Dzis cztery mecze, ja póki co przymierzam sie do dwóch
W Mińsku żubry podejmuja Sochi i tu kilka informacji , bo byc moze czesc z Was wie czesc moze nie. W Rydze wykryto Covid i odizolowano 8 członków druzyny. Wiekszosc z nich to sztab medyczny i trenerski ale z istotnych zawodnikow to Almqvist i Mennel. Po powrocie znow przeprowadzono testy i wyszło kolejne 5 przypadków, wśrod nich jest napewno głowny trener Woodcroft i napewno dwoch zawodników, nieststy nie wiem o jakich chodzi ale jakie z tego wnioski i jak wg mnie bedzie wygladał mecz.
Mam wrazenie ze jednak Zubry troche zwalniaja i nie chodzi tu o ubytki kadrowe bo dzis z niebieskiej znow bedzie mniejsze zagrozenie, po prostu po serii wygranych w delegacji wydaje mi sie ze moze przychodzi lekki kryzys. Z kolei Sochi mimo wynikow w kratke dalej gra swoje , potrafi byc grozne i wg mnie nie przegra tego meczu i conajmniej punkt wywiezie. wiec tu typ
Sochi z x kurs 1,7 STS
Drugi mecz w Czelabinsk i mysle ze gospodarze , którzy graja na ten momen bardzo przyzwoicie ogarna Kunlun w czaste regulaminowym , wraca Kravtcov i tu pojawi sie wiecej opcji w ataku, mim ze kurs mizerny gram to w dublu z Sochi
Traktor RT kurs 1,35 STS
ako kurs 2,3 STS
Co do meczu w Petersburgu to do ekipy gospodarzy przymierzanych jest kilka powrotow, na ten moment nie znam nazwisk, napewno nie chodzi o głownego trenera Bragina, stad odpuszczam to typowaniebo wynik moze isc w kazda strone