0 realowiec Użytkownik Czerwiec 4, 2007 #142 Już wszyscy mamy po maturach ???? a co teraz ... Co zamierzacie robić ? Ja w zasadzie jeszcze nie jestem w 100% gdzie złoże papiery ????
Już wszyscy mamy po maturach ???? a co teraz ... Co zamierzacie robić ? Ja w zasadzie jeszcze nie jestem w 100% gdzie złoże papiery ????
3 pele69 Użytkownik Czerwiec 5, 2007 #144 Ja w sobote ruszam do kuzyna do Londynu. mam nadzieje ze szybko zjade prace. W notariusza daje pelnomonictwo mojemu bratu zeby ten mogl mi wszystko pozałatwiac na uczelnie. Do kiedy i co trzeba zrbić by uniknąć wojska? Kliknij aby rozwinąć... Musisz dostarczyc kwit ze dostales sie na uczelnie do Twojego WKU
Ja w sobote ruszam do kuzyna do Londynu. mam nadzieje ze szybko zjade prace. W notariusza daje pelnomonictwo mojemu bratu zeby ten mogl mi wszystko pozałatwiac na uczelnie. Do kiedy i co trzeba zrbić by uniknąć wojska? Kliknij aby rozwinąć... Musisz dostarczyc kwit ze dostales sie na uczelnie do Twojego WKU
0 piecia999 Użytkownik Czerwiec 28, 2007 #145 http://wyniki-liceum.win.pl/ wyniki matury chwalcie się swoimi wynikami ???? polak podst 44% matma rozsz 60% angol podst 66% gegra podst 74%
http://wyniki-liceum.win.pl/ wyniki matury chwalcie się swoimi wynikami ???? polak podst 44% matma rozsz 60% angol podst 66% gegra podst 74%
0 majestic Forum VIP Czerwiec 28, 2007 #146 zdalem!!! :wowsdf: :jezora: :jupi: ale nie bede sie chwalil ????
0 realowiec Użytkownik Czerwiec 28, 2007 #147 Już macie wyniki.... :/ U nas na Śląsku jutro.... o 13:00... Boję się ????
498 fabregas Forum VIP Czerwiec 28, 2007 #148 w Bydgoszczy są dopiero jutro (piątek) ja mam o 9.00 :jezora:
1 beau Forum VIP Czerwiec 29, 2007 #151 U mnie hasło składa się z liter i cyfr i nie mogę się zalogować :/
A 2 areklipno Użytkownik Czerwiec 29, 2007 #152 ja wczoraj nie mogłem sobie przypomnieć mojego hasla wiec musiałem czekać do rana oto moje wyniki: Z EGZAMINU PISEMNEGO: j. polski 46% j. angielski 85% matematyka 66% (te 3 podstawowy) geografia p. 77% r 73% wos p.71% r. 66% Kliknij aby rozwinąć... uważam że nie jest źle ale zawsze mogło być lepiej
ja wczoraj nie mogłem sobie przypomnieć mojego hasla wiec musiałem czekać do rana oto moje wyniki: Z EGZAMINU PISEMNEGO: j. polski 46% j. angielski 85% matematyka 66% (te 3 podstawowy) geografia p. 77% r 73% wos p.71% r. 66% Kliknij aby rozwinąć... uważam że nie jest źle ale zawsze mogło być lepiej
0 rykos Użytkownik Lipiec 1, 2007 #155 Udało się ???? Ustne: Angol (pod) - 100% Polak (pod) - 80% Pisemne: Angol (pod) - 89% Polak (pod) - 56% Mata (pod) - 78% Infa (roz) - 35% Lepiej byc nie moglo :>
Udało się ???? Ustne: Angol (pod) - 100% Polak (pod) - 80% Pisemne: Angol (pod) - 89% Polak (pod) - 56% Mata (pod) - 78% Infa (roz) - 35% Lepiej byc nie moglo :>
3 pele69 Użytkownik Lipiec 1, 2007 #156 j. polski 57% podst j. angielski 76% podst geografia 77% rozsz wos 62% rozsz oczywiscie najabardziej zadowolony jestem z geografii, która jako jaedyna jest mi potrzebna do dostania sie na uczelnie
j. polski 57% podst j. angielski 76% podst geografia 77% rozsz wos 62% rozsz oczywiscie najabardziej zadowolony jestem z geografii, która jako jaedyna jest mi potrzebna do dostania sie na uczelnie
0 zludna Forum VIP Lipiec 2, 2007 #157 hmm cóż. ja też zdałam. tylko trochę nie tak, jak liczyłam po, więc jadę do OKE, praca do wglądu i podanie o ponowne sprawdzenie. pisałam wszystko rozszerzone, ale nie wcale nie wiem czy mi to wystarczy ????
hmm cóż. ja też zdałam. tylko trochę nie tak, jak liczyłam po, więc jadę do OKE, praca do wglądu i podanie o ponowne sprawdzenie. pisałam wszystko rozszerzone, ale nie wcale nie wiem czy mi to wystarczy ????