rasijskij
Forum VIP
Dzisiaj nic odkrywczego nie napiszę. Zgadzam się ze wszystkimi wyżej i również zagram Mińsk, bo Stołeczni nie są dzisiaj tak wielkim faworytem jak to widzą bukmacherzy. Kurs ~1,48 na gospodarzy wygląda ja jakaś podpucha. Zdarzenie dodaję tylko dla zachowania bilansu w temacie. Poza tym fajnie wygląda kurs na co najmniej dwie bramki Mińska ze zwrotem. Białorusini ostatnio dwóch bramek nie strzelili pod koniec listopada w meczu z CSKA.
Dynamo Mińsk ML @3,65 3/10 Unibet
Mińsk powyżej 2.0 bramki @2,20 4/10
Moją uwagę przykuł też typ sunxl na powyżej 1,5 bramki Mińska i Magnitki. Prawdopodobieństwo jest duże i kurs bardzo dobry, ale rzuciłem okiem na H2H między Omsk - Matellurg i tam w ostatnich jedenastu bezpośrednich spotkaniach tylko dwukrotnie obie drużyny strzeliły co najmniej dwie bramki. Ja akurat jestem w sporym stopniu zwolennikiem posiłkowania się statystyką, bo jestem zdania, że nie bierze się ona z niczego, więc odpuszczam ostatecznie to AKO. Jako, że jest to ważny mecz dla obu drużyn, bo w jego wyniku w niedalekiej przyszłości może się zmienić sytuacja w czubie tabeli to bardziej przemawia do mnie opcja poniżej. Jej również nie jestem pewien, bo Avangard sporo traci ostatnio, ale spróbuję.
Powyżej 1,5 bramki Mińska & Poniżej 2,5 bramki Metallurga @2,35 3/10 Unibet
Remis w Omsku @4,20 1/10 Unibet
+45,41
Dynamo Mińsk ML @3,65 3/10 Unibet
Mińsk powyżej 2.0 bramki @2,20 4/10
Moją uwagę przykuł też typ sunxl na powyżej 1,5 bramki Mińska i Magnitki. Prawdopodobieństwo jest duże i kurs bardzo dobry, ale rzuciłem okiem na H2H między Omsk - Matellurg i tam w ostatnich jedenastu bezpośrednich spotkaniach tylko dwukrotnie obie drużyny strzeliły co najmniej dwie bramki. Ja akurat jestem w sporym stopniu zwolennikiem posiłkowania się statystyką, bo jestem zdania, że nie bierze się ona z niczego, więc odpuszczam ostatecznie to AKO. Jako, że jest to ważny mecz dla obu drużyn, bo w jego wyniku w niedalekiej przyszłości może się zmienić sytuacja w czubie tabeli to bardziej przemawia do mnie opcja poniżej. Jej również nie jestem pewien, bo Avangard sporo traci ostatnio, ale spróbuję.
Powyżej 1,5 bramki Mińska & Poniżej 2,5 bramki Metallurga @2,35 3/10 Unibet
Remis w Omsku @4,20 1/10 Unibet
+45,41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Do propozycji T twinkle odniosę się, później, bo już zabrakło mi czasu.
Do propozycji T twinkle odniosę się, później, bo już zabrakło mi czasu.
Ostatnia edycja: