Wszystko przemawia za tym, że Celta awansuje, że szpital w Realu itd, itp. Jak nieprawdopodobne wyniki mogą się zdarzyć o tym wszyscy wiemy. 2:1 u siebie to jeszcze nie taki słaby wynik dla Realu. Sądzę, że te wystawianie składu wpół rezerwowego w lidze, dmuchanie i chuchanie na zawodników Celty i ogólnie presja awansu, zemści się na nich samych. Real to zbyt dużo indywidualności, które mogą przesądzić o przebiegu tego dwumeczu. Zbyt dużo overów i btts w ostatnim czasie (nie patrzę w statystyki, tylko coś sporo mi takich zdarzeń weszło w ostatnim czasie u buka) i zapewne dostaną (Real) polecenie żeby tym razem zagrać na zero z tyłu i tym razem im się to uda. Jakaś bramka może zdekoncentrować zawodników Celty, kto wie, zaraz padnie kolejna. Real to także jeden z najlepszych zespołów na świecie jeżeli chodzi o grę z kontry. Bardzo możliwe, że w ten sposób coś mogą strzelić, skoro dostaną polecenie zagrania trochę uważniej z tyłu, niż zwykle. Kolejna rzecz, to 2:1 dla Celty w pierwszym spotkaniu i to ten wynik po prostu determinuje ich do bronienia tej zaliczki. Wykluczam jakieś szaleńcze i mordercze akcje ultra ofensywne.
Ogólnie to liczę też tym razem na bardziej uważną grę obu zespołów i żeby Realowi po prostu się chciało :grin:, a wierzę, że tak będzie, bo trochę absencji jest w zespole co otwiera możliwości wykazania się innym utalentowanym zawodnikom, którzy będą gryźli trawę.
Według mnie to może być 1:0 (nie premiuje awansem), 2:0, 2:1 dla realu albo po prostu jakiś wysoki wynik, dla Realu.
Reasumując, tym razem pobieram w singlach fajne kursy, które są dla mnie promocją:
under 3.5 (1.70)
Real Awans (1.90) było blisko, stuprocentowa główka Ramosa z 70 minuty na 2:1 odmieniłaby wszystko, no ale niestety - zemściło się to.
e: wiem, że to się nie trzyma kupy, ale po prostu widzę w tych kursach value. sorki. Napisałem dwa różne warianty, bo takie dwa różne warianty widzę. Zobacz, że nie są to dwa bardzo przeciwstawne i kontrowersyjne w stosunku do siebie warianty. Czuję mecz na korzyść realu i albo będzie to bardzo czujny mecz underowy, albo Celta nie wytrzyma presji i Real to rozstrzela,.