Teoretycznie możesz, ale będziesz miał z tym troche problemów. BAH będzie cię pytało, czemu nic nie zagrałeś i tak od razu to nie chcą wypłacać. Bo myslą, że po prostu chcesz wyprać tą kaskęWitam. Mam pytanie odnosnie wyplaty pieniedzy. Wczoraj wplacilem z Moneybookers do Bet-at-home troche pieniedzy, i czy moge je odrazu wyplacic na konto bankowe nie obracając ich ??
dokłądnie tak jak kolega mówi !Bo myslą, że po prostu chcesz wyprać tą kaskę
Mi chodzi tak do 2 dni ale moze isc az do 7 ,tak slyszalem ;-)Witam
Jak długo idzie wypłata na konto bankowe? ;-)
Dzięki :spokodfhgfh:Mi chodzi tak do 2 dni ale moze isc az do 7 ,tak slyszalem ;-)Witam
Jak długo idzie wypłata na konto bankowe? ;-)
w piątek z rana ok 9.00 zleciłem wypłąe dosc pokaźnej sumy a dzisiaj była juz u mnie na koncie.Niewiem jednak o ktorej godzinie bo ja byłem w domu dopieor wieczorem wiec juz była.Jak długo idzie wypłata na konto bankowe? ;-)
zagadaj z tym problemem na livechacie i Ci pomogą ;-)Wplacilem 10 zl z MB zeby uaktywnic wyplate mialem na koncie 30 zl pozostale z bonusu obrocone 3x po 1.4 i jak robie wyplate to pisze wyplata jest w takcie realizacji i jest kwota -40 zl z konta sie nie odejmuje , i po jakims czasie wyplata w trakcie realizacji wyskakuje 0 zl czyli jak tak jest to nie idzie wyplacic ? czy tak ma byc i czekac na kase??
a jednak, sam sie zdziwilem okolo 18 w poniedzialek zlecilem wyplate, a we wtorek ok 12 bylo juz na koncieco ??? niemozliwe ... heh Bet-at-home i taka szybka wplata?? ;/