>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

KHL (Liga Kontynentalna) - Sezon zasadniczy 2020 / 2021

Status
Zamknięty.
sunxl 2,2M

sunxl

Typer
Jak widzę po składach, że na bramce Ryżan jest młody Voris Janis to warto chyba zaatakować wyższą linię overu na samo Dynamo Moskwa. Bramkarz ten jest praktycznie bez doświadczenia w KHL, rozegrał siedem meczów w poprzednim sezonie i kilka z nich pamiętam, to lekko mówiąc mógłby z Dannym Taylorem piątkę przybić. Liczę na ponowny pogrom stołecznych i w singlu próbuje 5 bramek gości.

Dinamo Ryga vs Dynamo Moskwa: Dynamo Moskwa powyżej 4.5 bramek @3.25 Fortuna ❌

Ostatnia edycja:
T 23,8K

twinkle

Użytkownik
Dobry kierunek, powinno być łatwiej o bramki, ale ja zagram trochę bezpieczniej:

Dynamo Moskwa i powyżej 4.5 bramki - @1.96

Ostatnia edycja:
sunxl 2,2M

sunxl

Typer
Lecimy od razu z jutrem, bo kursy pospadają, a od rana praca, praca, praca

Sochi vs Jokerit Helsinki: Jokerit Helsinki podwójna szansa 2-2 @1.50 ✅
Dynamo Mińsk vs SKA St. Petersburg: Dynamo Mińsk powyżej 1.5 gola @1.73 ✅
AKO @2.59 Superbet ✅

Singiel: Dynamo Mińsk ml @3.75 Superbet ✅

Co do Sochi potwierdziły się forumowiczów słowa, że powoli żegnają się z sezonem i nie widać światełka w tunelu, żeby go jeszcze uratować. Wczesne wakacje i po raz kolejny cieszę się, że nie uda im się w 90% awansować do fazy play-off. Nie lubię jakoś tej sztucznie budowanej drużyny, która nie ma hokejowej kultury i to co ich wyróżnia to stroje wzorowane na San Jose Sharks. Jedyny zawodnik, który mnie przyciągał do oglądania tego zespołu poszedł do SKA. Trochę surowo, ale takie mam zdanie o Lampartach. Jokerit to już całkiem inna bajka, ale w typowaniu nie chodzi o sympatie, a o zielone kupony. Tak jak też się spodziewałem Pajace postawili się CSKA i dla mnie osobiście szkoda, że nie przetrzymali kilka sekund po osłabieniu więcej, bo cieszyłbym się z dodatkowego $$$$. Nie ma co narzekać, mam nadzieję, że odrobią to w Sochi. Tak jak poprzednio, tak i teraz liczę na pierwszą tercję, gdzie Jokerit mocno wchodzi w mecz i po przegranej w dogrywce z CSKA uważam, że od początku zdominują gospodarzy. PP chodzi jak należy, Jordan Schroeder przyjął się w pełni do nowej drużyny i wraz ze swoim rodakiem Brianem O'Neillem rządzą w grze w przewadze zawodnika. Trzeba zbierać punkty i postarać się wskoczyć na podium konferencji zachodniej, to jest jak najbardziej realny cel.

Oj Dynamo po raz kolejny pokazałeś klasę. Już po raz n-ty będę grał na bramki Żubrów, bo kursy zachęcają, a oni się nie zatrzymują. W poprzednim sezonie był to Barys Nur-Sultan, którego grałem bramki i single z wysokimi kursami, teraz jest to ekipa z Mińska. Wypada Brandon Kozun? Żaden problem jest przecież nowo zatrudniony Zack Michell, który zmienił Łotwę na Białoruś i od razu w debiucie z Avangardem dwie asysty. Jak dla mnie Craig Woodcroft powinien dostać z miejsca statuetkę za najlepszego trenera sezonu zasadniczego, bo to, co robi z Żubrami, to kawał dobrej roboty. Dodatkowo ta piękna hala i kibice, wszystko spaja się w całość i pomimo braku doświadczenia w play-off będą groźnym klubem dla każdego. Nie wypadną z czołowej 8, nie wierzę w to, a można zaryzykować nawet tezę, że znajdą się w pierwszej czwórce zachodu. Znów liczę na ich dwa trafienia, choć łatwo z SKA nie będzie. Przyjezdni mieli trochę czasu na odpoczynek, zebrali siły i czeka nas interesujący pojedynek w stolicy Białorusi. Żubry nie trzeba dodatkowo motywować, widać, że jest chemia w zespole i każdy dokłada cegiełkę. Dogrywki mają niesamowite, zdecydowaną większość z nich wygrali, dlatego na singla po ciekawym kursie końcowe zwycięstwo gospodarzy nawet po regulaminowym czasie. Powalczą z SKA, wierzę w to.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +159
kintergarten 21,8K

