ferdzio1
Użytkownik
i dlatego weryfikacje dostałeśMozliwe w kilka dni 6 tys.
i dlatego weryfikacje dostałeśMozliwe w kilka dni 6 tys.
na 22bet psc jest juz , a na 1xbet znikly mastercard/visaPaysafecard znikł z tego buka.
Od zawsze tak było. Znikały i wracalyWy od wczoraj gracie w tych bukach? Przecież tu co chwilę jakąś opcja wpłaty / wypłaty znika a po godzinie wraca.
ja dostałem limity w 4 miesiace, ale ja stawiam mma i stawiałem czesto po pare razy jeden zakład, bo limit byl dajmy 800 zl, to ja za 3k a ruskie nie lubia powielanie zakładówJa, gram tutaj juz kilka lat bez problemów i limitów, aczkolwiek ja nie obracam jakimiś wielkimi kwotami raczej parę stówek na miesiąc max
Czemu? Najlepszą oferte mająBojkotujcie ruska!!! Nie wpłacajcie tam nawet złamanego grosza!!!
Dla mnie ten buk ma najlepsza ofertę i nie obchodzi mnie, że sa z Rosji, bo nie obchodzi mnie też ta wojna Lecz życze żeby Ukraina sobie poradziła i z tymi chujkami wygrałaMoże ze względu na wojnę na Ukrainie ?? Osobiście wolę nawet mniej zarobić, niż napychać kieszenie mordercom kacapom.
Ten sam właściciel, ale na szczęście o limity nie musisz się martwić. W 20bet musisz się naprawdę postarać żeby je dostacEhhhh dostałem limity dość mocne na 22 Bet. Czy 20 Bet jest powiązane z tym bukiem? Bo wpłacam/wypłacam jetonem a widzę że 20 Bet też oferuje taki depozyt, ale nie wiem czy jest sens rejestrowania się bo mogą od razu wpierniczyc limit, jeśli to jakiś klon czy coś.