>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Cash-point 10 Euro Free

L 0

lukas2804

Użytkownik
No nareszcie dostałem ! teraz małe pytanie ale nie jedzcie mnie za to bo temat ma 22 strony i nie dowiedzialem sie konkretnie czy to freebet czy gram sobie jak chce?

wilu 9

wilu

Użytkownik
Ja zleciłem 19.01 i pieniążki dziś dotarły na konto. Co najśmieszniejsze nie robiłem żadnego obrotu. Tzn otrzymałem raz bonus i na drugi dzień kolejny. Miałem 70zł na koncie i postanowiłem od razu wypłacić 50 a reszta grać alej. No i 50zł dotarło a reszta na koncie nadal jest ;)

N 20,4K

norbertb

Użytkownik
No i ok, mi też już kasa dotarła na konto ????

Nie odpisali do mnie żadnego maila, dostałem 100% bonusa (drugie 10 euro). Przed chwilą wbiłem na konto i jest kasa.

@Wilu skoro twierdzisz, że nie robiłeś obrotu a wypłaciłeś sobie kasę to ja też sobie zrobię mały eksperyment, bo obecnie mam 40,80 PLN na koncie. Może się uda ;)

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
kurde , to widzę , że warto grać na tym . Myślałem , że nie ma sobie co głowy zawracać ,bo i tak nie da rady nic z tego wybrać, ale widocznie się myliłem ????

N 20,4K

norbertb

Użytkownik
Ja coś nie mogę kasy z zakładów przelać na pokera...

Jak się kupuje te żetony ? Biorę 10 kaufen, klikam i nic się nie dzieje (nic nie przelało)

A i jeszcze mam jedno pytanie:
Aby wypłacić przez Moneybookers, trzeba najpierw wpłacić przez MB ?
Jeżeli się tak da to można wypłacić całą kasę którą tam mam (45 PLN + 37,40 depozytu) ? Czy trzeba obracać depozyt ? Jeżeli tak to jakie są warunki ?

Do góry Bottom