kintergarten

Użytkownik
Salavat Ufa - Omsk
Podwójna szansa 0-0 @2,17 superbet✅✅
Omsk naprawdę nie zachwyca w ostatnich tygodniach i na pewno Hartley nie jest zadowolony z takiego obrotu spraw. Drużyna traci sporo bramek, ale jutro prestiżowy pojedynek i liczą się punkty bo inaczej rywale z tyłu będą kąsać . Jeśli popatrzeć na ostatnie mecze to więcej argumentów za Ufą , lecz Granlund ostatnio nieobecny z powodu złego samopoczucia , zobaczymy czy jutro zagra i na ile jest gotowy. Ostatnie spotkania Omska na styk i sądze że jutro będzie podobnie bo rywal trudny , a forma z dnia na dzień nie przyjdzie.Trzeba jednak pamiętać że mają kim goście straszyć z przodu więc powinno być ciekawe widowisko, więc kieruję się na remis w 1t lub meczu.
Niżnekamsk-Torpedo NN
Podwójna szansa 0-0 @2,41 superbet✅
Tutaj krótko, Neftekhimik zagrał fajnie w Mińsku i co ważne potwierdził to u siebie z Sybirem w dobrym stylu. Goście w dobrej dyspozycji grają o PO , ale nie ma łatwych meczy. Kurs zachęca aby spróbować.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +178
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Tym razem może być trochę nieskładnie, bo jeszcze nie trafiłem do łóżka po nocnej zmianie. Tak więc szybki wpis i może zdążę jeszcze na kawałek meczu w Ufie.

❌ Salavat ML @1,96 4/10 Unibet Ponownie idę w kierunku Ufy. Po dość mocnych zawirowaniach związanych z koronawirusem zespół doszedł do siebie i radzą sobie bardzo dobrze czego nie można powiedzieć o ekipie z Omska. Jedno zwycięstwo w ostatnich pięciu meczach, ale wcześniej również bardzo problemowo. Zdaje się, że jakiś czas temu sunxl sunxl wspominał, że w Avangardzie kuleje aspekt mentalny i to chyba jedyny problem Jastrzębi, bo kadrowo są mega mocni. Wątpię, żeby poradzili sobie z taką przeszkodą z dnia na dzień i Salavat powinien zgarnąć dwa punkty.

✅ Neftekhimik ML @2,40 3/10 Unibet W tym przypadku również idę za ciosem. Wilki pokazały jaja w Mińsku i w dobrym stylu pokonały 3:0 Sibir. Torpedo natomiast ma chyba najdłuższą serię wygranych w sezonie (4) i najwyższy czas ją zakończyć. Mimo, że ofensywnie NN prezentuje się bardzo dobrze to sporo tracą i mam silne przeczucie, że Wilki strzelą dzisiaj jedną bramkę więcej.

❌ Powyżej 1,5 bramki w pierwszej tercji w Soczi @1,94 4/10 Unibet Hmmm wydaje mi się, że Soczi nie ma zbyt dużych szans na zwycięstwo. Jokerit lubi "przyostrzyć" już na początku spotkania, a do TOP 4 brakuje jeszcze kilka punktów, więc takie okazje trzeba wykorzystywać. Klauny są w stanie strzelić dwie bramki już w pierwszej tercji. Liczę również na gospodarzy, którzy u siebie także powinni pokazać pazur jak na Pantery przystało.

