>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Cash-point 10 Euro Free

C 174

cezi77

Użytkownik
zleciłem wypłatę 21.01.2009 23:53 i do tej pory kasy jeszcze nie ma... coś długo trochę idzie...
Dlugo? Tak naprawde to zleciles 22.01 i pewnie wtedy oni zaczeli ja przetwarzac. Odejmij od tego 2 dni robocze wiec dzis dopiero czwarty dzien...

kamikatze 12

kamikatze

Użytkownik
siemka
dzisiaj tak czytałem sobie posty i mi się przypomniało o tej promocji :p zarejestrowałem się w trakcie jej trwania w zeszłym roku, ale 10 E nie dostałem :/ to sobie wszedłem na konto patrzę, a tu 0.00 ???? to napisałem do nich po angielsku używając niemieckiej wersji strony klikając w prawym górnym rogu na &quot;kontakt&quot; i utworzyłem nową wiadomość z prośbą o 10 Euro ???? po 2 godzinach dostałem kod i kasa na koncie ???? nie wiem czy to pomocne co piszę, ale jak się ktoś nie załapał, to może dostanie bonusik ????

N 20,4K

norbertb

Użytkownik
To już tak wszyscy od dawna w tym temacie robimy ????

A propo Cashpoint krecze rozlicza po kursie 1, bynajmniej rozliczono mi tak Djokovica ????

I ponawiam wcześniejsze pytania z poprzedniego mojego postu:

Ja coś nie mogę kasy z zakładów przelać na pokera...

Jak się kupuje te żetony ? Biorę 10 kaufen, klikam i nic się nie dzieje (nic nie przelało)

A i jeszcze mam jedno pytanie:
Aby wypłacić przez Moneybookers, trzeba najpierw wpłacić przez MB ?
Jeżeli się tak da to można wypłacić całą kasę którą tam mam (45 PLN + 37,40 depozytu) ? Czy trzeba obracać depozyt ? Jeżeli tak to jakie są warunki ?

N 20,4K

norbertb

Użytkownik
Wplacac mozna przez MB ale wyplaty tylko na konto bankowe!!
Testowałeś ?

Bo na Expekt też kiedyś dostałem 10 PLN w pewnym konkursie na konto, ale wypłacić się przez MB niedało. Ale jak już ugrałem parę stówek, wpłaciłem kasę przez MB, to dało się wypłacić przez MB ;)

Także napewno tak się da, czy tylko zerknąłeś w opcje wpłaty/wypłaty i piszesz z niej posta ? ;)

loki1988 13

loki1988

Użytkownik
Testowałeś ?

Bo na Expekt też kiedyś dostałem 10 PLN w pewnym konkursie na konto, ale wypłacić się przez MB niedało. Ale jak już ugrałem parę stówek, wpłaciłem kasę przez MB, to dało się wypłacić przez MB ;)

Także napewno tak się da, czy tylko zerknąłeś w opcje wpłaty/wypłaty i piszesz z niej posta ? ;)
tak sie sklada ze wplacalem przez MB i do wyplaty masz tylko mozliwosc na wlasne konto bankowe

pawsonoks 0

pawsonoks

Użytkownik
czy ktos moze powiedziec mi co napisal w mailu, ze dostal ten hajs ? ja juz z 10 razy grzecznie prosilem gdyz nie otrzymalem bonusa swiatecznego...moze trzeba ostrzej ? ????

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
kurcze dostalem 10 E odrauz poszedl kupon na fiorentine machester city i liverpoll za 10E bylo do wziecia 53! wszytko posiadalo a liberpol prowadzil do 85 0:1 i zremisowal wrr ????
edit ale nie rouzmie wchodze na konto dzis a tu 10E ;d o co chodzi?

L 237

lookash

Użytkownik
dostałem takie meila ale na skrzynce nic nie ma ;/

Dear Customer! You&quot;ve already recieved the X-Mas Bonus twice via e-mail. With best regards Your Cashpoint.com team Sie schrieben

endriu 361

endriu

Forum VIP
dostałem takie meila ale na skrzynce nic nie ma ;/

Dear Customer! You&quot;ve already recieved the X-Mas Bonus twice via e-mail. With best regards Your Cashpoint.com team Sie schrieben
drogi użytkowniku, wysłaliśmy już do ciebie 2 meile z kodem ... :-D

endriu 361

endriu

Forum VIP
kurcze dostalem 10 E odrauz poszedl kupon na fiorentine machester city i liverpoll za 10E bylo do wziecia 53! wszytko posiadalo a liberpol prowadzil do 85 0:1 i zremisowal wrr ????

edit ale nie rouzmie wchodze na konto dzis a tu 10E ;d o co chodzi?
ale mateusz ile razy można wałkować to samo, sorki, ale czytaj trochę, przecież na każdej ze stron tematu ten temat jest poruszany, a nie wiem czemu nikt nie raczy przeczytać, czytaj, czytaj, czytaj :spokodfhgfh:

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
lol dosżła mi kasa w poniedziałek zlecałem, a dziś 650 zł na koncie mbanku, w sumie 3 dni czekania, duży plus dla nich ???? ✅

jedyne co na minus to po marnym kursie euro policzyli 4,24, ale i tak nie ma co narzekać

Do góry Bottom