>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Cash-point 10 Euro Free

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
a możliwe sorka,żle zrozumiałem

w takim razie tez pomyśle nad wpłatą, zawsze to 25 euro gratis

bo jednak się opłaca jesli po kursie 1,01 obrót

dajcie znać jak ktos wpłaci czy podwoili, bo teraz wchodze w wpłaty i było tam napisane, że podwojenie, a teraz nic nie ma

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
a ha to dzięki mistrzu skoro tak to kminię kaskę i wpłacam :spokodfhgfh:
Heh mistrzu ja ci tego nie gwarantuje, ale napisali jasno że dostaniesz bonus po zrobieniu depo...:jezora:także wpłacaj, ale na ten bonus troszkę prawdopodobnie poczekasz ja czekałem prawie 5dni na dopisanie bonusa.

xonlyx 3

xonlyx

Użytkownik
No to ja czekalem 3 godziny na 10 euro i 3 dni na 15 euro .
Zamiast odrazu dac bonus 25 euro to sie tak pierdzielili . Ale oba wyplacilem ????

P 0

piotrciuba

Użytkownik
czytajcie temat
juz pisalem ze wplacalem do nich 25euro i dostalem na moim koncie 25Euro bonusu i kase mam w banku. 3 dni robocze szedl przelew.

A na koncie kumpla 25Euro bonusu doszlo mu po 3h po wplaceniu i postawieniu na Barcelone 25euro dzisiaj trzymajcie kciuki kursik 1.2 o 21:30

BUK zaufany wyplaca kase bez problemu duzy PLUS.

P 0

piotrciuba

Użytkownik
zalezy jakie spotkanie wybierzesz
jesli wybierzesz w ktorym mas znapisane +2 to musisz postawic wsumie 3 mecze ale jest na przyklad dzisiaj Barcelona - mallorca ktora mozna zagrac singielek.

No i singielki rowniez mozna na livebets stawiac.
Live bet tez sie liczy do obrotu.

artur202 4

artur202

Użytkownik
ostatnio dostałem kod- wprowadziłem , puściłem kupon i przegrałem, dzisiaj loguje się na konto i mam 10 euro lol . Tylko problem polega na tym,że odrzuca mi kupony. Ktos wie dlaczego??

edit
lol nie mogłem puścić kilku meczy tylko singla, kliknęło mi sie na Bayern i poszło przez przypadek lol. Mam nadzieje,że jak Bayern wygra dostane 14 euro a nie 4 i,że bedę mógł korzystać z całej kwoty przy zakładach.

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Ja tu czegoś nie rozumiem. Dostałem 10 euro 19 stycznia, tzn dostałem na skrzynkę na koncie wiadomość z kodem. Teraz tak z nudów wchodzę, a tam kolejne 10 euro ???? Dziwny ten bukmacher, ale postaram się skorzystać jak dają kasę za darmo :razz:

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Ja tu czegoś nie rozumiem. Dostałem 10 euro 19 stycznia, tzn dostałem na skrzynkę na koncie wiadomość z kodem. Teraz tak z nudów wchodzę, a tam kolejne 10 euro ???? Dziwny ten bukmacher, ale postaram się skorzystać jak dają kasę za darmo :razz:
Nie jest dziwny bo oni traktują ten bonus świąteczny jak depozyt a od depozytu jest 100%.

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Chyba, że tak. Ale nawet nie wiem, kiedy mi te bonus przyznali, pewnie leży od miesiąca na koncie, a ja o nim nie wiedziałem.

Do góry Bottom