10 zł minimalna kwota wypłaty na Moneybookers...a ile mozna najmniej wyplacic z Bet-at-home ?? na MB??
TakCzy moge dokonac wpalty na Bet-at-home poprzez Inteligo????
niepelnoletni niech lepiej pograja sobie na playstation i jeszcze jedno pytanko z mojej strony , kumpel wplacal przez inteligo i kaske mial jeszcze w ten sam dzien ja wczoraj wieczorem wplacilem przez internet z bzwbk i jeszcze nie mam :-? wplacal ktos moze tez przez centrum 24 bzwbk ? jak dlugo trzeba czekac ? ;-) pzdrCzy moge dokonac wyplaty na konto osoby niepelnoletniej?
Mam pytanie czy pole "nazwa zleceniodawcy" moge zostawic niewypelnione?OT DOKŁADNY WZÓR NA WYPEŁNIENIE DRUCZKU NA POCZCIE\BANKU.
:zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou:
nazwa odborcy: Bet-at-home.COM BANK BPH
numer racunku odbiorcy: 06106000760000321000037132
kwota: 50zł00gr
kwota słownie: PIĘĆDZIESIĄT ZŁ/00GR
nazwa zleceniodawcy: KOWALSKI JAN KOPYDŁOWO13 00-333 KOPYDŁOWO
tytułem:
OCZYWIŚCIE TAM GDZIE NAZWA ZLECENIODAWCY WPISUJESZ SWOJR IMIĘ I NAZWISKO ADRES I KOD POCZTOWY.
Odpowiedni druczek dostaniemy za darmo na poczcie lub w banku ale to chyba jasne.
Jeśli masz jakieś pytania związane z obstawianiem pisz na gg zawsze.
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Przeciez podaje nr konta gracza.. to chyba powinno wystarczyc...Chyba nie, bo przecież Bet-at-home musi wiedzieć kto wpłaca, żeby dobrze przelać kaske.