Jajec ciąg dalszy, z poprzedniej kasy, którą dostałem zrobiłem ponad 100 ale mi potem zapychacz z kursem 1.05 żeby było 3 mecze nie siadł i przegrałem. Teraz się loguję i kolejne 37.40
trzeci raz czy drugi?
Jajec ciąg dalszy, z poprzedniej kasy, którą dostałem zrobiłem ponad 100 ale mi potem zapychacz z kursem 1.05 żeby było 3 mecze nie siadł i przegrałem. Teraz się loguję i kolejne 37.40
W sumie to nie wiem za co dostałem te drugie 10E, bo odpisali mi na meila takie coś:
Dear Customer,
You had been received your x-mas Bonus at 22.01.2009
Now we need a first pay in on Your Account to give You the new customer Bonus (100%).
Myślisz że treść coś zmienia, wiadomość od użytkownika to wiadomość i powinni na każdą odpisywać. Nawet jak nie rozumieją to powinni poprosi o inne sformułowanie pytania. Odpowiadają losowo bo ich support nie nadąża.Też piszę do supportu o przyznanie mi 100% bonusa od wcześniejszych 10 euro które dostałem za kod i nic...
Ten kto po napisaniu maila do nich o przyznanie im 100% bonusa dostał 10 euro, mógłby podać treść na forum ? Bo ja do nich piszę, za bardzo angielskiego nieznam i może mnie nie rozumieją dzięki czemu nie odpisują
Kolego moze juz sie tak nie zapedzaj ...Też piszę do supportu o przyznanie mi 100% bonusa od wcześniejszych 10 euro które dostałem za kod i nic...
Ten kto po napisaniu maila do nich o przyznanie im 100% bonusa dostał 10 euro, mógłby podać treść na forum ? Bo ja do nich piszę, za bardzo angielskiego nieznam i może mnie nie rozumieją dzięki czemu nie odpisują