Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Ja zlecilem 100 zł do wyplaty tydzien temu w czwartek i 600zl w poniedzialek również do mbanku ,kasy nadal nie ma na koncie .Moze dlatego ze mam konto w plnach??
ok 100 zł juz na koncie teraz czekam na reszte
Mi wyplaty z tego buka przychodza przewaznie po tygodniu mam konto w złotówkach ! Wszyscy co maja w € dostaja kase tak szybko??
Witam
Jako ze mam tylko kilka minut to mam 1 pytanie.
Czy promocja aktualna i wystarczy zrobić tak jak jest na 1 stronie zeby dostać 10 euro?
Pozdrawiam
Czy tez tak macie ze czasem wam pisze ze otrzymaliscie wiadomosc od cashpoint a zadnej tam nie ma? Ja tak juz 2 razy dostalem a mam tylko 1 z kodem bonusowym.
to dosyć szybko wypłacają kasę, skoro dochodzi po 2/3 dniach... W większości niby czeka się 7 - 10 dni ,a tutaj widzę , że biorą wszystko do siebie i duży dla nich
to dosyć szybko wypłacają kasę, skoro dochodzi po 2/3 dniach... W większości niby czeka się 7 - 10 dni ,a tutaj widzę , że biorą wszystko do siebie i duży dla nich
Ja sie zarejestrowalem dzisiaj i wyslalem wiadomosc poprzez kontakt na stronie, w ktorym "poprosilem o kod jesli to mozliwe" i kod dostalem wiec mozna prubowac.