88 anapolon Użytkownik Styczeń 9, 2008 #161 Tez tak zrobilem.. postawilem 5euro na zaklad sportowy po kursie 2,2 ???? Ile razy trzeba to obrocic? Kliknij aby rozwinąć... to juz sam nie wiem teraz wyslales skan dowodu?
Tez tak zrobilem.. postawilem 5euro na zaklad sportowy po kursie 2,2 ???? Ile razy trzeba to obrocic? Kliknij aby rozwinąć... to juz sam nie wiem teraz wyslales skan dowodu?
5 feever Użytkownik Styczeń 9, 2008 #162 Po tym e-mailu co dostałem postawiłem 5euro na mecz zeby moc wyplacic pieniadze;]
4 pablozks Użytkownik Styczeń 10, 2008 #166 Czytać ludzie , wszystko jest już napisane! Jak dla mnie temat nadaję się do zablokowania, wszystko jest wyjaśnione... pozdro
Czytać ludzie , wszystko jest już napisane! Jak dla mnie temat nadaję się do zablokowania, wszystko jest wyjaśnione... pozdro
5 feever Użytkownik Styczeń 10, 2008 #167 Dear Piotr: Thank you for your email. We have just made the payment on your bank account so in a few days you will receive your Money. Best regards, Pieniadze przelali.. tylko czekac az dojdzie na konto 190 euro :] Pozdrawiam
Dear Piotr: Thank you for your email. We have just made the payment on your bank account so in a few days you will receive your Money. Best regards, Pieniadze przelali.. tylko czekac az dojdzie na konto 190 euro :] Pozdrawiam
7 zioloziolo Użytkownik Styczeń 11, 2008 #168 nie wiecie czy może dalej przedłużyli tą promocję? ????
88 anapolon Użytkownik Styczeń 11, 2008 #170 nie wiecie czy może dalej przedłużyli tą promocję? ???? Kliknij aby rozwinąć... promo nie aktualne ale sadze ze nidlugo znow bedzie mozna otrzymac te 5 Euro za free ????
nie wiecie czy może dalej przedłużyli tą promocję? ???? Kliknij aby rozwinąć... promo nie aktualne ale sadze ze nidlugo znow bedzie mozna otrzymac te 5 Euro za free ????
7 zioloziolo Użytkownik Styczeń 12, 2008 #171 a skąd takie podejrzenia, że promocja sie powtórzy :-D??
88 anapolon Użytkownik Styczeń 12, 2008 #172 a skąd takie podejrzenia, że promocja sie powtórzy :-D?? Kliknij aby rozwinąć... poprostu przeczucie i glosy z zagranicznych forów ????
a skąd takie podejrzenia, że promocja sie powtórzy :-D?? Kliknij aby rozwinąć... poprostu przeczucie i glosy z zagranicznych forów ????
0 damiantc Użytkownik Styczeń 15, 2008 #173 czy mozna im wyslac foto dowodu bo nieposiadam skanera i czy skanujemy lub robimy foto jednej strony czy dwoch ???
czy mozna im wyslac foto dowodu bo nieposiadam skanera i czy skanujemy lub robimy foto jednej strony czy dwoch ???
70 bodi Użytkownik Styczeń 15, 2008 #174 Jeśli z foto wszystko widać dobrze -to tez przyjmą i musi byc dwie strony zawsze.
A 0 aaa332 Użytkownik Styczeń 15, 2008 #175 WYplacalni jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 feever Użytkownik Styczeń 17, 2008 #177 Buk wypłacalny 190euro na koncie :spokodfhgfh:???? I to tyle by bylo jezeli chodzi o moj udział w tym temacie :] Pozdrawiam i dziekuje za wszystkie porady ????
Buk wypłacalny 190euro na koncie :spokodfhgfh:???? I to tyle by bylo jezeli chodzi o moj udział w tym temacie :] Pozdrawiam i dziekuje za wszystkie porady ????