Kolejny dzień szczypiorniaka i 3 typy ode mnie
Słowenia- Egipt 1 kurs 1,15
Myślę, że tutaj nie ma się co rozpisywać nad tym typem. Słowenia wygra bo jest po prostu lepsza. Komplet zwycięstw w "naszej" grupie. Dolenec i Gajic wprowadzą swoja ekipe do 1/4
Serbia-Hiszpania(-6,5) 1 kurs 1,4
Hiszpanie zdecydowanym faworytem wg bukmacherów. Dlatego wydaję mi sie, że warto poszukać czegoś w stronę Serbii. Aż takiej różnicy pomiędzy tymi zespołami wg. mnie nie ma. Wiadomo Hiszpanie gospodarze, nawet jak im nie będzie szło to Serbów przegwizdają sędziowie. Kto ogląda piłkę ręczną to wie, że gospodarze sa zawsze faworyzowani.
Hiszpania wygra, ale czy aż 7 golami? Wydaje mi się, że nie.
Węgry- Polska over 48,5 kurs 1,5
Kursy na Polskę poleciały w dół, przynajmniej w stsie dlatego nie gram nic w stronę naszych. Mecz będzie bardzo wyrównany. Dlaczego? A no dlatego, że obie ekipy wg. mnie nie grają nic wielkiego. Polacy słabo w obronie, słabo w ataku. Słaba ławka rezerwowych poza Wichurą. Nie ma sie co oszukiwać będzie ciężko wygrać, ale mam nadzieję że nam sie to uda. Typ na over z prostego powodu. Wydaję mi się rozsadniejszy niż granie na 1 bądź 2. Jak do tej pory nasi raczej underowo, ale teraz kalkulacje sie skonczyły i trzeba grać na maksa. Linia nie wysoka, powinna siąść.'
AKO 2,415
kursy sts