❌ Dokładny wynik I tercji w Soczi 0:2 @9,00 1/10 Unibet

+48,31

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +200
sunxl 2,2M

sunxl

Typer
Do typów powyżej pogram jeszcze kanadyjkę. Sporo meczów mińskiego Dynama i Jokerit oglądałem w tym sezonie, zobaczymy czy wybrani zawodnicy nie zawiodą:

Sochi vs Jokerit Helsinki: Veli-Matti Savinainen powyżej 0.5 punktu @1.65 ❌ (ajajaj przy trzeciej bramce trzecie podanie Savinainena, szkoda :( )
Dynamo Mińsk vs SKA St. Petersburg: Ryan Spooner powyżej 0.5 punktu @1.55 ✅
AKO @2.56 Fortuna ❌

Przy typowaniu punktów zawodników lubię jubileusze, czy szczególne okazje, które wypadają w dniu meczu. Ktoś może się z tego śmiać, ale hokeiści czują się tego dnia lepiej i sporo im wtedy wychodzi. Nie raz to zauważyłem i spróbujemy z Savinainenem. Można powiedzieć, że Veli-Matti to już weteran. Dzisiaj skończył 35 lat, ale cały czas daje wiele swojemu zespołowi. Może jego minuty spędzone na lodzie nie są duże (średnio 15 minut na spotkanie), ale wykorzystuje je świetnie. Jeżeli spojrzymy na suche statystyki to pod kątem kanadyjki jest na czwartym miejscu w Jokerit z 20 oczkami. W spotkaniu z CSKA przeszedł obok tego pojedynku i nadarza się dobra okazja, aby się zrehabilitować. Ciekawostką jest fakt, że ekipa z Helsinek już dwukrotnie mierzyła się z Sochi w tych rozgrywkach i w każdym z nich nasz bohater zapunktował. Przy ewentualnych 3-4 golach Pajaców, liczę na przynajmniej jeden Veli-Matti Savinainena, który osłodzi sobie swoje urodziny.

Była kiedyś taka znana piosenka w radiu, leciała tak: bo jak nie my to kto? No właśnie bo jak nie Ryan Spooner, to kto w Mińsku? Jest to zdecydowany lider Żubrów w ataku, pod względem asyst znajduje się na szóstym miejscu w całej stawce KHL. Może nie strzela zbyt dużej ilości bramek (ma ich tylko 6 na swoim koncie), ale świetnie kreuje sytuacje dla swoich kolegów. Jeżeli liczę na dwa trafienia Dynama to uważam, że Ryan przynajmniej raz zapunktuje. Pierwsza linia ataku z Zackem Mitchellem oraz Shane Princem zadziała z Avangardem Omsk, mam nadzieję, że forma zostanie potrzymana. Aż strach się bać gdy wrócą Brandon Kozun i Rob Klinkhammer.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +126
fazesky 8,4K

fazesky

Użytkownik
Cieszę się, że wczoraj ominąłem pojedynek ryżan z gośćmi ze stolicy :) dzisiaj wybrałem dwa spotkania i może jeszcze coś dołożę.
Omsk/X @1.60 ✅
Jokerit ml @1.42 ✅

Sochi - Jokerit

W przypadku drużyny z Finlandii nie rozumiem tak wysokich oddsow. Spodziewałem się kursów na poziomie 1.20-1.30 na ml, a mamy kursy oscylujące w okolicach 1.40. Nie widzę żadnych argumentów przemawiających za drużyną gospodarzy z rosyjskiej Florydy. Jokerit potrzebuje punktów, gra zaczyna się kleić i wyglada to co raz lepiej w ich wykonaniu moim zdaniem

Ufa - Omsk
Omsk ostatnio rzeczywiście radzi sobie tragicznie, a bramkarze grają tak, jak grają, ale nie rozumiem też typów w stronę gospodarzy po takich kursach; chętnie zagrałbym gospodarzy ml po @2.50, ale po @1.80 mija się to z celem i nie odzwierciedla realnego prawdopodobieństwa. Omsk to jednak nadal Omsk i raczej rzadko zdarzają się dłuższe serie przegranych. Ml wydaje się być bardzo atrakcyjne w okolicach @1.95 nawet biorąc pod uwagę ostatnią formę obu drużyn. Myślę, że Hartley po porażkach z Kunlunem i Mińskiem powiedział w szatni chłopakom to, co powinni usłyszeć i będzie pełna mobilizacja.

Rozważam jeszcze mecz w Nizhnekhamsku i Mytishchi, a ominę na sto procent mecze: CSKA, Loko i SKA, bo widzę wszędzie potencjał wpadek (w Loko-Sybir chyba najmniejsze szanse).

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +269
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
W KHL widze to tak

Jokerit RT kurs 1,7 ✅
Finowie nabieraja rozpedu, zeby Sochi ich pokonało musiało by byc w dobrej formie ale w takiej nie sa wiec mysle ze błazny wezma 2 pkt bez dogrywki

Loko RT kurs 1,6💚
Lokomotywa też gra przyzwoicie i nie widze powodów dlaczego mieliby zwolnic, bedzie trudniej niz z Vitjazem ale Sibir nie ma tylu argumentow

Torpedo ml kurs 1,5⛔
Chłopaki z Niznego złapali forme i mysle ze Wilki ich nie zatrzymaja, choc nie bedzie to zadanie proste .

Z małej niespodzianki jezeli mozna tak to nazwać

Avto z x kurs 2,38✅✅
CSKA po przerwie juz w miare kompletynym zestawieniu jeszcze nie gra tak jak do tego przyzwyczaiło fanów i widze tu szanse dla Avto, ktore zagrało soldidnie w Ufie po obu stronach lodu
wsjo fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +221
T 23,8K

twinkle

Użytkownik
Jutro drugie spotkanie Amur-Barys i znów spróbuję typu który poprzednio nie wszedł o włos (a właściwie słupek). Argumenty te same co poprzednio, więc się nie rozpisuję.

1 tercja/mecz 1/2 @15.50 (Fortuna) (Amur plan wykonał, Barys nie)

Ostatnia edycja:
kintergarten 21,8K

kintergarten

Użytkownik
Amur-Barys🔴🔴
2 ml @1,95 superbet
Właściwie mógłbym skopiować to co napisałem w poniedziałek o tym spotkaniu i swojego zdania nie zmieniam , a nawet poniedziałkowy mecz mnie utwierdził. Ostra gra była ostatnio i trochę Barys sobie kłody pod nogi rzucał. Jeśli jutro pomiędzy słupkami stanie Ortio to liczę na poprawę w bramce. Bez zbędnej ostrej gry Barys powinien wywieźć 2pkt z dalekiego wschodu.

Ostatnia edycja:
sunxl 2,2M

sunxl

Typer
Ja tym razem skromny dubelek, bez większych szaleństw. Hit w stolicy Tatarstanu sobie zostawię do oglądania, Dynamo po słabym meczu w Rydze jest w stanie powalczyć w Kazaniu z Bars, choć będzie to trudne, ale nie skreślam stołecznych.

Amur Chabarowsk vs Barys Nur-Sultan: X2 @1.54 ❌
Traktor Czelabińsk vs Spartak Moskwa: Spartak powyżej 1.5 gola @1.57 ✅
AKO @2.42 Fortuna ❌

Zgadzam się, co do typów w stronę Barysa. Ekipa z Kazachstanu zagrała całkiem dobre spotkanie w poniedziałek i wydaje mi się, że będą jeszcze lepiej wyglądać dzisiaj. Odpowiedni odpoczynek, do tego nie trzeba przyzwyczajać się do nowego klimatu i strefy czasowej. Lepszy skład jest po stronie gości i bezpieczniej pobieram X2 do AKO.

Spartak także dobrze zaprezentował się w Magnitogorsku i cieszy skuteczność w PP. Mieli swój plan na to spotkanie i mało brakowało, aby się spełniło. Traktor od dłuższego czasu nie pojawił się na lodzie i mogą być lekkie problemy na początku. Stołeczni będą gryźć lód i zrobią wszystko, aby przerwać pasmo porażek, a gospodarze przed przerwą słabo bronili, dlatego też pobieram dwa trafienia gości. Może nieskładnie, brzydko i krótko, ale jest późno wybaczcie :D

