ja rozumiem co piszesz, lecz już pisałem wyżej, że jak dostałem drugi raz bonus, i chcę na próbę wpłacić depo to i tak pisze mi tam że moja wpłata zostanie podwojona, więc to raczej nie chodzi o to :-DTen buk to idioci, kazdy kto dostał darmowe 10€ z promocji swiatecznej automatycznie (po jakims czasie) dostanie drugie 10€, dlaczego? Bo te barany traktuja ten bonus.code jako pierwsza wplate, a u nich od pierwszej wplaty przysluguje 100% bonus... ????
odważny jesteś ja bym do nich nigdy nie wpłacił kasy :-D@ endriu, chodzi wlasnie o to. wplacilem tam 50zł i chcialem dostac bonus od 1 depozytu i odpisano mi, ze pierwszym depozytem byl bonus card i bonus juz mi nie przysluguje
no to co już piszesz zmienia postać rzeczy, ale w takim razie nie wiem dlaczego pisze u mnie jak chce zrobić depo że podwoją moją wpłatę do 25e ... w każdym bądź razie teraz zagram za bonus a potem się dowiem jak to jest, jak bym miał wpłacać, skoro tak mówisz !@ endriu, chodzi wlasnie o to. wplacilem tam 50zł i chcialem dostac bonus od 1 depozytu i odpisano mi, ze pierwszym depozytem byl bonus card i bonus juz mi nie przysluguje