endriu
Forum VIP
a ha to dzięki mistrzu skoro tak to kminię kaskę i wpłacam :spokodfhgfh:???dlaczego tak sądzisz przecież jasno napisali że po dokonaniu depozytu otrzyma bonus....
a ha to dzięki mistrzu skoro tak to kminię kaskę i wpłacam :spokodfhgfh:???dlaczego tak sądzisz przecież jasno napisali że po dokonaniu depozytu otrzyma bonus....
Heh mistrzu ja ci tego nie gwarantuje, ale napisali jasno że dostaniesz bonus po zrobieniu depo...:jezora:także wpłacaj, ale na ten bonus troszkę prawdopodobnie poczekasz ja czekałem prawie 5dni na dopisanie bonusa.a ha to dzięki mistrzu skoro tak to kminię kaskę i wpłacam :spokodfhgfh:
kasiora na koncie :spokodfhgfh:29 stycznia godzina 12:02 zlecilem wyplate 120 PLN
o postepach bede informowal
a brałeś wcześniej ten kod i podwojenie kodu?Ja wpłacałem przez MB i dostałem dostałem po 10 minutach!
Nie jest dziwny bo oni traktują ten bonus świąteczny jak depozyt a od depozytu jest 100%.Ja tu czegoś nie rozumiem. Dostałem 10 euro 19 stycznia, tzn dostałem na skrzynkę na koncie wiadomość z kodem. Teraz tak z nudów wchodzę, a tam kolejne 10 euro ???? Dziwny ten bukmacher, ale postaram się skorzystać jak dają kasę za darmo :razz: