Zaloz jeszcze z 5 na te same dane, to na pewno Polakow nie zablokuja zaraz...to chyba juz lipe mam bo zalozylem 2 konta te same dane na 2 rozne meile 3 godz mijaja i dalej meila aktywujacego nie ma ... nie wiem czy czekac czy moge zalozyc jeszcze inne konto na innego meila ?
Ale z Ciebie burak co z tego ze zalozylem 2 konta na te same dane skoro nie są aktywowane a nieaktywne konto jest gówno warte !Zaloz jeszcze z 5 na te same dane, to na pewno Polakow nie zablokuja zaraz...
Mi tez przez caly dzien nie przyszedl mail aktywacyjny, a skrzynke mam na interii.
Wiesz co nie powinienem reagowac na taki post. Jak ktos pisze o kims burak, to znaczy ze chyba na co dzien tylko z kims takim przebywa. Ja Cie nie obrazam, tylko zwracam uwage, bo pozniej Polakow nigdzie nie chca. A co to za roznica, czy konto jest aktywowane czy nie? Podajesz kilka razy te same dane, to wystarczy. Dziecko, naprawde naucz sie troche kultury i taktu zanim kogos obrazisz. Jakbys znal podstawy angielskiego to bys zrozumial ze bonus jest na 1 osobe, a skoro te same dane podajesz 2 razy (a chciales podac nawet trzeci raz), to znaczy ze mozesz probowac wyludzic bonus. I wlasnie dlatego Polakom pozniej daja zakaz wjazdu.Ale z Ciebie burak co z tego ze zalozylem 2 konta na te same dane skoro nie są aktywowane a nieaktywne konto jest gówno warte !
Aha i w sumie przez takich nie douczonych polaczków jak ty sa problemy ... naucz sie podstaw angielskiego
Only one registration bonus per person/household/per IP address
Na jednym kompie i tak tylko raz skorzystasz !!
I tym postem dorobilem sie miana "bukmacher' ;d
Przecież od razu przy rejestracji pisze ,że bonus można uwolnić jak dojdzie się do sumy 10 Euro- czyli jak ktos ma 10 Euro moze bez problemu pisać do supporta [email protected] podajac:Jak ktoś bedzie znał warunki wypłaty to prosze.. ????
Mi tez od wczoraj nie przyszedl na interie mail aktywacyjny, ale dzisiaj sprobowalem sie zalogowac bez aktywacji, patrze a konto aktywne ???? No i 5 EURO tez jest ???? Widocznie bez aktywacji tez sie da.Nie polecam poczty w Interii do tego buka, zarejestrowałem się wczoraj i do dziś nie przyszedł mail aktywujący. Na o2 w sekundę przyszedł! Teraz czekam na bonus... ????
zostawilem sobie 20 Euro i juz ugralem nastepne 120 euro-ale kurna ....czy nam to wyplaca?...zastanawiam sie jak Polscy ugrają dużo to im konta zablokują jak już bywało...ja ugrałem na ruletce...zawsze umie rozpracowac ruletki...jak maja darmowe ruchy....Bodi jak ugrałes taka wielka kase?? z tych 5 euro?