Ostatnia edycja:
fazesky 8,4K

fazesky

Użytkownik
Moje typy w zasadzie się nie zmieniły mocno - za drobne znowu Amur ml i póki co wyglada dobrze, ale poprzednio też prowadzili. Kursu nie podaje, bo mecz już w trakcie. Z pozostałych meczy - po raz kolejny idę delikatnie w stronę Spartaka/X, tym razem po @1.95. ✅ Nie chce już wracać do ich meczu z Metallurgiem, bo Ci, którzy oglądali to wiedzą jak to wyglądało i jak tracili gole, zwłaszcza tego ostatniego. Grałbym równie w stronę Kazania ml, ale biorąc pod uwagę porażkę Dynama i chęci odbicia się plus bardzo długa serię Kazania bez porażek - odpuszczam.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +93
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
❌ Barys +2,5 (handicap) @2,50 4/10 Unibet Dobrze że powstrzymałem się przed zakładem na zwycięstwo Barysa. W pierwszej części bardzo dużo błędów gości i słabe przewagi, ale w drugiej tercji co raz lepiej i sytuację Barysa co raz bardziej klarowne i niebezpieczne. Nie wierzę żeby Amur to wygrał z tak dużym handicapem. Liczę, że Barys odrobi co najmniej dwie bramki. Może zakończy się wynikiem 3:2 lub 4:2. Stan obecny to 3:0 dla Amura i prawie połowa meczu do końca.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +13
fazesky 8,4K

fazesky

Użytkownik
Jak ktoś chce grać jeszcze Amur - Barys Live to Barys over 0.5 po @1.50 ✅ wygląda całkiem kusząco, ale nie odważyłbym się grać więcej niż minimum :) No, No, szybciej niż myślałem. Jakby ktoś miał wątpliwości to typ podawałem w przerwie po drugiej tercji, bo nie napisałem tego 👍🏼

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +176
L 3,1K

ledek

Użytkownik
Próbuje over 5.5 bramki @1.97 Unibet w tym spotkaniu. Gospodarze już dwa razy do pustej nie trafili, ale liczę że coś wpadnie.

E:Można było jeszcze przed blokiem złapać za @2.35 ale już troszkę się obawiałem.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +79
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
✅ Spartak ML @2,60 3/10 Unibet
✅ Spartak ML & Powyżej 4,5 bramki z dogrywką 2/10 @3,80 Unibet

Nowy Rok jakoś mi nie sprzyja, ale spróbuję jeszcze zagrać Spartak. Ostatni mecz z Magnitogorskiem nie może być wyznacznikiem formy Stołecznych, bo wynik nie odzwierciedla przebiegu spotkania. Traktor gra u siebie, ale przed przerwą forma gospodarzy spadła, a poza tym będzie to ich pierwszy mecz od prawie dziesięciu dni. Nie ma mowy o stabilności i nie wiadomo jak wejdą w ostatnią część sezonu zasadniczego. Kurs na Traktorzystów na pewno zbyt niski, bo mecz z pewnością co najmniej 50/50 więc opłaca się spróbować chociażby biorąc pod uwagę wysoki kurs na gości.

//Kusi mnie znowu wynik pierwszej tercji, więc ✅ 1:0 dla Spartaka w I tercji @6,40 1/10 Unibet

+39,51

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +133
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Ja próbuje meczu w Kazaniu
Dynamo próbowało sie oszczedzac przed tym meczem i zapłaciło wysoką cene za mecz w Rydze, gdzie wyjechali bez punktów a były one waznejsze, dzis jada na trudny teren do rywala, który odpoczał , złapał oddech a przede wszystkim, który miał seria wygranych popartych dobra grą. Dynamo osłabione brakiem Szwedów. Paajarvi do tej pory w 10 meczach zdobył jeden punkt dla nich wiec srednio im wyszedł ten dil z Loko( dla porownania Pulkinen w 4 meczach 7 pkt) wiec caly ciezar gry bedzie spoczywał na barkach pierwszej piatki, to super gracze ale do zatrzymania. Kazań ma cztery równe mocne formacje i z kazdego ataku bedzie groziło bramce Dynama niebezpieczenstwo, mysle ze Dynamu nie uda sie rewanz z niedawne lanie w Moskie i tutaj tez przegraja. Kazan jakościowo jest lepszym zespołem i mam nadzieje ze pokaza to lodzie

Kazań RT kurs 1,75
Kazań minus 1,5 kurs 2,32
fortuna

Otrzymane punkty reputacji: +98
sunxl 2,2M

sunxl

Typer
Przez Barys trochę szybko skończyły mie się emocje z KHL na dzisiaj, dlatego postanowiłem pomyśleć jeszcze nad kanadyjką, aby umilić sobie oglądanie meczów w tym wolnym dniu, gram dubelka
👍

