Ja pisałem temat I czyli Dziadu, bo nie musiałem się odwoływać do innych utworów co w moim przypadku było problemem jeśli chodzi o Przedwiośnie i Granicę ????
Jutro anglik... zobaczymy liczę że bedzie dobrze. Pewnie list formalny będzie...
I co, a jednak list nieformalny ???? List do przyjaciela jak dla mnie banalny... Zobaczymy tylko jak reading i listening... Wyników nie sprawdzam, bo nawet nie pamietam co zaznaczyłem ????
Mam do was pytanko... Czy wam tak samo jak mi się nic nie chcę a co dopiero się uczyć :jezora: jutro mam egzamin z niemca, w czwartek z geografii a mi tak się nie chce uczyć ale jak rozwiązywałem sobie matury z zeszłego roku to bym i tak zdał... na około 40-42 % <lol>
peja, 3/4 ludzi tak ma heehhehe :mrgreen: ja mam dziś ustna z polaka a podobno w komisji siedzi u mnie jakaś okropna baba ale zobaczymy jak będzie a w czwartek tak samo mam geografie, oby było dobrze.
ja juz jestem po wosie rozszerzonym. Czylem sie do niego wczoraj około 3 godzin i mysle ze 70% puknie. Był bardzo prostu, trzeba było mniec tylko ogolne pojecie. :mrgreen:
tez pisałem wos rozszerzony i też myśle że był łatwy i żeby zdać nie trzeba było sie wogole uczyć bo tą rozprawke na koniec to by gimnazjalista napisał ????