19:00 Valencia - Celta
buk: betsson
Typ: 2X
Kurs: 1.65
Wynik:
Typ: 2X
Kurs: 1.65
Wynik:
Czas na Puchar Króla. W Valencii ostatnio nie dzieje się dobrze. Z klubu odszedł Prandelli i zastąpił go zastąpi go 'Voro' Gonzalez. Na dodatek w klubie gospodarzy panuje sporo kontuzji i nowy trener na jutrzejsze spotkanie będzie musiał sięgnąć po graczy z drugiego zespołu. Dlatego też stąd mój Typ na gości z podpórką. Ostatnie dwa spotkania pomiędzy obiema drużynami wygrała Celta, i jutro liczę, że po przerwie świątecznej również dokonają tego samego i wykorzystają to co się dzieje w zespole gospodarzy odnosząc kolejne zwycięstwo.
21:15 Las Palmas - Atletico
Typ: 1X
Kurs: 2.25
Wynik:
Typ: 1X
Kurs: 2.25
Wynik:
O drużynie gospodarzy pisałem już dużo razy, że ich gra się bardzo podoba i w obecnej sytuacji są w stanie postawić się każdemu w La Liga. Oba zespoły spotkały się nie tak dawno, bo dwa tygodnie temu w ramach 16. kolejki. Tu lepsi okazali się gracze Atletico, którzy skromnie wygrali 1:0. Jutro mecz na pewno będzie dalej stał na wyrównanym poziomie, ale jestem zdania, że gospodarze w pierwszym spotkaniu są w stanie osiągnąć dla siebie korzystny wynik. Chce dodać na koniec, że Las Palmas w obecnym sezonie jest u siebie niepokonane, i ciężko tu komukolwiek będzie wywieźć trzy punkty czy też wygraną.