>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

KHL (Liga Kontynentalna) - Sezon zasadniczy 2020 / 2021

Status
Zamknięty.
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dzis osatnia koleja w Rosji przed krótka przerwa noworoczna no to gram. Oststnie analizy na kolanie , słabo przygotowane i post na czerwono, choc mecze były wyrownane i mogły potoczyc sie inaczej, ale to juz historia.

Dzis gram Magnitke bo gra w Ufie mimo porazki na dobrym poziomie i sklad mocny , Astana napewno zagra lepiej bo z Sibirem odniosłem wrazenie ze nie było mocy, zeby nie powiedziec ze po pierwszej bramce jakby im sie nie chcialo, dzis napewno zagrja lepiej, ostrzej ale wg mnie na mmg nie wystarczy

Magnitka ml kurs 1,80

W Helsinkach SKA, ktore lubi tam grac i wygrywać. Jokerit mimo wygranej z Loko jakos mnie nie zachwycił i jak obejrzałem ten mecz to w zasadzie dla mnie lepsze bylo Loko ( nie tylko dlatego ze im kibicuje) ale sama jakosc gry . Mariamaki niby cały czas ma sporo uwag ale punkty sa, dzis mysle ze o pelna pule bedzie ciezko bo SKA w komlecie zameldowało sie w stolicy Finlandii i forma rosnie a mobilizacji nie zabraknie

SKA ml kurs 1,85

dubel MMG z x plus SKA z x kurs 2,12

Kolega fazesky fazesky pytał o Loko i z rzeczy które dzieja sie w klubie moge powiedziec ze, po powrocie Pulkinnena i Ohtamae Skabelka muial troche inaczej ustaic sklad i na treningach Pulkinen jezdzil razem z Tkaczowem i Kraskovskim i tak tez ich wypuscil w Helsinkach, Szwedzi jezdzili razem z Korszkowem i wychodziło to dobrze w PP troche rotacji było a i w meczu rowniez , ale wygladało to pozytywnie. Mysle ze w Niznym powinno to wygladac jeszcze lepiej i conajmniej podporke w kierunku Loko bym dał ale wg mnie Loko tam wygra choc łatwo nie bedzie.

Z innych meczy widze rehabilitacje Spartaka i tutaj

Spartak minus 1,5 kurs 2,05

Otrzymane punkty reputacji: +12
kintergarten 21,8K

kintergarten

Użytkownik
Barys-Magnitka x2 1,41
Omsk-Kunlun Omsk hc-1,5 1,56
AKO 2,20🔴🔴
Jeśli chodzi o spotkanie w Nur-Sułtanie to wyżej opisane, po obejrzeniu spotkania z Salavatem Magnitka ma większe szanse na 2 pkt tutaj.
Na Bałaszycha Avangard podejmie Kunlun. Debiut Kovalchuka , zapowiada się fajne widowisko a gospodarze roster mają o klasę lepszy niż goście. W ostatnich spotkaniach Omsk wypuszczał prowadzenie , ale rywale tez byli mocniejsi. Dziś rywal nie na takim poziomie i gospodarze powinni tutaj na spokojnie wygrać.
Soczi-Czerepowiec 2 ml 1.78 fortuna
Sevestral jest w bardzo dobrej dyspozycji jeśli popatrzymy na grudzień , świetne mecze u siebie a także niezłe wyjazdy do Jarosławia , St.Pet, Helsinek mimo tego ,że przegrane to gra była dobra. Mimo tego ,że goście ostatnio sporo jeździli to powinni dziś zgarnąć 2 pkt w Soczi , które jest bez formy a u siebie ma w tym sezonie bilans 4-15 i od dłuższego czasu nie widać perspektyw na poprawę wyników.

Ostatnia edycja:
fazesky 8,4K

fazesky

Użytkownik
Muszę przyznać, że spodziewałem się dzisiaj innego przebiegu meczu w Moskwie; liczyłem na wygraną i rehabilitację po meczu z Dynamem, a tu kicha, ale z drugiej strony, to z tego co pamiętam ostatnie mecze Spartaka z Ryżanami na ogół (z wyjątkami) nie były jednostronne i raczej wyrównane zawsze było h2h 😀 na szczęście nie grałem, ale jestem ciekawy wypowiedzi Znaroka po meczu. Macie jakieś źródła do takich rzeczy? Jest ktoś w stanie podlinkować, gdzie będę mógł przeczytać (tylko pls po angielsku, bo rosyjskiego nie znam) coś takiego?

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Po udanym wieczorze/nocce na MŚ U20 czas na KHL. Okres noworoczno-świąteczny od lat przyprawia o niespodzianki, dlatego warto je też szukać. Ja w swoim stylu zaatakuje AKO oraz singla, zobaczymy co Nowy Rok z KHL przyniesie:

CSKA Moskwa vs Jokerit Helsinki: Jokerit powyżej 1.5 gola @1.72 ✅
Dynamo Mińsk vs Avangard Omsk: Dynamo powyżej 1.5 gola @1.59 ✅
AKO @2.73 Superbet ✅

Singiel:
Jokerit podwójna szansa 2-2 @3.35 Superbet ❌
(czy to w pierwszej tercji czy na koniec było blisko, kurs warty spróbowania)

Kursy na Jokerit są w mojej opinii lekko przesadzone. Teraz już spadają, ale jeszcze niedawno były wystawione na poziomie 5.5 w RT. Zapewne będą dalej spadać, dlatego też warto je jak najszybciej łapać. CSKA miało jeden zasadniczy problem: po Euro Hockey Tour rozgrywanym w Moskwie mieli tylko dwa spotkania w lidze i były one trochę rozstrzelone w czasie. Pozostałe kluby miały 3-4 mecze w tym czasie i trener Igor Nikitin chciał dać trochę wolnego swoim krajowym reprezentantom. Było ich kilku na turnieju w w stolicy Rosji i naturalne, że potrzeba złapać świeżośc na końcówkę sezonu zasadniczego. Prestiżowe stracie z SKA nie odpuszczono, ale z Vityazem już tak. Ciekawy jestem czy wpłynie to pozytywnie na poczynania Wojskowych, bo to jednak lekkie zamieszanie, nie każdy może czuć się dobrze po powrocie i będą potrzebne 2-3 starcia, aby wrócić do tego, co się niedawno prezentowało. Jokerit moim zdaniem to obok Dinama Ryga najbardziej pokrzywdzona drużyna w tym sezonie KHL. Przecież pamiętamy ciągłe izolacje i koronawirus. Jak można złapać rytm, jak co chwile pojawia się przerwa. Powrót do Helsinek był świetny i trzy wygrane z wymagającymi przeciwnikami (Czerepowiec zawsze niewygodny dla topki) z pewnością podbudowały mentalnie Jokerit. Marjamaki po stracie Lehtonena i Tolvanena musiał jakoś załatać te dziury, a doskonale wiemy, że nie będzie łatwe zastąpić tych zawodników. Przechodząc już do typów, stawiam tutaj na Jokerit, do AKO dwa trafienia na singla podwójna szansa. CSKA może być lekko zdezorientowane po sporej przerwie, a Pajace to taki zespół, który mocno wchodzi w mecz i szczerze mówiąc może dwa gole zaliczyć już w pierwszej tercji. Na to liczę, bo widać, że gra kolokwialnie mówiąc hula a i PP działa.

Co do Dynama Mińsk z Avangardem, to standardowo już dwa gole Żubrów. Jakoś nie zraziło mnie ten mecz z Nieftiechemikiem Niżnekamsk. Widać było, że zlekceważyli przeciwnika prowadząc po pierwszej tercji, a potem także po wyrównaniu w końcówce. Może to i lepiej, że przegrali, dzisiaj zapewne spora motywacja, ma tam kto strzelać, a i z białoruskich źródeł wiem, że Rob Klinhammer jest szykowany na starcie z jego byłą drużyną. Czy tak też będzie zobaczymy, ale będzie to spore wzmocnienie. Co do Avangardu bramkarze pod formą, ani Simon Hrubec, ani Igor Bobkov nie zachwycają, poza tym prezentują się gorzej w delegacjach i Ilya Kovalchuk nie musi być lekiem na całe zło. Mental, mental i jeszcze raz mental, to jest główny problem Jastrzębi, bo potencjał jest ogromny. Liczę na Dynamo tutaj.

Co od luźnych propozycji, myślę, że Torpedo w podwójnej szansie zwycięstwo pierwszej tercji lub meczu do grania. Loko też spore szanse z Vityazem, ale kurs nieciekawy i w stolicy Baszkirii może być strzelanina, powodzonka i miłej niedzieli :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +230
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Witajcie po przerwie i przy okazji życzę Wam szczęśliwego Nowego Roku! Dwie trzecie sezonu zasadniczego za nami, więc teraz się zacznie walka o play offy, kalkulowanie i gospodarowanie siłami przed fazą pucharową w przypadku niektórych zespołów. Ciekawe jakie dzisiaj "kwiatki" powychodzą w wynikach. Upatrzyłem sobie dwa spotkania na dzisiejszy dzień. Na początek Ufa. Salavat mierzył się z Jekaterynburgiem na ich terenie kilka dni temu gdzie przegrali 2:3. Według bukmacherów będzie to mniej więcej mecz 50/50 i według mnie również, ale z lekkim wskazaniem na gospodarzy. Ufa jednak bardziej stabilna ostatnio od Avtomobilista, a po takiej przerwie tym bardziej nie wiadomo jak zaprezentują się poszczególne drużyny. Stawiam na atut własnego lodu i motywację do wzięcia odwetu za niedawną porażkę.

✅ Salavat Ufa ML @1,73 6/10 Unibet

Kolejny mecz to spotkanie w którym według mnie może paść niespodzianka. Neftekhimik przed przerwą mocno docisnął śrubę dla Mińskiego Dynama, a dzisiaj zagrają u siebie. Nie spodziewałem się też takiego H2H. Ostatnie pięć spotkań z Sibirem na terenie Wilków zakończyło się czterema zwycięstwami gospodarzy. Warto dodać jeszcze, że Sibirowi nie służą za bardzo takie długie przerwy. Po ostatniej kilkudniowej przerwie w grudniu ledwo ograli Amur w Nowosybirsku, a wcześniej w podobnej sytuacji na początku listopada Mińsk dokopał im w Nowosybirsku 6:0. Myślę, że Neftekhimik może dzisiaj ich zaskoczyć.

✅ Neftekhimik ML @2,30 4/10 Unibet

+42,32

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +123
T 23,8K

twinkle

Użytkownik
+1
Zgadzam się że kursy na Niznekamsk ciut za duże (a może to raczej przesadzone w drugą stronę na Sibir), ale spróbuję podeprzeć się remisem, ostatnio przegrywali u siebie jednym golem z Traktorem i Dynamem M., a Sibir nie zachwyca. Do tego 3 bramki CSKA, jeżeli wrócą Soshnikov i Mamin, myślę że typ w zasięgu, RT grać chyba nie warto, a ML kurs za mały, bo z Jokeritem to nigdy nic nie wiadomo.

Niznekamsk 1x @1,79
CSKA >2,5 bramki @1,52

AKO: @2,72 (Fortuna)

W meczu Ufy chciałem zagrać bramkę Granlunda, ale nie ma go w składzie, a to dość poważne osłabienie jeżeli ktoś chce grać win.

Spróbuję Platta, bo kurs zachęca, a skuteczność po zmianie klubu ma na razie 50%.

G.Platt strzeli bramkę - @4.20 (Fortuna) (to postrzelali bez Granlunda..)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +163
kintergarten 21,8K

kintergarten

Użytkownik
+1
CSKA-Jokerit
Podwójna szansa 0-0 1t lub mecz 2.29 superbet✅
CSKA w ostatnim czasie nie zagrało zbyt wielu spotkań i mam pewne wątpliwości czy to napewno dobra wiadomość bo drużyna jest troszkę bez rytmu. Co innego Jokerit dla których sezon jest szarpany przez Covidowe sprawy , lecz ostatnie mecze już z pełnym składem to 3 zwycięstwa i to nie z byle jakimi drużynami. Drużyna z Helsinek kiedy jest już w pełnym składzie stanowi zawsze duże zagrożenie co nie raz pokazali już w tym sezonie. W przewadze radzą sobie przyzwoicie a Penalty Killing ~87% ( 2 miejsce lidze po Omsku). CSKA po dłuższej chwili bez grania może potrzebować trochę czasu aby wejsc na odpowiednie obroty.
Kanadyjka
André Petersson +0,5 1,67✅
Ivan Chekhovich +0,5 1,55✅

Ako 2,59
Obaj zawodnicy z serią punktową w ostatnich meczach. Prospect Sharks był jednym z ciekawszych zawodników grudnia.Torpedo jest w formie strzela sporo bramek , a dziś wyjazd do Soczi. André jest już doświadczonym zawodnikiem w KHL i z Landerem czy Pulkkinenem mogą ukłuć Vityaz.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +170
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Krótko bo zaraz pierwszy mecz.
Choc to ciezki czas na typowanie miedzy nowym rokiem a świetami ale sprobujemy. W EKaterinburgu troche było sprzątania, padło wiele gorzkich słów , były spotkania ale najwazniejsze dobro zespołu i mysle ze dzis Avto zawalczy i nie podda sie

Avto z x kurs 1,63 ✅
Avto ml kurs 2,06⛔

pozniej dopisze reszte

Ostatnia edycja:
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Z innych meczy myślę, że Nikitin wystawi dziś wszystkich, którym ma do dyspozycji i zacznie rok od zwyciestwa , potencjał jest a trzy porazki na nich to troche za duzo

CSKA RT kurs 1,64 ⛔
CSKA minus 1,5 kurs 2,13⛔

W Sochi juz nie mierza w PO a raczej układaja skład pod przyszły sezon. Maja dwóch rosyjskich bramkarzy w tym Tretiaka, który potrafi bronic, dzis maja trudne zadanie bo Torpedo gra o PO i kazdy punkt jest wazny i mysle ze po walce , wyrownanym meczu zdobeda te dwa pkt

Torpedo ml kurs 1,74✅
wsjo fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +67
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Ja jeszcze dołożę ryzykowny typ na mecz między Soczi, a Torpedo. Składy są już znane i między słupkami gospodarzy Tretiak, a u gości Serebryakov. Obydwaj z GAA powyżej 3,00. Tak jak wspomniał mark1973 mark1973 Soczi nie ma już nic do stracenia, a Torpedo walczy i PO, więc będą walczyć natomiast gospodarze mogą sobie "zaszaleć". Za normalną stawkę over 5.0 za około @1,80 ale wolę ryzykowniej:

↩ Powyżej 7.0 bramek w Soczi @4,50 2/10 Unibet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +86
T 23,8K

twinkle

Użytkownik
Jutro rano mecz w Chabarowsku, kursy są wystawione niemal idealnie 50/50, a ja spróbuję trochę nietypowego zakładu - Amur wygra pierwszą tercję i przegra mecz. Na sześć ostatnich porażek u siebie, dwa razy (z Traktorem i Sochi) wszedł taki typ, to czemu nie miałby wejść jutro.. tym bardziej że Barys całkiem nieźle poczyna sobie ostatnio w delegacji, a Amur często wygrywa u siebie pierwsza tercję (5 razy na ostatnich 10 spotkań)
Kurs ciekawy, próbujemy.

1 tercja/spotkanie 1/2 - @15.50 (Fortuna) (ehh, 1/x.. żeby nie ten słupek Blackera w końcówce)

Tak patrzę jeszcze po kursach na bramki i skuszę się na Matta Frattina. Na 10 ostatnich spotkań strzelał w 6.

Frattin strzeli bramkę - @3.70 (Fortuna)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +85
fazesky 8,4K

fazesky

Użytkownik
Ja jutro gram:
Amur ml @1.87
Spartak/X @2.20 mega niska stawka

i postaram się jeszcze coś napisać później albo rano o spotkaniach :)

szkoda meczu w Khabarovsku; obudziłem się dopiero na trzecią tercję, ale z tego co widziałem, to bardzo brutalny mecz i sporo kar, szczególnie dla gości. Barys zwyciężył po karnych i na ile była to kwestia przypadku każdy oceni we własnym zakresie jeżeli oglądał mecz.

Metallurg - Spartak
Przyznam, że brakuje mu tutaj argumentów z lodowiska, które bym widział na korzyść drużyny gości. Magnitogorsk zagrał z Ufą fajnie i przegrał, a później z Barysem moim zdaniem mecz już nie wyglądał tak dobrze, ale w międzyczasie jeszcze przerwa. Goście dostali bardzo konkretnie w ostatnich meczach i Znarok ma nad czym się zastanawiać. 8 miejsce w tabeli w tym momencie; nie wierzę, że nie zobaczymy Spartaka w PO, ale każdy punkt już teraz jest na wagę złota. Zgadzam się z kolegą mark1973 odnośnie ławki Magnitki i Spartaka. Na czysto, na papierze odcinając się od ostatnich wyników widziałbym spokojną wygraną Metallurga. Biorąc pod uwagę krótką przerwę, ostatnie wyniki, tabele, uważam, że Spartak z podpórką ma realne szanse dzisiaj. Natomiast jeżeli po raz kolejny dostaną łomot, to jestem ciekawy jak długo Oleg jeszcze będzie trenerem Spartaka. Stawka najmniejsza możliwa, bo mecz jest, uważam, bardzo ryzykowny. Powodzonka wszystkim 💪🏻

Ostatnia edycja:
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Metallurg Magnitogorsk vs Spartak Moskwa: każda drużyna 2+ bramek @1.90 ✅
Dinamo Ryga vs Dynamo Moskwa: Dmitrij Jaskin powyżej 0.5 punktu @1.55 ✅
AKO @2.95 Fortuna ✅

Dzisiaj krótko, spodziewam się bramek w Magnitogorsku. Po pierwsze Spartak będzie nakręcony. Nie wierzę, żeby po tych dwóch bolesnych porażkach nie zostawili serducha na lodzie. Wiemy doskonale jak stołeczni bronią i Julius Hudacek nie ma teraz powodów do pajacowania. Showman Spartaka nie jest w formie, a jego zmiennicy Nikita Bespalov, czy Alexander Trushkov tym bardziej. Widzę tutaj otwarty mecz, pełen walki i PP. Lisy również będą chcieli zrehabilitować się za wyjazdowe porażki. Rzadko patrzę na h2h, ale siedem ostatnich bezpośrednich rywalizacji pokrywało nasz zakład. Może jakiś remis 2:2?

Co do drugiego starcia będę liczył na punkt Jaskina, którego kurs jest wystawiony dosyć wysoko, w stosunku do rywala. Stołeczni w formie, w Podolsku Czech bez punktu, myślę, że w Rydze przy 3-4 golach Dynama przynajmniej raz pokusi się o bramkę lub asystę. Kilka okazji w PP będzie miał, muśnięcie krążka, czy dobitka po strzale z niebieskiej, jak to Dmitrij :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +34
kintergarten 21,8K

kintergarten

Użytkownik
Amur-Barys
Barys 2 ML @2 superbet✅
Idę w kierunku rozpędzonych Kazachów, którzy bardzo dobrze punktują od końcówki listopada. W końcu ta drużyna odpaliła bo wcześniej trochę grali in - in + a teraz widać stałą formę. Roster mocniejszy po stronie ekipy gości. Amur w ostatnich spotkaniach trochę się pogubił i potracił ważne punkty w kontekście walki o PO. Odeszli bracia którzy solidnie punktowali. W Barysie jest Frattin , który wrócił po niezbyt udanym podboju Kazania ostatnio się rozkręcił i w ataku z Varone fajnie to wygląda. Mimo że to daleki wyjazd to jednak jest dopiero pierwszy ich mecz podczas tripu , więc zmęczenia podróżami nie ma co się obawiać.

Magnitogorsk powyżej 2,5 gola 1,55 ✅
Dmitrij Jaskin +0,5 pkt 1,55 ✅
Ako 2,40 fortuna
Tak popatrzyłem sobie na h2h tego spotkania to można się złapać na głowę ewidentnie teren nie dla Spartaka. Magnitka może być niezadowolona z ostatnich spotkań przeciwko Ufie i Barysowi. Oddawali tam dużo strzałów byli przy krążku i mogli zgarnąć więcej punktów. Spartak gra w kratkę i nie będzie im jutro łatwo ponieważ u gospodarzy ma kto strzelać a w defensywnie Spartak ostatnio nie zachwyca. Tak jak pisał sunxl wysoki kurs na Jaskina a odkąd gra w KHL zawsze punktuje przeciwko Rydze.

Za drobne Jaskin +1,5 3,20🔴

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +108
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
✅ Barys Nur Sultan ML @1,91 4/10 Unibet
❌ Dokładny wynik w pierwszej tercji 0:1 @5,50 1/10 Unibet

Ja również jestem bardziej ku zwycięstwu gości niż gospodarzy. Mimo, że ostatnie wyniki Kazachów w Chabarowsku nie są zbyt dobre to stawiam na ich wygraną, bo Tygrysy nie są w najlepszej dyspozycji. Goście natomiast w ostatnich dziesięciu spotkaniach ponieśli tylko dwie porażki. Skład Barysa jakościowo jest lepszy niż "zestaw" z Chabarowska jednak myślę, że motywacja będzie wysoka po obu stronach, bo Kazachowie muszą trzymać się rękami i nogami w strefie play off natomiast Amur mimo, że ma niewielkie szanse na udział w fazie pucharowej to jednak jeszcze jakaś nadzieja jest i jeśli Sibir się nie ogarnie, a Barys zaliczy kilka potknięć to Amurowi może się udać. Wydaje mi się, że kursy na ten mecz są wystawione idealnie, bo mecz zapowiada się na zacięty pojedynek 50/50 i może paść remis. Ja jednak stawiam na więcej jakości po stronie gości.

W kolejnym spotkaniu zainwestuję w bramki i w głównej mierze w pierwszą tercję. Chodzi o mecz na Łotwie. Dynamo w niesamowitej formie. Zameldowali się na trzeciej pozycji konferencji, a dzisiaj mają wielką szansę na drugie miejsce. Myślę, że spokojnie dzisiaj powinni sobie poradzić ze swoim imiennikiem z Rygi, ale nie będę próbował handicapów, bo kto wie, czy ofensywa gospodarzy nie odpali. Zamiast tego zaryzykuję over w pierwszej tercji. Mam przeczucie, że Stołeczni zaczną z wysokiego "C" a w ostatnich sześciu meczach z udziałem Łotyszów padało co najmniej dwie bramki w pierwszych tercjach. Mam nadzieję, że moje przewidywania się sprawdzą.

✅ Powyżej 2.0 bramki w pierwszej tercji w Rydze @3,10 2/10 Unibet
✅ Powyżej 5,5 bramki w Rydze (regulaminowy) @2,05 3/10 Unibet
❌ Dokładny wynik w pierwszej tercji w Rydze 0:3 @21 1/10 Unibet

48,31

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +29
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dzis widze taki dubel

Magnitka ml kurs 1,44 ✅ + D.Moskwa RT kurs 1,5 ⛔ako kurs 2,16 fortuna⛔

Wg mnie Magnitka to powinna wygrac w RT, mają dłużsą jakosciowo ławke i kompletne formacje, Spartak bez Lehtery sporo traci w ataku i jezeli złapia punkt to bedzie max. Z kolei Dynamo mysli by zaczac PO u siebie a robi sie ciasno i kazdy punkt na wage złota, nie sadze by bawili sie w dogrywki bo to ryzyko, forma jest a wykonawcy również.

Do kanadyjki nie bede oryginalny, mysle ze pierwsza formacja Dynama Moskwa dzis bedzie góra w punktach a w Podolsku brakło punktów Jaskina, choc był bardzo aktywny i mysle ze dzis stac do na wiecej niz punkt a kurs bardzo ciekawy, by nawet powiedział że nie spodziewałem sie ponad trzech

Jaskin over 1,5 pkt kurs 3,2 fortuna⛔
dokładam jeszcze obrońcę z pierwszej piątki, który w PP tez czesto wyjezdża strzela i podaje
Hitanen over 0,5 pkt kurs 2,11 fortuna⛔

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +19
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Info pojawiło się w odpowiednim dziale, ale nie wszyscy go obserwują, więc zostawiam również w najbardziej uczęszczanych tematach.

Trochę ogłoszeń parafialnych. Jako, że wchodzimy w nowy rok postanowiłem trochę odświeżyć sposób funkcjonowania działu hokejowego.

* Nazwa tematu Dyskusja LIVE została zmieniona na Hokejowy Chat. Tak jak dotychczas będzie można tam pisać co ślina przyniesie na klawiaturę. Temat pierwotnie powstał w celu podawania typów hokejowych LIVE i komentowania spotkań w trakcie ich trwania, żeby nie zaśmiecać tematów głównych. Drugi punkt zostaje bez zmian natomiast typy LIVE można będzie podawać w działach tematycznych (KHL, NHL itp.) pod warunkiem, że zostaną one zaopatrzone w komentarz i w miarę solidne uzasadnienie (2-4 zdania), kurs, bukmachera i inne. Suche typy proszę podawać w dziale Typy na Żywo. Każdy typ bez uzasadnienia będzie usuwany. Wolałbym, żeby przy podawaniu typów nie kierować się tylko i wyłącznie livescorami. Jeśli oglądasz mecz i podejrzewasz, że proponowane zdarzenie ma szansę wejścia - uzasadnij swój wybór i podaj typ. Należy pamiętać, że główną ideą forum jest pomaganie sobie nawzajem, a nie zbieranie punktów reputacji. Mam nadzieję, że moja decyzja okaże się pożyteczna i nie zakłóci sprawnego działania działu hokejowego.

* Tematy dotyczące transferów w poszczególnych ligach zostały odpięte, ponieważ bardzo rzadko pojawiają się w nich nowe treści. Informacje dotyczące ważniejszych transferów i tak najczęściej pojawiają się w temacie ligi do której zawodnik odchodzi / przychodzi, więc wzmianki o transferach proszę zamieszczać od dzisiaj w odpowiednich tematach dotyczących poszczególnych lig. Komentarz mile widziany.

* Temat Info Ile trwa tercja w hokeju? Wiadomości, pytania i propozycje rozwoju zostawiam - jeśli masz pytanie dotyczące hokeja na lodzie, zasad, zdarzeń, kursów etc. możesz zapytać tutaj.

* Przypominam, że należy rozliczać swoje typy. Rozumiem, że nie wszyscy mają czas i nie każdy o tym pamięta, ale większość spędza wiele czasu przy komputerze lub telefonie, więc można poświęcić chwilę na rozliczenie.

* Regulamin zostanie poprawiony w niedalekiej przyszłości jeśli nowe zasady będą funkcjonować zadowalająco i zostaną wprowadzone na stałe.

T 23,8K

twinkle

Użytkownik
Tak Magnitogorsk jak i Spartak swoje strzelają, swoje tracą, historia bezpośrednich spotkań również pozytywna jak chodzi o ilość bramek, w związku z tym spróbuję:

Magnitogorsk-Spartak - powyżej 4.5 bramki (z dogrywką) @1,49

Do tego w dublu dorzucam drugi mecz w Czechach, wczoraj typ mi się sprawdził z nawiązką, mam nadzieję że dziś będzie podobnie.

Pilzno - Trzyniec - obie strzelą 2+ @1,58(5:0, typ z gatunku bardzo dobrych tylko nie trafionych.. Pilzno swoje zrobiło, a Trzyniec sam tylko wie jakim cudem zmarnował tyle setek. Sam Stransky to ze 3x sam na sam jechał)

AKO: @2.35 (Fortuna)

Dodatkowo postawię na N.Goldobina - świeża twarz w Magnitogorsku, dwa mecze z jedną bramką, kurs fajny. Ponad 100 spotkań w NHL, spory ice time w tych dwóch meczach (a w CSKA tyle przeważnie nie dostawał), potencjał jest.

N.Goldobin strzeli bramkę @3.60 (Fortuna) (tylko asysta)

Ostatnia edycja:
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
❌ Poniżej 5,5 bramek w Magnitogorsku @2,10 3/10 Unibet Połowa meczu za nami. Żadna z drużyn nie strzela zbyt wiele, a bramkarze nieźle sobie radzą. Spartak wykorzystuje każdą przewagę, ale kar zbyt wiele nie ma, więc może nie padnie za dużo bramek. Metallurg przewagi nie wykorzystał. Jak na razie 1:2.

// To się chłopaki zmobilizowali w ostatniej tercji ; )

Ostatnia edycja:
T 23,8K

twinkle

Użytkownik
W meczu w Rydze pójdę w stronę gości, bo Ryga traci u siebie prawie 3 bramki na mecz, a drugie Dynamo strzela dokładnie 3 bramki na mecz wyjazdach. Jaskin z Schipachyovem formacja wybitna, mam nadzieję że dziś dadzą zarobić.

Jaskin strzeli bramkę @2.30
Schipachyov strzeli bramkę @3.10
Jaskin >1.5 bramki @6.25
Schipachyov >1,5 pkt @2.72

Kursy Fortuna.

Edit: Beznadziejny mecz Dynama, chociaż Jaskin mógł strzelić ze trzy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +25
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom