Ja sie zarejestrowałem po 10 sekundach miałem już na poczcie ( WP ) link aktywujący konto. Ale kasy jak nie było tak nadal nie ma ???? A chciałem zagrać dziś na Barce ???? Nic czekam dalej w końcu mają te kilkadziesiąt godzin na przelanie bonusu.
U mnie była seria 8 pod rząd, w a po niej przegrałem wszystko własnie także trzymaj sie na baczności - może Tobie uda się cos ugrac :spokodfhgfh:
A i dodam, że grałem dosyć sporo i takie serie zdarzyły się tylko kolorem czerwonym...
Połowa z Was rzuca się, że inni rejestrują po 3-4 konta i dlatego promocje dla Polaków bywają bardzo rzadko a jeśli już są to blokują Nam konta ... Panowie opanujcie się trochę ... Kombinowanie z ruletką ... Kolejny przykład żeby nie dawać Nam Polakom nic za darmo ... A później dziwić się, że mają Nas za krętaczy, złodziei i biedaków ... No comments ...
wymiana taktyki, sposobu podkrecenia softu nie jest zadnym kombinowaniem.
przynajmniej w moim odczuciu.
i porownanie tego z zakladanie po 3-4 konta jest nietrafione.
U mnie była seria 8 pod rząd, w a po niej przegrałem wszystko własnie także trzymaj sie na baczności - może Tobie uda się cos ugrac :spokodfhgfh:
A i dodam, że grałem dosyć sporo i takie serie zdarzyły się tylko kolorem czerwonym...
Mi wzięli kase z konta po wyslaniu dowodu, ale czekam na wyplate od piątku i doczekac się nie moge, wiem ze w weekendy nie ksieguja, ale gdyby naprawde wyslali w piatek to raczej powinno dzisiaj dojsc.
od 30 do 40/50 zł waha się czasem...
w mbanku jest od 30 do 40
w kredytbanku może nawet do 200 zł w zależności skąd przesyłają kasę...
hmmm w bzwbk jeśli sam się nie dowiesz, to będę wiedział za parę dni, bo rodzice mają tam konto ????
Dlatego nie opłaca mi się odbierać narazie...jak będzie ze 120 euro to prześle, firma wypłacana, kumpel tyle przesyłał na konto w inteligo, wzieli 30 zł prowizji
sorka za double post, chciałem wziąć edit i się pomyliłem ????