kasiory nie widac:?29 stycznia godzina 12:02 zlecilem wyplate 120 PLN
o postepach bede informowal
kasiory nie widac:?29 stycznia godzina 12:02 zlecilem wyplate 120 PLN
o postepach bede informowal
Dzisiaj po poludniu będziesz miał kaske.....jakby nie liczyc 5 dni roboczych minelo ,cisnienie mam spore bo chcialem na bet365 wplacic a tak znowu trzeba do stacjonarnego buka smigac
mozesz podac nazwe banku ?A mnie sie bank czepia zebym przeslal im fax ze spodziewam sie tej kasy co zlecilem od nich wyplate. wtf? :kwasny4565:
A po co ci to? Od nich jestes? :jezora: BRE BANK SAmozesz podac nazwe banku ?
nie od nich, planuje zmiane banku i nie chce trafic na taki jak twoj ????A po co ci to? Od nich jestes? :jezora: BRE BANK SA
piszą że dostałeś dwa bonusy 10E od nich, i teraz ty musisz zrobić depozyt który ci podwoją....panowie, niech ktoś dokładnie powie o co chodzi, bo pisałem czy należy mi się bonus od depo, dodam że miałem już bonus z kodu i bonus od nich który mi przypisali:
Dear Customer, You must be make a first deposit, so we can give you the Double Bonus. You only had been received 2 Bonus.cards from us. With best regards.
???dlaczego tak sądzisz przecież jasno napisali że po dokonaniu depozytu otrzyma bonus....z tego wynika, chyba, że się nie należy, bo już ci podwoili te 10 euro