U mnie była seria 8 pod rząd, w a po niej przegrałem wszystko własnie także trzymaj sie na baczności - może Tobie uda się cos ugrac :spokodfhgfh:a ja mam takie pytanie do tych co na ruletce grali: jaka byla najdluzsza seria ze wypadal jeden kolor?
wymiana taktyki, sposobu podkrecenia softu nie jest zadnym kombinowaniem.Kombinowanie z ruletką
No mi sie trafila seria 8 pod rzad czarne, to by bylo na tyle mojego grania w tym bukuU mnie była seria 8 pod rząd, w a po niej przegrałem wszystko własnie także trzymaj sie na baczności - może Tobie uda się cos ugrac :spokodfhgfh:
A i dodam, że grałem dosyć sporo i takie serie zdarzyły się tylko kolorem czerwonym...
No przeciez baner na stronie nadal wisi... Promo do 23 grudnia wlacznie (do polnocy).Skończyła się już promocja?
A maila aktywacyjnego dostales? Ja kase mialem chyba po 2 dniach, a teraz jest weekend wiec nie wiem...No wiem, ze wisi ale kasy od wczoraj nie mam :]
Mi wzięli kase z konta po wyslaniu dowodu, ale czekam na wyplate od piątku i doczekac się nie moge, wiem ze w weekendy nie ksieguja, ale gdyby naprawde wyslali w piatek to raczej powinno dzisiaj dojsc.kurde no ja im 2x maila o wyplacie wyslalem w tym raz dolaczajac skan dowodu i nie dostalem odpowiedzi ani kasy z konta nie wzieli ????
No byc moze, ale nie powinno to zajac zbyt duzo czasu, sprawa ktora najbardziej mnie martwi to prowizja.Jak bys robił kiedys zagraniczny przelew to bys wiedział ze nie ksieguja ich kolejnego dnia roboczego.