no to jedziemy z typami na dziś, też nie udziwniam.
Słowenia dobra I połówka w końcu z Serbami i wiadomo, że teraz czeka Egipt. Egipt dostał dziewiątkę od Węgier i tyle samo od Hiszpanii i Chorwacji łącznie. Ale nei sądzę, by dziś to się zrobiło w podobnych granicach. Egipt po prostu nic dobrego nie zagrał w żadnym z tych meczów, bo to co grały tuzy w meczach z Egiptem to trochę śmiech, Tomas, Cupic nie rzucali łatwych pozycji itd. Słowenia powinna na lajcie ich ograć tymi kilkoma bramkami, bo jest po prostu drużyną zdecydowanie lepszą. Jak dotąd komplet zwycięstw i takowy handicap sprawia, że tylko się cieszę. Problemem może być tylko jakiś głupi przestój, ale wydjae mi się, że dopóki na te 6-7 goli nie odejdą (a może być to szybko) to przestojów mieć nie będą. Może Skof dziś nie wyjdzie w pierwszym składzie, bo Prost jest w zdecydowanie lepszej formie.
Tutaj chwilę się zastanawiałem, ale jednak szerokość kadry Hiszpanów tu zdecyduje i powinni odskoczyć w jakimś tam nieokreślonym czasie, wiadomo, kim jest Vujin, Ilić, dlatego taki niski kurs jest troszkę mniej opłacalny, ale niskie handi po solidnym kursie do gry, bowiem Sterbik myślę, że dziś dorówna Staniciowi, dlaczego? Nie pokazał nic godnego uwagi w fazie grupowej, a od teraz właśnie powinien robić swoje.
Hiszpania przegrała w sobotę, ale czy chciała wygrać jest pytaniem zasadnym, choć mimo wszystko Chorwacja znowu prezentuje na ten moment poziom bardzo wysoki.
Serbia i Węgry to bardzo podobny poziom, może troszkę lepsza I linia, a słabsza bramka u Węgrów, ta właśnie drużyna Węgier powalczyła dłuższą chwilę z Hiszpanią i dziś również dopuszczam taką możliwość.
Serbia jednak nie ma argumentów na więcej niż 30-40 minut walki, poza tym, sędziowie w razie Wu, myślę, że Rivera też zareaguje na ewentualne rozstrzelanie się II serbskiej linii (no, ma kto się rozstrzelać tam, ale nie sądzę, by pociągnęli cały mecz)
Hiszpania -2.5 @ 1.55 expekt
Słowenia -2.5 @ 1.51 betsafe/betsson (expekt i b365 mają sporo niżej)
A ja tym razem pogram HT/FT w meczu Polski, no powiedzmy szczerze, że Węgry mogą nas pokarcić momentami, Noć, Ivancsik, nasze problemy z wejściem w mecz, oby udało nam się wygrać, jeśli dałoby radę to przegrywając dość nisko do przerwy ????
Polska - Węgry
2/1 @ 9 b365