rasijskij
Forum VIP
Białorusini jednak w najmocniejszym składzie tylko bez trenera. Można być spokojnym.No to ładnie 220 wkładu zagrożone
Białorusini jednak w najmocniejszym składzie tylko bez trenera. Można być spokojnym.No to ładnie 220 wkładu zagrożone
Teraz sprawdziłem skład tak jak mówisz powinno być okBiałorusini jednak w najmocniejszym składzie tylko bez trenera. Można być spokojnym.

#95 Amur lub remis & Nowogród lub remis @2,68 (po odliczeniu podatku) Fortuna 3/10
 #95 Amur lub remis & Nowogród lub remis @2,68 (po odliczeniu podatku) Fortuna 3/10 #96 Amur -1,5 @4,00 (po odliczeniu podatku) Fortuna 1/10
 #96 Amur -1,5 @4,00 (po odliczeniu podatku) Fortuna 1/10 #97 Metallurg lub remis & Poniżej 6.0 @2,02 5/10 Unibet
 #97 Metallurg lub remis & Poniżej 6.0 @2,02 5/10 Unibet #98 Torpedo bez remisu @2,17 5/10 Unibet Nie poszło w AKO to spróbujemy singla skoro rzucili kursy w Unibecie.
 #98 Torpedo bez remisu @2,17 5/10 Unibet Nie poszło w AKO to spróbujemy singla skoro rzucili kursy w Unibecie. rasijskij. Chabrowsk to trudny teren do grania dla kazdej ekipy i czasem jak jest ona w najmocniejszym składzie, zmiana strefy czasowej tez nie bez znaczenia i wiele ekip ma z tym problem. Sibr w meczu z SKA traoche sam sobie jest winien, bo mysleli ze sama ofensywą uda sie mecz wygrac tak samo jak w Petersburgu i sie prrzejechal całkowicie zapominając o defensywie, do tego Sateri nie w formie, a cała gra średnio ostatnio wygląda móqwiac delikatnie z drugiej strony SKA procz kilku doświadczonych graczy odmłodzone, ale chłopaki zdolne i kilka młodych posiłków zza oceanu, co zaskutkowało dobrym wynikiem. Amur już prawie w komplecie, maja solidnego Alikina , bracia Zohorna coraz lepiej rozumieją się z Yakupowem i mylse ze to trio wpakuje dziś bramke SKA, bracia Uszenin tez razem , to cwani doświadczeni gracze. Mysle ze Amur u siebie będzie dziś grozny i może zgarnąć cała pule, cztery dni odpoczynku wuecej nie bez znaczenia i można się dobrze przygotować do tego meczu

rasijskij. Chabrowsk to trudny teren do grania dla kazdej ekipy i czasem jak jest ona w najmocniejszym składzie, zmiana strefy czasowej tez nie bez znaczenia i wiele ekip ma z tym problem. Sibr w meczu z SKA traoche sam sobie jest winien, bo mysleli ze sama ofensywą uda sie mecz wygrac tak samo jak w Petersburgu i sie prrzejechal całkowicie zapominając o defensywie, do tego Sateri nie w formie, a cała gra średnio ostatnio wygląda móqwiac delikatnie z drugiej strony SKA procz kilku doświadczonych graczy odmłodzone, ale chłopaki zdolne i kilka młodych posiłków zza oceanu, co zaskutkowało dobrym wynikiem. Amur już prawie w komplecie, maja solidnego Alikina , bracia Zohorna coraz lepiej rozumieją się z Yakupowem i mylse ze to trio wpakuje dziś bramke SKA, bracia Uszenin tez razem , to cwani doświadczeni gracze. Mysle ze Amur u siebie będzie dziś grozny i może zgarnąć cała pule, cztery dni odpoczynku wuecej nie bez znaczenia i można się dobrze przygotować do tego meczu 

#99 Salavat Yulaev +1,5 @1,84 3/10 Unibet
 #99 Salavat Yulaev +1,5 @1,84 3/10 Unibet #100 Salavat +2,5 & Dynamo +2,5 @2,41 2/10 Unibet
 #100 Salavat +2,5 & Dynamo +2,5 @2,41 2/10 Unibet 

#101 Salavat Yulaev +1,5 @1,98 4/10 Unibet Kolejne zielone derby. Po jednej stronie Kazań w roli gospodarzy, a po drugiej młodzieżówka Ufy. Dlaczego w takim razie handi w stronę gości? Chodzą słuchy, że w Kazaniu się zaczyna epidemia i prawdopodobnie nie zagra co najmniej trzech zawodników włącznie z Zaripovem, ale to nie potwierdzone. Kazań i bez tego ostatnio nie w formie, a młodzi z meczu na mecz co raz odważniej sobie poczynają. Dzisiaj zmotywowani derbami nie dadzą sobie odebrać punktow bez walki.
 #101 Salavat Yulaev +1,5 @1,98 4/10 Unibet Kolejne zielone derby. Po jednej stronie Kazań w roli gospodarzy, a po drugiej młodzieżówka Ufy. Dlaczego w takim razie handi w stronę gości? Chodzą słuchy, że w Kazaniu się zaczyna epidemia i prawdopodobnie nie zagra co najmniej trzech zawodników włącznie z Zaripovem, ale to nie potwierdzone. Kazań i bez tego ostatnio nie w formie, a młodzi z meczu na mecz co raz odważniej sobie poczynają. Dzisiaj zmotywowani derbami nie dadzą sobie odebrać punktow bez walki. #102 Metallurg @1,92 4/10 Unibet Wilki graja w kratkę i mają problemy z zespołami takimi jak Kunlun czy Amur. Magnitogorsk też bez dłuższych serii, ale w ostatnich pięciu meczach przeciwnicy z topu, więc nie ma mowy o komplecie punktów nawet w przypadku najlepszych. Myślę, że są w stanie ogarnąć tak niestabilną ekipą jaką jest Neftekhimik.
 #102 Metallurg @1,92 4/10 Unibet Wilki graja w kratkę i mają problemy z zespołami takimi jak Kunlun czy Amur. Magnitogorsk też bez dłuższych serii, ale w ostatnich pięciu meczach przeciwnicy z topu, więc nie ma mowy o komplecie punktów nawet w przypadku najlepszych. Myślę, że są w stanie ogarnąć tak niestabilną ekipą jaką jest Neftekhimik. rasijskij obrał kierunek na Magnitke ja tez sie pod nim podpisuje. Niznekamsk słabszy niz rok temu, z zespołami z czołowki tabel czy wschodu czy zachodu nie daje rady, mimo walki, inna rzecz gra niestabilna i przestoje. Zespół Magnitogorska kadrowo mocniejszy , mimo ze nie sa w jakiejs super formie na Wilki powinno dzis wystarczyc

rasijskij obrał kierunek na Magnitke ja tez sie pod nim podpisuje. Niznekamsk słabszy niz rok temu, z zespołami z czołowki tabel czy wschodu czy zachodu nie daje rady, mimo walki, inna rzecz gra niestabilna i przestoje. Zespół Magnitogorska kadrowo mocniejszy , mimo ze nie sa w jakiejs super formie na Wilki powinno dzis wystarczyc #103 CSKA Moskwa 1,85 5/10 Unibet Gram nie tylko dlatego, że CSKA złapało wiatr w żagle a Dynamo ostatnio trochę podupadło, ale też dlatego, że spodziewałem się niższego kursu na win CSKA. Gospodarze pokonali ostatnio Omsk, Jokerit, Spartak i odnieśli pewne zwycięstwo do zera z Severstalą. Myślę, że poradzą sobie w derbach z zespołem, który nie ma w ostatnich meczach na koncie większych wyczynów, ale za to dwie porażki i słaba końcówka meczu z Kunlunem.
 #103 CSKA Moskwa 1,85 5/10 Unibet Gram nie tylko dlatego, że CSKA złapało wiatr w żagle a Dynamo ostatnio trochę podupadło, ale też dlatego, że spodziewałem się niższego kursu na win CSKA. Gospodarze pokonali ostatnio Omsk, Jokerit, Spartak i odnieśli pewne zwycięstwo do zera z Severstalą. Myślę, że poradzą sobie w derbach z zespołem, który nie ma w ostatnich meczach na koncie większych wyczynów, ale za to dwie porażki i słaba końcówka meczu z Kunlunem. #104 Podolsk bez remisu 1,90 5/10 Unibet Vityaz w ostatnich spotkaniach radzi sobie nadzwyczaj dobrze. W ostatnich pięciu meczach Podolsk odniósł cztery zwycięstwa m. in. nad Avangardem, Metallurgiem i Avtomobilistem. Lokomotiv stopniowo dochodzi do siebie po epidemii. Skład już chyba w komplecie, ale zawodnicy najwyraźniej potrzebują jeszcze trochę czasu na zgranie. Ostatnio ich gra prezentowała się różnie. Przeplatanka lepszych i gorszych momentów. Myślę, że dopóki sytuacja się nie ustabilizuje to Podolsk ma większe szanse na zwycięstwo.
#104 Podolsk bez remisu 1,90 5/10 Unibet Vityaz w ostatnich spotkaniach radzi sobie nadzwyczaj dobrze. W ostatnich pięciu meczach Podolsk odniósł cztery zwycięstwa m. in. nad Avangardem, Metallurgiem i Avtomobilistem. Lokomotiv stopniowo dochodzi do siebie po epidemii. Skład już chyba w komplecie, ale zawodnicy najwyraźniej potrzebują jeszcze trochę czasu na zgranie. Ostatnio ich gra prezentowała się różnie. Przeplatanka lepszych i gorszych momentów. Myślę, że dopóki sytuacja się nie ustabilizuje to Podolsk ma większe szanse na zwycięstwo.

Sevestal ostatnio traci dużo bramek, co prawda z mocnymi zespołami ale Sibir też strzela sporo i to nie tylko słabym. Także probuje
 Sevestal ostatnio traci dużo bramek, co prawda z mocnymi zespołami ale Sibir też strzela sporo i to nie tylko słabym. Także probujeNie negowałem Twojego typu. Pytałeś o opinię, więc wyraziłem swoją. Oglądałem mecz i Spartak grał bardzo dobrze, więc twierdziłem że ja osobiście bym nie szedł w CSKA. Dobrze, że się udało. Przy okazji drugi, bardziej ryzykowny typ na derby. Liczę, że CSKA się zmobilizuje i zagra dobrze w obronie nie dając rywalom za dużo strzelić. Sami powinni strzelić 2 - 3 bramki więc może się udać.Do kolegi rasijskij ostatnio negował mój typ na live na CSAK ze Spartakiem jak przegrywali 2-1 po pierwszej tercji kurs był prawie 3 .
W niedziele wygrana z Omskiem po kursie 2.10 złapanym chyba nie doceniacie CSAK wiem że nie jest to ekipa z takimi zawodnikami jak w tamtym sezonie ale to dalej jest CSAK oczywiście to jest tylko moje zdanie .
 #105 D. Moskwa strzeli poniżej 1,5 bramki i będzie powyżej 3,5 bramki @4,80 1/10 Unibet
 #105 D. Moskwa strzeli poniżej 1,5 bramki i będzie powyżej 3,5 bramki @4,80 1/10 Unibet