spoko właśnie sprawdzłem i mam 2 złote ???? :jezora:czekać trzeba jakieś 2-3 dni ale z tego co się orientuję, to minimalna wpłata na Bet-at-home wynosi 2.50 :jezora:
spoko właśnie sprawdzłem i mam 2 złote ???? :jezora:czekać trzeba jakieś 2-3 dni ale z tego co się orientuję, to minimalna wpłata na Bet-at-home wynosi 2.50 :jezora:
Do 2 tygodniWitam wszystkich, Jako początkujący bukmacher mam pytanie do posiadaczy kont w Bet-at-home. Ile mniej więcej czekac trzeba po przelewie pocztą aby pieniążki pojawiły się na koncie?
Niepolecam tego serwisu gdys zostalem oszukany.
W momencie kiedy zlecilem wyplate zablokowali mi konto.to smieszne i przykre..
jak mam pienidze wplacone poprzez bank to nie moge ich wyplacic przez MB??Wypłata za pomocą Moneybookers jest niemożliwa!
Wskazówka:
Ze względów bezpieczeństwa wypłata za pomocą Moneybookers z Pana(i) Konta gracza jest możliwa tylko na konto Moneybookers, z którego została dokonana wpłata!
Dziękujemy za zrozumienie!
No jak widzisz nie możesz. Wpłac przez Moneybookers obróc wplaconą kase i wypłac ;-)dlaczego nie moge wyplacic pieniedzy na MB ;/ pisze cos takiego:
jak mam pienidze wplacone poprzez bank to nie moge ich wyplacic przez MB??Wypłata za pomocą Moneybookers jest niemożliwa!
Wskazówka:
Ze względów bezpieczeństwa wypłata za pomocą Moneybookers z Pana(i) Konta gracza jest możliwa tylko na konto Moneybookers, z którego została dokonana wpłata!
Dziękujemy za zrozumienie!
Temat wałkowany 1027 razy. Nie ma minimum wpłatyWie ktos moze jaka moze byc najmniejsza wplata kasy na Bet-at-home :?: