Dlugo? Tak naprawde to zleciles 22.01 i pewnie wtedy oni zaczeli ja przetwarzac. Odejmij od tego 2 dni robocze wiec dzis dopiero czwarty dzien...zleciłem wypłatę 21.01.2009 23:53 i do tej pory kasy jeszcze nie ma... coś długo trochę idzie...
Dlugo? Tak naprawde to zleciles 22.01 i pewnie wtedy oni zaczeli ja przetwarzac. Odejmij od tego 2 dni robocze wiec dzis dopiero czwarty dzien...zleciłem wypłatę 21.01.2009 23:53 i do tej pory kasy jeszcze nie ma... coś długo trochę idzie...
a to sorki ???? nie czytałem wszystkich 23 stron :/ ale bede musiał przeszukać bo nie wiem jak wygląda sprawa z obrotemTo już tak wszyscy od dawna w tym temacie robimy ????
Testowałeś ?Wplacac mozna przez MB ale wyplaty tylko na konto bankowe!!
tak sie sklada ze wplacalem przez MB i do wyplaty masz tylko mozliwosc na wlasne konto bankoweTestowałeś ?
Bo na Expekt też kiedyś dostałem 10 PLN w pewnym konkursie na konto, ale wypłacić się przez MB niedało. Ale jak już ugrałem parę stówek, wpłaciłem kasę przez MB, to dało się wypłacić przez MB
Także napewno tak się da, czy tylko zerknąłeś w opcje wpłaty/wypłaty i piszesz z niej posta ?
drogi użytkowniku, wysłaliśmy już do ciebie 2 meile z kodem ... :-Ddostałem takie meila ale na skrzynce nic nie ma ;/
Dear Customer! You"ve already recieved the X-Mas Bonus twice via e-mail. With best regards Your Cashpoint.com team Sie schrieben
ale mateusz ile razy można wałkować to samo, sorki, ale czytaj trochę, przecież na każdej ze stron tematu ten temat jest poruszany, a nie wiem czemu nikt nie raczy przeczytać, czytaj, czytaj, czytaj :spokodfhgfh:kurcze dostalem 10 E odrauz poszedl kupon na fiorentine machester city i liverpoll za 10E bylo do wziecia 53! wszytko posiadalo a liberpol prowadzil do 85 0:1 i zremisowal wrr ????
edit ale nie rouzmie wchodze na konto dzis a tu 10E ;d o co chodzi?
no to gratuluje ????lol dosżła mi kasa w poniedziałek zlecałem, a dziś 650 zł na koncie mbanku, w sumie 3 dni czekania, duży plus dla nich ????
jedyne co na minus to po marnym kursie euro policzyli 4,24, ale i tak nie ma co narzekać