się oszczędzali, przy 1-0 w ogóle nie zależało im na podwyższeniu wyniku, a jednak Real Sociedad był kompletnie bezradny. W tej ekipie nie było żadnej jakości, żadnego celnego strzału na bramkę, każdego ostatnie podanie zbyt mocne lub niecelne. Dlatego napisałem, że nawet Barca grająca na 50% była 2 klasy lepsza. Nie widzę możliwości odrobienia tego w Barcelonie. Poza tym, RS także walczy o 4 miejsce, więc ligi nie odpuszczą na rzecz pucharu. Można się zachwycać ich grą z takimi asami jak Deportivo, Osasuna, Granada czy Malaga, tylko jakie to ma przełożenie na ich faktyczny poziom? Podobnie jest z Villarealem. Te ekipy od czołówki dzielą lata świetlne, pomimo tego, że czasem urwą im jakieś punkty. Przypomnijcie sobie choćby ostatni występ Sociedad w Lidze Mistrzów, czy później Athletic Bilbao.

M 239

mikki

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Copa del rey
Godzina: 19:15
Spotkanie: Alaves - Alcorcon
Typ: under 2.5 / 0:0
Kurs: 1.58

Bukmacher: Pinnacle

Analiza:
Pierwszy mecz rozstrzygnął rywalizację tej pary. Alaves ma ten awans dowieźć najmniejszym nakładem sił. W weekend grają z Atletico, możliwa całkiem spora rotacja. Dla Alcorcon to już jedynie kwestia prestiżu, bo w ich wygraną 3:0 trudno uwierzyć.
Zapowiada się bardzo nudny mecz. Bramka dla Alaves definitywnie zamknie rywalizację. Bramka dla Alcorcon to maks co mogą ugrać. Kurs nie powala jednak patrząc na sytuację po pierwszym meczu, styl i wynikach gospodarzy nic innego się nie nasuwa w tym spotkaniu.

Otrzymane punkty reputacji: +2
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Czas na rewanże 1/4 finału Pucharu Króla

Zapraszam do pisania analiz oraz do kulturalnej dyskusji.
Dla przypomnienia wyniki pierwszych spotkań

Alcoron - Alaves 0:2
Atletico - Eibar 3:0
Real Madryt - Celta Vigo 1:2
Real Sociedad - Barcelona 0:1

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Hiszpania - Puchar Króla
Godzina: 19:15
Spotkanie: Deportivo Alaves - Alcorcon
Typ: 1
Kurs: 1,94
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Z tego co ja wiem Alaves wygrało na wyjeździe 2-0 a nie 3-0 jak pisze użytkownik mikki ale tak czy siak to wysoka wygrana. W zespole nie ma absencji ale jak słusznie kolega mikki wyżej zauważył może w drużynie gospodarzy dojść do pewnych rotacji, z tym, że Alcorcon dzisiaj też zagra dość rezerwowym zestawieniem, bo w ich szeregach sporo absencji o których już wiadomo. U gości nie zagrają obrońcy Bellvis (20 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie), Navarro (14 występów w tym sezonie, 2 gole na koncie) i Paez (8 występów w tym sezonie), pomocnicy Aguza (15 występów w tym sezonie) i Samu (11 występów w tym sezonie) i napastnik najlepszy strzelec w zespole Rodriguez (22 występy w tym sezonie, 7 goli na koncie). Po takim kursie, aż nie żal zagrać na Alaves. Ja takiego nudnego meczu się tutaj nie spodziewam ale przewiduję, że goście głównie będa się bronić a grę prowadzić będą gospodarze, którzy będą mieli o wiele więcej sytuacji do zdobycia goli niż ich przeciwnik. Myślę, że Alaves pokona tego przeciwnika drugi raz.
⛔ 0-0

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
19:15 Alaves - Alcoron
Typ: powyżej 2.5 gola
Kurs: 2.70
buk: bet365
Wynik: 0:0

Miałem tego spotkania nie ruszać, ale coś mnie korci żeby pograć tutaj bramki. Pierwsze spotkanie nie zachwyciło, i Alaves wygrało dopiero po bramkach strzelonych w 90. minutach. Co do samego spotkania to w pierwszym spotkaniu było widać, że Alaves jest zespołem lepszym, tylko brakowało postawienia kropki nad &#39;&#39;i&#39;&#39;. Dzisiaj zapewne powinniśmy zobaczyć podobne spotkanie. Goście jeśli chcą coś ugrać to muszą się rzucić na gospodarzy od pierwszych minut. Fajnie by było, gdyby to goście ustrzelili pierwszego gola, dodało by to tylko smaczku temu meczu. Jednak myślę, że Alaves będzie kontrolować przebieg spotkania i próbować strzelić bramkę, aby już na 100% rozstrzygnąć jego losy. Kurs bardzo wysoki i dlaczego by nie spróbować?. Obie ekipy nie są w najlepszej formie strzeleckiej, co dalej potwierdzają ich spotkania ligowe, ale przeczucie mi podpowiada, że może być dzisiaj ciekawie.

M 239

mikki

Użytkownik
Z tego co ja wiem Alaves wygrało na wyjeździe 2-0 a nie 3-0 jak pisze użytkownik mikki ale tak czy siak to wysoka wygrana.
Tak jest, w pierwszym meczu było 2:0 dla Alaves, dlatego teraz Alcocron musiałoby strzelić 3 bramki by awansować, wygrać na przykład 3:0. O to chodziło.

Goście jeśli chcą coś ugrać to muszą się rzucić na gospodarzy od pierwszych minut. Fajnie by było, gdyby to goście ustrzelili pierwszego gola, dodało by to tylko smaczku temu meczu. Jednak myślę, że Alaves będzie kontrolować przebieg spotkania i próbować strzelić bramkę, aby już na 100% rozstrzygnąć jego losy. Kurs bardzo wysoki i dlaczego by nie spróbować?
Jako, że podałem przeciwny typ to jeszcze coś dopiszę dlaczego nie spodziewam za wielu bramek. Alcorcon to zdecydowanie najgorsza ofensywa w swojej lidze (zaledwie 15 bramek), z podanej kadry nie będzie zawodników którzy strzelili aż 9 z tych 15 goli. Jak można przeczytać nieobecność Rodrigeza nie jest spowodowane kontuzją, a chęcią dania odpoczynku czołowemu strzelcowi. Taka decyzja pokazuje tylko, że są pogodzeni z odpadnięciem i zostaje liga. Alaves ma wynik, nic nie musi.
To tylko sport i jak się skończy zobaczymy wieczorem, jednak za overem nie widzę jakichkolwiek argumentów.
http://alaves.elcorreo.com/noticias/201701/23/alcorcon-visitara-mendizorroza-goleador-20170123200658.html

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Tak jest, w pierwszym meczu było 2:0 dla Alaves, dlatego teraz Alcocron musiałoby strzelić 3 bramki by awansować, wygrać na przykład 3:0. O to chodziło.

Jako, że podałem przeciwny typ to jeszcze coś dopiszę dlaczego nie spodziewam za wielu bramek. Alcorcon to zdecydowanie najgorsza ofensywa w swojej lidze (zaledwie 15 bramek), z podanej kadry nie będzie zawodników którzy strzelili aż 9 z tych 15 goli. Jak można przeczytać nieobecność Rodrigeza nie jest spowodowane kontuzją, a chęcią dania odpoczynku czołowemu strzelcowi. Taka decyzja pokazuje tylko, że są pogodzeni z odpadnięciem i zostaje liga. Alaves ma wynik, nic nie musi.

To tylko sport i jak się skończy zobaczymy wieczorem, jednak za overem nie widzę jakichkolwiek argumentów.

http://alaves.elcorreo.com/noticias/201701/23/alcorcon-visitara-mendizorroza-goleador-20170123200658.html

Racja, że statystyki jak i forma ostatnich drużyn co napisałem powyżej,nie przemawia za tym, że zobaczymy dziś grad bramek. Jednak kurs jest naprawdę wysoki i nie zamierzam obok niego przejść obojętnie. W dodatku jest to rewanż i tym bardziej może być tutaj ciekawie odnośnie goli.

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
&lt;b&gt;&lt;big&gt;
Nieobecni w kadrze Realu na jutro:&lt;/big&gt;&lt;/b&gt;
Decyzją trenera: Varane
Kontuzjowani: Carvajal, Marcelo, Pepe i Bale
Urazy/przeciążenia: Modrić i James
Niezarejestrowani: Lucas Silva
Domy stawiać na awans Celty, jeśli nie dają rady awansować to są frajerami roku, ba frajerami dekady!

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
+ CR, który pewnie zagra, bo &#39;musi&#39;, a ledwo się wyleczył, o ile w ogóle całkowicie wyleczył uraz.
+ Danilo tak samo. Miał uraz, niby jest. Jeszcze jakby był Varane w defensywie to ok. Danilo, CoentrĂŁo po bokach niepewni w defensywie. Ten drugi rzadko gra, Brazylijczyk jak gra to bardzo źle.
Jedynie kto może ich uratować to Ramos po stałym fragmencie z gry, bo ostatnio szaleje.
W bramce będzie stał Casilla, bo to on broni w CdR.
Real ostatnio gra bardzo słabo, więc mają się przebudzić na Balaidos? U siebie nie prezentowali się lepiej niż Celta, a teraz na boisku rywala muszą strzelić co najmniej 2 gole. Do tego wszystkiego trener Berizzo odpuścił mecz ligowy z Sociedad, by mieć świeży, świetnie przygotowany na pressing zespół.
Ciężko uwierzyć w to, że z taką defensywą Królewscy zostaną z czystym kontem, a do tego strzelą tylko, albo aż 2 gole, bowiem gdyby nie Ramos, to Blancos straciliby ostatnio mnóstwo punktów.
Wydaje się, że Zidane jest świadom, że ciężko będzie awansować, bo ciężko uwierzyć że zostawia Varana w Madrycie, gdy mamy do czynienia z walką o 1/2 Pucharu Króla. Oczywiście grał dużo, ale jak chciał to powinien go oszczędzić w jednym ligowym u siebie, który pewnie by wygrali bez jego pomocy.

areck 213

areck

Użytkownik
Celta Vigo - Real Madryt
over 5,5 kartek 1,74 unibet (2,09 1xbet)
Spodziewałem się linii na poziomie 6,5.
W 100% zgadzam się z tym, co napisał kolega nadtyper. To nie będzie czysty mecz, obie drużyny zbyt poważnie do niego podejdą. Celta odpuściła ligowy z Sociedad, o ich motywację nie trzeba się obawiać, a Real nie odpuści możliwości wygrania kolejnego trofeum. Obie drużyny będą gryzły trawę. Bardzo ważnym czynnikiem jest fakt nieliczenia się kartek w kontekście absencji w Primera Division. W Pucharze Króla można się &quot;wyszaleć&quot;.
Co może przeszkodzić w nabiciu kartek? Szybkie rozwiązanie dwumeczu. Ale na to się nie zanosi - Celta ma mega wynik z Santiago Bernabeu, więc nawet szybkie 0:2 pozostawi rywalizację otwartą. 2:0 w drugą stronę też nie nie sprawi, że Real się podda, w końcu to Ronaldo i spółka. Ponadto jeżeli Celta będzie miała wynik, wtedy zapewne będzie grać w końcówce na czas (=kartka), a jeśli w 80-85&#39;+ wynik dwumeczu będzie na korzyść Realu, wtedy któremuś z graczy mogą puścić nerwy.
Na koniec statystyczny argument - jutro sędziuje Sanchez Martinez, wg sofascore 6,42 kartki na mecz.

Real over5,5 rożnych 1,75 1xbet (1,68 uni)
Real atakować musi, strzelać musi, linia na spokojnie do pokrycia. Może nie zostać pokryta tylko i wyłącznie w przypadku szybkiego 2:0 dla Realu, na co przy obecnej formie obu drużyn się nie zanosi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom