jakich sędziów?? Bez przerwy głupie gadanie o tych sędziach jakby one wygrywały dzięki nim.i jednak gramy z Serbkami...ciekawe jakie kursy wystawia buki na to spotkanie, co do wyniku samego spotkania to jednak sądzę że Serbki wygrają nie ze wzgledu na większe umiejetności tylko przy pomocy sedziów jak i kibiców...
Oglądałeś spotkanie z Norweżkami??jakich sędziów?? Bez przerwy głupie gadanie o tych sędziach jakby one wygrywały dzięki nim.
Jaki niedosyt??????? One za cel mialy awansowac do 16, zrobily dwukrotnie lepszy wynik i Ty mowisz niedosyt?? Taka polska mentalnosc, cos sie udalo, ale jak juz dalej nie pojdzie to juz niedosyt, ze mogly wiecej. I tylko wiecej i wiecej. To jest ich pierwsza impreza od kilku lat. One sie ucza, zdobywaja doswiadczenie i ogranie, bo wiekszosc nigdy nie miala doczynienia z takim poziomem. One juz te mistrzostwa wygraly, osiagnely tyle ile trzeba i to z nadzywka. Teraz jesli nawet im nie wyjdzie nie mozemy chocby zlego slowa na nie powiedziec.Dziewczyny piszą fajną historie, i byłoby super gdyby udało się okrasić ten turniej medalem. Szanse na pewno są. Jak się nie uda to pozostanie niedosyt
Zgadza się, jest wielki wynik. Sam osobiście liczyłem na max dojście do 1/4. A gramy dalej i mamy dawke wielkich emocji w każdym kolejnym meczu. Źle to może wyraziłem z tym niedosytem, dziewczyny grają turniej życia i po prostu byłoby niefortunne i wielka szkoda gdyby tego medalu (na który absolutnie zasługują) nie zdobyły. Tak jak piszesz one już wygrały ale wszyscy chcielibyśmy aby jeszcze ten minimalny kroczek(albo nawet 2 kroczki ???? ) do przodu zrobiłyJaki niedosyt??????? One za cel mialy awansowac do 16, zrobily dwukrotnie lepszy wynik i Ty mowisz niedosyt?? Taka polska mentalnosc, cos sie udalo, ale jak juz dalej nie pojdzie to juz niedosyt, ze mogly wiecej. I tylko wiecej i wiecej. To jest ich pierwsza impreza od kilku lat. One sie ucza, zdobywaja doswiadczenie i ogranie, bo wiekszosc nigdy nie miala doczynienia z takim poziomem. One juz te mistrzostwa wygraly, osiagnely tyle ile trzeba i to z nadzywka. Teraz jesli nawet im nie wyjdzie nie mozemy chocby zlego slowa na nie powiedziec.
Graja super i zasluzyly tutaj na medal, ale caly pic polega na tym, ze na nich nie ma presji wyniku. Nikt przed mistrzostwami ( tak jak np u naszych skoro-kopow) nie oczekiwal od nich zadnych cudow. Diewczyny pojechaly do Serbii skupiajac sie nie na oczekiwaniaxh kibicow, zarzadu - tylko na tym, zeby dobrze pograc, ale nic sie nie stanie jak nie wyjdzie.Zgadza się, jest wielki wynik. Sam osobiście liczyłem na max dojście do 1/4. A gramy dalej i mamy dawke wielkich emocji w każdym kolejnym meczu. Źle to może wyraziłem z tym niedosytem, dziewczyny grają turniej życia i po prostu byłoby niefortunne i wielka szkoda gdyby tego medalu (na który absolutnie zasługują) nie zdobyły. Tak jak piszesz one już wygrały ale wszyscy chcielibyśmy aby jeszcze ten minimalny kroczek(albo nawet 2 kroczki ???? ) do przodu zrobiły