ferdzio1
Użytkownik
i dlatego weryfikacje dostałeśMozliwe w kilka dni 6 tys.
i dlatego weryfikacje dostałeśMozliwe w kilka dni 6 tys.
na 22bet psc jest juz , a na 1xbet znikly mastercard/visaPaysafecard znikł z tego buka.
Od zawsze tak było. Znikały i wracalyWy od wczoraj gracie w tych bukach? Przecież tu co chwilę jakąś opcja wpłaty / wypłaty znika a po godzinie wraca.
ja dostałem limity w 4 miesiace, ale ja stawiam mma i stawiałem czesto po pare razy jeden zakład, bo limit byl dajmy 800 zl, to ja za 3k a ruskie nie lubia powielanie zakładówJa, gram tutaj juz kilka lat bez problemów i limitów, aczkolwiek ja nie obracam jakimiś wielkimi kwotami raczej parę stówek na miesiąc max![]()
Czemu? Najlepszą oferte mająBojkotujcie ruska!!! Nie wpłacajcie tam nawet złamanego grosza!!!
Dla mnie ten buk ma najlepsza ofertę i nie obchodzi mnie, że sa z Rosji, bo nie obchodzi mnie też ta wojnaMoże ze względu na wojnę na Ukrainie ?? Osobiście wolę nawet mniej zarobić, niż napychać kieszenie mordercom kacapom.
Ten sam właściciel, ale na szczęście o limity nie musisz się martwić. W 20bet musisz się naprawdę postarać żeby je dostacEhhhh dostałem limity dość mocne na 22 Bet. Czy 20 Bet jest powiązane z tym bukiem? Bo wpłacam/wypłacam jetonem a widzę że 20 Bet też oferuje taki depozyt, ale nie wiem czy jest sens rejestrowania się bo mogą od razu wpierniczyc limit, jeśli to jakiś klon czy coś.