w grupie może Serbki wszystkiego nie musiały wygrać, ale w fazie, gdzie przegrywający odpada sędziowie będą zdecydowanie po stronie Serbek, taki urok bycia gospodarzem ????Ja bym uważał z graniem na Serbki, ten turniej pokazał, że gospodarze każdego meczu wygrać nie muszą, koreanki
Bardziej mi chodzilo o to, ze w sporcie, niz tym danym meczu. Choc tu tak samo. Ja jednak gram gospodynie. Gospodarz to gospodarz. U siebie to jest jednak u siebie. Nie sadze, zeby sedziowie pozwolili im odpasc w 1/8 turniejuSkoro wszystko może się zdarzyć, to lepiej grać na koreanki - wyższy kurs.
Oglądałem, koreanki odrobiły kilku bramkową stratę i doprowadziły do remisu, gdyby sędzia miał sprzyjać gospodarzom to raczej nie powinien dopuścić do takiej sytuacji (w której o wyniku decyduje rzut w ostatniej sekundzie).Ogladałeś końcówke tego spotkania??
Ona sugerowała, ażeby sędziowie zatrzymali czas, bo uciekały cenne sekundy, a nie prosiła o czas w takim znaczeniu o jakie pytasz. Swoją drogą Koreanki "popisały się"... Wystarczyło uniemożliwić szybkie wznowienie i byłaby dogrywka...Było widać jak zawodniczka serbska znajdująca się koło sędziego pokazuje z rąk literkę T czyli time czas. W tym czasie albo chwilkę po jej koleżanka zdobywa zwycięską bramkę. Czy sędzia nie powinien przyznać czasu ? Jak to wygląda ?
Wg mnie obroną Francja nas pokona... No chyba, że mega dzień będzie mieć nasza bramka (może wreszcie Wysokińska?), ich z kolei sporo poniżej średnich, a obrona Żabek nagle przestanie być monolitem. Już Rumunki przy mądrzejszej końcówce powinny spokojnie wygrać.Co sądzicie czy Polska ma szansę z Francją?
Na jutro.
I ten kurs jest juz warty grania. Niestety nie mialem przyjemnosci ogladac poczynan brazylijek w tym turnieju i ciezko cokolwiek powiedziec na ich temat. Wegierki zalapaly juz dwie wpadki, odbudowaly sie wygrana z hiszpankami, teraz powinno byc tylko coraz lepiej.i tak też podałem tutaj typ ! ???? kurs 2.75 w unibet pięknie wygląda ????
napewno jest value po stronie Węgierek przy 2.75
Można martwić się o wysoką skuteczność bramkarki brazylijskiej, jednak mam nadzieję że nie wykręci takiej skuteczności jak z holenderkami, dodaję że Brazylijki dostają mnóstwo kar co MADZIARKI mogę wykorzystać. Po stornie MADZIAREK stoi znakomita Anita Gorbicz, oraz ich skuteczna gra w obronie/bloku. Śmiało można grać za średnią stawkę. :grin:I ten kurs jest juz warty grania. Niestety nie mialem przyjemnosci ogladac poczynan brazylijek w tym turnieju i ciezko cokolwiek powiedziec na ich temat. Wegierki zalapaly juz dwie wpadki, odbudowaly sie wygrana z hiszpankami, teraz powinno byc tylko coraz lepiej.
i to jest bardzo rozsądna opcja na ten mecz. Triobet itd oferują wcale niezbyt wygórowaną linię na kary Brazylijek lub sumę obu drużyn w całym spotkaniu ; over 7.5 w spotkaniu lub bodaj 4.5 na Latynoski...Brazylijki dostają mnóstwo kar
Mam tutaj podobne zdanie ???? Dunki grają fajną piłkę zaczynają łapać wiatr w żagle. Gra szwabek jakoś do mnie nie przemawia, choć widziałem tylko ten mecz z Angolą, gdzie grały naprawdę przeciętnie...