mooserix
Użytkownik
Skoro wszyscy o coś pytają, to i ja mam jedno pytanko odnośnie wypłaty. Podkreślam, że będzie to mpja pierwsza wypłata z BAH. A mianowicie:
Chcę wypłacić sporawą kwotę (ok 500 zł) tyle, że konto na BAH mam założone na mamę, a chce wypłacić na swoje konto bankowe. Czy mogą wystąpić jakieś problemy, związane z tym, że konto bankowe należy do innej osoby, czy wystardzy, że w dodatkowych informacjach napiszę, że konto bankowe należy do.... ???
Aha i jak to jest z tym skanem dowodu??? Poinformują mnie, że chcą go otrzymać, czy jak??
Byłbym zapomniał. Czy zamiast skanu dowodu może być jego zdjącie zrobione cyfrówką??
Z góry dzięki za odpowiedź.
Mogą wystąpić problemy, ale to zależy od tego z którego konta wpłacałeś. Jeżeli wpłacałeś ze swojego i chcesz wypłacić na swoje to po okazaniu dowodu powinni przelać ale mogą robić problemy. Jak wpłacałeś z konta mamy a chcesz przelać na swoje to raczej nie da rady. Zawsze możesz jednak skorzystać z usług Moneybookers.
Jeżeli wypłacasz na to samo konto z którego z którego wpłacałeś to dowód raczej nie będzie potrzebny. Może być zrobione cyfrówką musi być jednak czytelne.