Traktor Czelabińsk vs Spartak Moskwa: Lukas Radil powyżej 0.5 punktu @1.80 ❌
Bars Kazań vs Dynamo Moskwa: Vadim Shipachyov powyżej 0.5 punktu @1.55 ❌
AKO: @2.79 Fortuna ❌

Ze składu Spartaka już jakiś czas temu wypadł Jori Lehtera, a więc najlepszy asystent tego klubu i zaczęły się małe problemy w ofensywie. Nie zmienia to faktu, że u stołecznych cały czas jest kilku zawodników, którzy kolokwialnie mówiąc potrafią pociągnąć ich grę. Początki nie były łatwe, ale już w Magnitogorsku widzieliśmy zalążki lepszej formy. Mi najbardziej podobał się Lukas Radil, który wrócił do Spartaka po kilku latach spędzonych za Oceanem. Tak jak pisałem wcześniej spodziewam się minimum dwóch trafień gości w Czelabińsku i liczę na Czecha, który coraz lepiej czuje się na taflach KHL. Gra długo w PP, co jest dodatkowym plusem.

Im dłużej siedziałem i analizowałem hit dzisiejszego dnia, tym więcej szans widzę po stronie Dynama. Okej, pojawiły się liczne kontuzje, ale w swoich szeregach mają przecież najlepszy atak w całej KHL. Wystarczy ich powstrzymać i stołeczni będą mieli problemy, ale czy to takie proste? Bars Kazań nie rozegrało spotkania od Wigilii, a więc od dwóch tygodni, gdzie pokonało właśnie Dynamo. Nie będę typował wyniku, ale myślę, że przyjezdni mają szanse na przynajmniej dwa trafienia i do kanadyjki wybieram kapitana Vadima Shipachyova. Chęć odegrania się za porażkę 2:7 będzie ogromna, a dodatkowo przegrali przecież w Rydze. Bez Vadima, a więc najlepszego punktującego zawodnika w całej KHL ciężko będzie wygrać w Kazaniu, dlatego liczę na jego dobrą postawę.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +63
T 23,8K

twinkle

Użytkownik
Zgadzam się z tym, że kursy na Traktor są zaniżone, a że obie ekipy ostatnio dość overowe to zaryzykuję typ:

Spartak RT i powyżej 4.5 bramki - @5.20 (Fortuna)

Nie podejmuję się wytypowania zwycięzcy w Kazaniu, teoretycznie Bars to bierze, ale.. Tam odpali ofensywa Dynamo i może być różnie.

Dla mnie:

Bars-Dynamo:
Powyżej 5.5 bramki w meczu @2.32
(Fortuna)

Edit: Hm. Mam nadzieję że na stronie KHL są aktualniejsze informacje, bo na Flashscore nie ma Jaskina w składzie. To ja poczekam z zagraniem typu..
Dobra, nie wiem skąd oni wzieli te składy, zakładam że Jaskin zagra.

Jest Jaskin, nie wiem co oni namieszali.

Jako że Spartak zdaje się wejdzie, to spróbujemy jeszcze coś takiego:
Da Costa >0,5p
Schipachyov >0.5p
AKO: @2.17

Za drobne, dokładny wynik:
Bars - Dynamo 4-2 @15 (2-1)

Kursy Fortuna.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +154
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Hmm może by tak z rozpędu spróbować Kazań? W przeciwieństwie do meczu w Czelabińsku wydaje mi się, że goście nie dadzą rady gospodarzom. Kazań przed przerwą w formie natomiast Dynamo ostatnio jakoś niestabilnie. W ostatnim meczu dobra pierwsza tercję, ale pozostała część spotkania pozostawia wiele do życzenia. Jedna formacja to za mało na zwycięstwo w Kazaniu. Myślę, że defensywa gospodarzy zdoła zneutralizować ofensywę Dynama. Podejrzewam, że gościom będzie ciężko się przebić do bramki rywala, a gospodarze - jeśli - strzelą ze dwie bramki to uspokoją grę i zbyt wiele goli nie zobaczymy. Ta analiza to trochę taka gdybanina, ale co można napisać jeśli nie ma się pojęcia w jakiej formie jest jedną z drużyn.

//Widzę teraz że w składzie Dynama nie ma Jaskina.

✅ Kazań ML & Poniżej 5.0 bramek @3,80 2/10 Unibet

❌ 1:0 dla Kazania w I tercji @4,80 1/10 Unibet

59,91

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +116
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom