Witam
Wróciłem właśnie z bankomatu , gdzie aktywowałem moją kartę, by wpłacić nią kasę na konto. Ale nic z tego, na stronce pisze brak autoryzacji. Miał ktoś taki problem?
Witam. Mam pytanie odnosnie wyplaty pieniedzy. Wczoraj wplacilem z moneybookers do bah troche pieniedzy, i czy moge je odrazu wyplacic na konto bankowe nie obracając ich ??
Witam. Mam pytanie odnosnie wyplaty pieniedzy. Wczoraj wplacilem z Moneybookers do Bet-at-home troche pieniedzy, i czy moge je odrazu wyplacic na konto bankowe nie obracając ich ??
Teoretycznie możesz, ale będziesz miał z tym troche problemów. BAH będzie cię pytało, czemu nic nie zagrałeś i tak od razu to nie chcą wypłacać. Bo myslą, że po prostu chcesz wyprać tą kaskę
dokłądnie tak jak kolega mówi !
Zagraj jakiś zakład bardzo bardzo pewny po kursie 1,01 za tą kase i dopiero sobie ywpłącisz bez problemów ;-)
ja też oczekuje od nich wypłaty na konto bankowe - zleciłem w piątek ????
w piątek z rana ok 9.00 zleciłem wypłąe dosc pokaźnej sumy a dzisiaj była juz u mnie na koncie.Niewiem jednak o ktorej godzinie bo ja byłem w domu dopieor wieczorem wiec juz była.
Oczywiscie Soboty i niedzieli jako weekendu nie liczymy wiec mi dokłądnie 2 dni !
Jestem pod wrażeniem !
Znowu wpłce tam pieniadze i to jak najszybciej tylko przyjdzie wypłata z expekta na MB ????
Wypłata
Witam. Drugiego marca zleciłem wyplatę z bet-at-home na konto bankowe. Wyświetlił się komunikat, że wypłata jest w opracowaniu, prosimy o wyrozumialość. I tak jest do dnia dzisiejszego. Wcześniej nie bylo żadnych problemów. Wysłalem dwa maile i zero odpowiedzi. Czy ktoś już miał taką sytuację? Bo nie wiem co mam jeszcze zrobić.
Wplacilem 10 zl z MB zeby uaktywnic wyplate mialem na koncie 30 zl pozostale z bonusu obrocone 3x po 1.4 i jak robie wyplate to pisze wyplata jest w takcie realizacji i jest kwota -40 zl z konta sie nie odejmuje , i po jakims czasie wyplata w trakcie realizacji wyskakuje 0 zl czyli jak tak jest to nie idzie wyplacic ? czy tak ma byc i czekac na kase??
Wplacilem 10 zl z MB zeby uaktywnic wyplate mialem na koncie 30 zl pozostale z bonusu obrocone 3x po 1.4 i jak robie wyplate to pisze wyplata jest w takcie realizacji i jest kwota -40 zl z konta sie nie odejmuje , i po jakims czasie wyplata w trakcie realizacji wyskakuje 0 zl czyli jak tak jest to nie idzie wyplacic ? czy tak ma byc i czekac na kase??